Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki donukluk hiçbir şekilde yok olmayacak gibi görünüyor. Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınızda yok oldu. Ama onu incitme fobiniz var. Bu yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz.

İş hayatınızda bazı çalkantılar var. İş hayatının genel sorunlarıyerinizde en uç biçimiyle yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ışık göremiyorsunuz.

Ağır bir ödemenin altından yeni kalktınız. Sizi çok sarstı. Gelirinizi arttırmak için başka fikirleriniz var. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

İş hayatınızda sizi yeterince tanımayan birtakım insanlar genel memnuniyetsizlikte özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzde güzel günler var. Bugünden onların heyecanını yaşıyorsunuz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olacak. Alacağınız bir haberle harekete geçeceksiniz. Sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda sizden daha yakınlık ve ilgi bekleyen yetişkinler var. Uzak kaldığınız ilişkileri hepten unutan kötü bir yanınız var.

3 Eylül 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni gün Boğa burcunda ilerleyen Ay etkisi altında Perşembe günümüz başlıyor. Arkadaşlık ve eş ilişkilerinde sıcaklık, besleyicilik, koruyuculuk sizin için gayet değerlidir. Saat 05:06 Ay-Güneş olumlu görünüm etkisiyle, her durumu titizlikle ele alabilirsiniz. Huzurunuz yerindedir. Bu huzur, yeni başlayacak haftaya güzel bir adım atmanızı sağlar. Saat 09:50 Ay-Pluto güçlü  görünümü,  bizi ideallerimizi gerçekleştirmeye teşvik ederken, güvenilir bir ilişkinin hayatımızdaki önemini belirliyor. Bir dönüşüm devresindeyiz. Ya, tümüyle her şeyi düzenleyeceğiz veya düzeltemediklerimizi tespit edip gerçekçi bir şekilde yolumuzu çizeceğiz.Saat 12:20 Ay-Venüs zorlu görünümü, toplum içinde huzur ve güvenliğinizi bir hayli önemsemenizi sağlar. Çünkü  bir problem oluştuğunda, bunun tüm hayatınızı etkileyeceğini düşünürsünüz.  Saat 15:24 Ay-Mars görünümü,  güvende olmayı, doğru hedef üzerinde doğru bir şekilde yol alarak hayatınızı garanti altına almayı simgeler. Kişi para konusunda fazla ateşlidir. Çünkü yaptıklarının karşılığını almak istiyordur. Saat 20:53 Ay- Chiron görünümü, hem kendinize hem de başka insanlarla huzur dolu etkileşimde bulunmanızı sağlayıcıdır. Hayata dair olumlu dileklerde bulunabilirsiniz. Birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket etmeye özen göstereceğiniz bugün, sizin arzunuz herkesin yararına olacak şekilde düşünmesi ve hareket edilmesidir.İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

3 Eylül 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyi kendi başınıza halledemezsiniz unutmayın! Yararlı fikir ve tavsiyeleri olan kişilere kulak vermenizde fayda var. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlerle ilgilenebilir, alışılmadık farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Yeni bilgiler edinmeniz rekabet ortamlarında öne çıkmanızı ve daha donanımlı olmanızı sağlayabilir. İlginç yolculuklar veya seyahat planları söz konusu olabilir.

3 Eylül 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli konularda anlamsız ya da akla uygun olmayan şekilde konumlandığını ya da düşündüğünü fark ettiğiniz kişiler, ilerleyen zaman içerisinde daha da manasız tavırlar içerisine girebilirler. Ancak, şu an için sizin yapabileceğiniz çok şey yok gibi duruyor. Kendi istek ve amaçlarınıza odaklanın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı ikili ilişkilerimiz açısından oldukça olumlu bir atmosfere işaret ediyor. Belli girişimlerde bulunabileceğimiz, işlerimizi tamamlayabileceğimiz saatlerde olacağız. Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor. İkili ilişkilerimiz açısından ve genelde, stres ve gerilim söz konusu olabilir. Dolayısıyla, bu saatlerde fikir çatışmalarından uzak kalmak veya kendini ifade etmeye çalışırken olayları daha da büyütme riski olduğunu bilmek faydalı olacaktır. Genel anlamda olumlu bir haftda olduğumuz düşünülürse günün ufak tefek rüzgarlarını hafif bir serinlik olarak görmeli ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmemeli, halledilmesi gereken şeyleri halletmei, yarım kalan işlerimizi bitirmeye odaklanmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

3 Eylül 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi derinleşmiş hissedebilirsiniz. Duyusal tarafınız açığa çıkabilir. Bu durumdan yorulabilir ve iletişimde tepkisel davranabilirsiniz. Gün içinde yapacağınız yazışma ve konuşmalara dikkat etmeniz de fayda var. Ani değişimlere karşı hazırlık olmalısınız. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden de etkilenebilirsiniz.

3 Eylül 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGU değişimleri yaşamak sizi agresif yapabilir. Bugün karşı cinsle aranızda önlenemeyen bir çekim oluşacak. Aşk kapınızda.

3 Eylül 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

3 Eylül 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ortamlarınızdaki konuşmaların özel hayatınıza uymadığını görebilirsiniz. İçinizdeki enerjiyi hiç kimse durduramayacak. Bir an önce ortamlara karışıp eğlenmek isteyebilirsiniz.

3 Eylül 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızın odak noktası siz olacaksınız, partiler, davetler, organizasyonlar! Sosyal yaşamınıza adeta bahar geliyor, oldukça canlı ve hareketli 2 güne giriş yapıyor olacaksınız. Arkadaşlarınızdan çok güzel desteklerde görebileceksiniz. Bunun yanı sırahayatından kazandığınız gelirlerinizde aynı performansta artmaya başlıyor.

3 Eylül 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

3 Eylül 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 32' 50" R
Ay
Oğlak
26° 58' 11"
Merkür
Koç
16° 56' 29"
Venüs
Boğa
01° 09' 15"
Mars
Balık
29° 49' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 59' 11"
Satürn
Balık
16° 35' 12"
Uranüs
Boğa
22° 21' 16"
Neptün
Balık
28° 54' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 57"
Lilith
Başak
23° 21' 06"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 30/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>