Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak birbirinize bilenmiş gibisiniz. Taviz verme korkusu yaşıyorsunuz. İlişkinizin tutkulu aşk olarak görülmesi, sizi de yanıltıyor. Bir kişilik çatışmasına girmiş gibisiniz.

Özgün ilkelerinizle insanları yorduğunuz kadar ilgilerini de çekiyorsunuz. Bugünlerde hararetli bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor.

Yakın dost ilişkilerindeki alacak verecek meselelerinde, tarafların kendini en sağlama alacağı yöntemlere başvurması sizi üzüyor. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek.

Önümüzdeki günlerde, komşu gibi bir ilişkinizin aile içi tartışmasına taraf olmanız istenebilir. Uzak kalmanız daha yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş desteği almadan aşamayacağınız bir sorun yaşıyorsunuz. Kendinizi çok çaresiz gördüğünüz bu konu, güven duyduğunuz erdemli bir dostun omuz vermesiyle çok kolay çözüme ulaşabilir. Yakında bir sevinciniz var. Bu sevincin, büyük bir kalabalık içinde kutlaması olacak. Aile bağlarınızı biraz gevşetmiş görünüyorsunuz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 02:27 itibariyle Ay-burcunuzda ilerleyecek. Her şeyi etraflıca düşünerek, dürüstçe ele almak isteğinizi yükselticidir. Sevdiklerinize karşı bir hayli ilgili davranırsınız. Duyarlı yüreğiniz, etrafınızda olan her şeyi hissetmenizi sağlar. Huzur, güvence, aile, sevilmek gibi olgular bugün baş tacınızdır. Saat 03:03 Ay-Uranüs görünümü, yeteneklerinizi bir grup, topluluk içinde göstermeniz adına teşvik ediyor. Kendinize güveniniz. Saat 05:10 Ay-Venüs olumlu görünümü, gayet olumludur. Aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilişkinizde bir hayli tutkulu davranırsınız. Gücünüz yükselir, sevdiklerinize karşı sorumluluğunuz olduğunu düşünürsünüz. Eşinizle veya sevgilinizle özel bir gün geçirmek istersiniz. Saat 10:32 Ay-Satürn karşıtlığı, insanlarla aramıza koyduğumuz mesafenin göstergesidir. Bunu isteyerek yapmayız aslında. Sadece sevgiye, güvene, ilgiye ihtiyacımız vardır. Fakat bunu dile getirmeyiz. Birilerinden bekleriz. Huzursuzluk bu saatlerde yükselir. İhmal edildiğimizi düşünebiliriz. Aynı şekilde başkaları da bunu böyle düşünebilir. Oysaki bütün bunlar, bu görünümün etkisiyledir. Kendinizi sevin, sizi sevenlerin, size ihtiyaç duyanların farkında olun. Saat 12:34 Ay-Güneş olumlu görünümü, kendinize ve sevdiklerinize olan düşkünlüğünüzü yükselten bu etki altında aşkta gücü ve kontrolü elinizde tutmaktan yanasınız. Saat 14:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu, psikolojik veya bedensel sıkıntıların, çevremizle ilişkimizin ve değer verdiğimiz her şeyin derinlemesine gözden geçirildiği zamanı işaret ediyor. Kendimizi koruma, çıkarlarımızı kollama vaktimiz. Hiçbir şey bizi üzsün, sevdiklerimizden ayrı düşürsün ve yorsun istemeyiz. Yüzeyde olanı değil, derinlerde olan biteni bilmek isteriz. Cumhuriyetimizin 95. Yıldönümü kutlu olsun. Birlik ve beraberlik ruhu içinde nice yıllara erişmemiz dileğimle,

29 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin kalamayacaksın! Gerginliğini etrafındaki insanlara yansıtmanyerinde sorun yaşamana neden olabilir. Özellikle ikili ilişkilerinde bazı konularda yapıcı davranırken, aynı tavrı karşı taraftan görememek seni öfkelendirebilir. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, alacağın kararlar çalışanlarını sevindirecek. Evli ve çocukları olan bir Yengeç burcuysan, ailecek katılacağınız davette ilginç konuşmalara tanıklık edebilirsiniz. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, aşk için geç değil ama yanındakini görememen bir kör olduğunu gösteriyor. Etrafında sana aşkla bakan kişiyi fark edeceksin. Değişen hava şartları, ayaklarında ve dizlerinde ağrı çekmene neden olabilir. Vitamin takviyesi alman genel durumuna iyi gelebilir.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı rahatlıkla ve yumuşak bir şekilde ifade etmenin tam zamanı. Sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyebilir ve açılmadığınız bir konu üzerine cesaretinizi toplayabilirsiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Önümüzdeki günlerde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindeki sıkışıklıklardan olumsuz etkilenebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda sorumlu olduğunuz işlerde yavaşlamalar meydana gelebilir. Bazı işlerinizi ertelemeniz sizin için daha iyi olacaktır. Yeni planlamalar için uygun zamanlar değil.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beraberliğinizde problem yaşıyorsanız meraklanmayın her şey yoluna girecek. Sabırlı olun aşk kazanacak.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleneklerine bağlı Yengeçler için bugün duygusal yoğunluk söz konusu. Sorumluluklar nedeniyle kendinizi kıstırılmış hissedebilirsiniz. Başkalarının beklentilerinden ziyade kendinize odaklanmanız gerekli.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek. İsteklerinizi açıkça ifade edebilir, fikirlerinize taraftar bulabilirsiniz. Geleceğe yönelik isteklerinizi dostlarınıza anlatacak ve onların desteğini alacaksınız.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Bir anda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

29 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 16' 03" R
Ay
Aslan
14° 13' 28" R
Merkür
Koç
28° 38' 05"
Venüs
Boğa
18° 36' 26"
Mars
Koç
10° 41' 56"
Jüpiter
Boğa
27° 19' 03"
Satürn
Balık
17° 43' 04"
Uranüs
Boğa
23° 10' 25"
Neptün
Balık
29° 18' 10"
Plüton
Kova
02° 04' 17"
Chiron
Koç
21° 26' 04"
Lilith
Başak
24° 55' 25"
True Node
Koç
14° 52' 59"
Son Güncelleme : 14/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>