Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi duygusal bakımdan oldukça yoğun hissedeceksiniz.. Eşinizle cinsel ve ruhsal açıdan iyi anlaşabileceğiniz görülüyor. Aşk yaşantınızda heyecanlı gelişmeler olabilir.

Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği veyerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gündesiniz. İş yerinizde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, orjinal düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Maddi konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gündesiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken sezgilerinize güvenebilir ve yatırımlarınızı bu doğrultuda yönlendirebilirsiniz.

Bedeninize özen göstermeyi sakın ihmal etmeyin. Beklenmedik ev kazalarına karşı dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sürekli arayan dargın olduğunuz yakınınızın sizin için taşıdığı anlam, bu dargınlığı herkes için merak konusu yapabiliyor. Bundan etkileniyorsunuz. Bu duyarlılık, sizi onu aramaya yöneltecek. Arkadaş canlısı özelliğiniz güçlü dostluk bağları kuruyor. Buna rağmen, ilişkilerinizde biraz özenli davranılması gereken biri olarak biliniyorsunuz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 10:25 Ay-Neptün ile zorlu görünüm etkisinde  Çarşamba günümüz başlıyor. Yüreğinizin sesi her türlü olumsuzluğu geride bırakarak isteklerinizin peşinden gidebileceğinizi söylüyor. Yanlış olsa dahi, içinizdeki sesi dinlemeye hazırsınız. Ancak o sese kulak verirken, önümüze ardımıza iyi bakalım. Saat 12:53 itibariyle  gerçekleşecek Mars-Pluto görünümü, arzu ve büyük bir tutkuyla bağlı olduğunuz kişi veya kişilerle aranızdaki ilişkilerin kuvvetlendirilmesi yönünde kıymet taşıyor. Eğer bir sorun varsa, bunun giderilmesi yönünde adımlar atılabilir. Bu görünüm, çalışma hayatınızla ilgili meselelerin de, yetenekleriniz ve hedefiniz yönünde ele alınmasında önem taşıyor. Saat 20:17 Güneş-Satürn görünümü, düzenlenmesi gereken işlerin, sorumluluklarımızın farkındayız. Ancak bize akıl verilmesine değil, dostça yaklaşılmasına, halimizden anlamalarına ihtiyacımız var. Saat 21:30 Ay-Satürn kavuşumu, ciddiyetin işaretçisidir. Hiçbir şeyi hafife alamayız, görevlerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Bizden kıdemce veya yaşça büyük kişilerin baskısıyla karşılaşabiliriz. Bizi yönetmeye kalkışmaları, neyi nasıl yapacağımızı söylemeleri duygusal anlamda yorucu gelebilir. Daha sakin ve ılımlı düşünmeye çalışalım. Saat 21:36 Ay-Güneş faydalı görünümü kafamıza takılan bazı meseleleri özellikle mali konular üzerinde bir hayli durmamızı sağlıyor. Günün tüm güzellikleri sizlerle olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

3 Şubat 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oğlak burcunda aktif hale geçen Pluton gezegeninin etkileri ile evlilik, ortaklık, başkaları ile ortak yaptığınız herüzerinde etkili olacaktır. Eşiniz, ortağınız, ortakyaptığınız herkes sizinle gizli bir güç savaşına girebilir. Buradaki güç savaşının korkutucu tarafı aleni olmaması, arkanızdançevrilmesidir.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı kültürleri ya da farklı felsefeleri tanımanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeniz hayata daha geniş açıdan bakmanızı, size ilham veren kişilerle bir araya gelmenizi ya da hoşlandığınız şeylerle ilgilenmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde yapılması gereken işleri tamamlayalım. Öğle sonrası, olumlu ve akışkan enerji ön planda. Ancak, sürekli değişen planlar veya kararlarla uğraşabiliriz. Birkaç gün daha, ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, ağzımızdan bir kelime kaçmamasına özen göstermeliyiz. Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir. Pazarlıklar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda uzlaşmak kolay olmayacaktır. Bugünlerde attığımız imzalardan ya da atacağımız adımlardan önümüzdeki hafta değişen fikirlerimiz veya ortaya çıkan gerçekler nedeniyle, pişmanlık duyabiliriz. Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir. Tam olarak kavramadığımız veya anlamadığımız konularda harekete geçmemeli ve ağzımızdan yanlış kelimeler kaçmaması için dikkatli konuşmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda sizi yoran konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sabah saatlerinde kararsız davranışlar içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda çalışma arkadaşlarınızla gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sakin kalmanızda fayda var. Duygusal olarak kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi bazı değişiklikler yapmaya zorlayan durumlar olabilir. Artık daha ciddi konular ilginizi çekiyor. Arkadaşlarınız ile aranızdaki iletişimi değiştirebilir.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

2 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,hayatınızda ve parasal konularda güzel destekleri arkanıza alacaksınız. Hayatınızı değiştirecek bir insan, işle ilgili konularda size çok önemli sorumluluklar yükleyebilir.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Daha önce planladığınız konulara yönelik çalışmalarınızı başlatabilir, hanım arkadaş ve akrabalarınızın desteğini almak moralinizi yükseltecek. Duygularınız ve istekleriniz güçlü. Gelişmeler beklediğiniz gibi oluyor.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

DUYGUSALyönünüz ağır basacak ve çevrenize karşı çok hassas, bazen de alıngan olmanıza neden olacaktır. Bu, aynı zamanda, duygu sömürülerine açık olduğunuz, acıklı hikayelerle kandırılabileceğiniz, baskı nedeniyle hamle veya planlarınızı değiştirebileceğiniz anlamına da gelmektedir. SERT duygusal tepkiler vermekten kaçınmalı ama bunu yapabilmek veya oluşan ortama uyum sağlayabilmek için taviz verirken, insanların sizi suistimal etmesini de engellemelisiniz. Hafta ortasında hissetmeye başlayacağınız dinginlik, çevre ile olan etkileşimlerinizde bu dengeyi daha kolay şekilde yakalamanızı sağlayabilir.

3 Şubat 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 02' 40" R
Ay
Aslan
23° 59' 12" R
Merkür
Koç
29° 36' 35"
Venüs
Boğa
19° 35' 54"
Mars
Koç
11° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 28"
Satürn
Balık
17° 46' 28"
Uranüs
Boğa
23° 13' 14"
Neptün
Balık
29° 19' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 33"
Lilith
Başak
25° 00' 46"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>