Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda da şanslısınız. Partnerinizle ilişkilerinizde gözle görülür bir gelişme yaşayacaksınız. Birbirinizle daha sıcak ilişkiler içerisinde olacaksınız ve bazı yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Bazı beklenmedik teklifler ayağınıza kadar gelecek. Bu tekliflerin yanı sıra önemli bir görevi de yükleneceksiniz. Bu yüzden kendinize güveniniz tam olacak. Farklı istekler içerisine gireceksiniz.

İşinizdeki gelişmeler para durumunuza da yansıyacak. Yalnız biraz daha sabretmeniz gerekecek. Bir yerden bir para haberi alabilirsiniz fakat bu haberi pek fazla önemsemeyeceksiniz.

Bu şanslı günlerinizde her konuda uyanık olmalı ve gelişmeleri iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her konuda şansınızın açılacağı ve önünüze değerlendirebilmeniz için birçok fırsatın çıkacağı şanslı bir gününüzdesiniz. Bazı yeni gelişmeler olacak ve beklenmedik teklifler alacaksınız. İşinizle ilgili önemli bir görevi yükleneceksiniz. Bu gelişmeler geleceğinize yönelik isteklerinizi arttıracak.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Çarşamba günümüz, Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. İlişkinin içinde kendinizi nasıl bir yere koyduğunuzu, şu anda bir sorun varsa bunun ardındaki nedenleri, bir arada olmanın anlamı üzerine düşüneceksiniz. Sağlam bir beraberlik ise, güven duygusuyla hareket etmeniz kolaydır. Yalnızsanız, bir miktar karamsar düşünmeniz mümkündür. Yeni birisiyle tanıştıysanız sağlam ve tutarlı biri olmasını dilersiniz. Ay-Oğlak burcu günlerinde, işinizle, ailenizle, finansal konularla da yakından ilgilenme gereği duyarsınız. İşlerinizi, sorumlu ve disiplinli şekilde halletmenizde fayda vardır. Saat 07:47 Ay-Pluto kavuşumu etkisi altında,  sevgilimizin duygu ve ihtiyaçlarımıza karşı daha hassas olması gerektiğini işaret eder.  Güvende olmak için sevdiğimiz kişinin bize olan yaklaşımı son derece önemli. Bu enerji, her durumu  ciddiyetle ele almamızı sağlıyor. Saat 11:50 Ay-Uranüs mücadeleci görünümü, partnerinizin sizi baskı altına alması, ne yapacağınızı söylemesi canınızı sıkabilir. Saat 19:29 Ay-Merkür görünümü, ilişki meselelerinde biraz zorlayıcıdır. Karşı tarafın baskın tavırları, kendi isteklerini dayatması, zaman zaman mesafeli halleri, konuşmaları canımızı sıkabilir. Oysaki bizim arzumuz huzur, anlaşmak ve uzlaşıya açıklıktır. Bekar Yengeçler için bu durum, yalnızlığın bizi bir hayli düşündürdüğünü gösterir. Cumhuriyetimizin 91.yılı kutlu olsun. Maden kazasında mahsur kalan işçilerimize bir an önce ulaşılması dileğimle,

29 Ekim 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinizi yüzünden her şeyi farklı algılıyor ve bu özelliğinizi karşı tarafa yansıtmak istemiyorsunuz. Araştırdığınız konular üzerinde tekrar düşünmeniz zaman kaybettiriyor. Ay'ın bulunduğu konum, yaşamınızla ilgili değişimlere hazır olsanız bile, uygulamak için zemin bulamıyorsunuz.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmanız gerekenler,sorumluluklarınız ve yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz durumlar ya da planlar arasında denge kurmak zor olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sağduyulu davranmanın ve uzlaşmacı olmanın önemi hafife alınıyor çoğu zaman. Bugünlerde, çözüme kavuşturmak için uzun saatler harcanması veya rahatsız edici diyaloglar içerisine girilmesi gerekebilecek olaylarla uğraşmak yerine, biraz ılımlı ve sağduyulu olup, basit bir telafi ya da özürle çok sayıda şeyi halledebiliriz. Eğer bu olasılık üzerinde hiç düşünmediyseniz, ne kadar faydalı olduğunu görüp şaşırabilirsiniz.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni anlaşmalar yapmak ve projelerinizi hayata geçirmek için uygun bir gündesiniz. Ancak rakipleriniz içinde bulunduğunuz şartları sizin için biraz zorlaştırabilir. Çevrenizle olan iletişiminizi güçlendirmeniz gerekiyor. Bu noktada dengeleri gözeten diplomatik yaklaşımlar isteklerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SİZİ motive edecek, hatta hayaller kurdurtacak kadar iyi bir habere hazır olun. Ancak gerçekleşene kadar kimseyle paylaşmamalısınız.

29 Ekim 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Bir anda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

29 Ekim 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 17' 22" R
Ay
Koç
06° 30' 26"
Merkür
Koç
19° 39' 24"
Venüs
Boğa
07° 10' 36"
Mars
Koç
03° 35' 09"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 51"
Satürn
Balık
17° 00' 13"
Uranüs
Boğa
22° 38' 06"
Neptün
Balık
29° 03' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 18"
Lilith
Başak
23° 53' 38"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>