Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayal kırıklığı yaşamamak için başlayacağınız aşk ilişkisinde büyük hayaller kurmamalısınız. Bugün alacağınız bir haberle partneriniz ile kısa bir yolculuk yapacaksınız.

İş yerinizde dedikodulara kulak asmamalı, küçük sorunları uzatmamalısınız. İş yerinde sizle başka türlü yakınlık kurmak isteyen bir arkadaşınıza karşı dikkatli olun. Bu ilişki sizi mutsuz edecek.

Borçlarınızı ödemede güçlük yaşıyorsunuz. Uzun zamandır ödeyemediğiniz bir borcunuzu ödemeyi yine erteleyeceksiniz. Parasal konusunda acil önlemler almalısınız.

Sağlığınıza çok az önem veriyorsunuz. Bugün ufak bir problem yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel anlamda güzel bir gün geçireceksiniz. Yeni ortamlara giriyorsunuz ve bu size moral verecek. Bu ortamın getirdiği zorluklara hazır olmalısınız. Uzun süredir kafanızda beliren bir kuşku sizi rahat bırakmayabilir. Sevdiğiniz arkadaşlarınız ile temelden sorunlar yaşayabilir, bunların üstesinden gelmekte zorlanabilirsiniz.

30 Ekim 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 01:17 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumuyla Perşembe gününe adım atacağız. Bu oluşum, ailenin bir arada uzlaşı içinde ve anlaşma yollarını açık tutarak iletişimde bulunmasını sağlar. El ele veriştir, gönül birliğinde bulunmaktır. Dinlemektir, anlamaktır. Huzur için bir araya gelmek, varsa sorunlarımız bunları tarafsız bir bakış açısıyla ele almaktır. Bencillikten uzak düşünebilmektir. Sadece siz değil bir arada yaşadığınız kişilerin de buna uygun düşünmesidir. Birbirinizin ihtiyaçlarını anlamaktır. Maddi açıdan hesaplamalarda bulunmak, birbirinize destek olmaktır. Bazen hani yüreğinizi bir şeyler burkar, acıtır, incitir, susarsınız, sineye çekersiniz. İşte bu görünüm, onları dile getirmek, rahatlamaktır. Kardeşlerinizle, yakınlarınızla ilgili konuların görüşülmesidir. Ev alanı içinde samimiyetin oluşmasıdır. Saat 05:01-15:52 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında, ilişkinizle ilgili mevzularda ani ve tepkisel davranmanın sakıncalı olacağını göstermektedir. Diyelim ki haklısınız ve hakikaten karşılaştığınız durum dayanılmayacak kadar sıkıntılı. Ne yaparsanız yapın partneriniz sözden anlamıyor ve anlaşma ortamı sağlanamıyor. Bu durumda tabi ki kendinizi ezdirecek haliniz yok. Fakat boşluktaki saat diliminde inatlaşmak son derece sakıncalı olduğu gibi, çözüme ulaşmak da o denli zordur. Saat 15:52 itibariyle, Kova burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında kendinize olan güveniniz yükseliştedir.  Güzel konuşma ve yazma yeteneğiniz, teknolojik konularda bilgilenme hevesiniz, dış dünya ile temasınız gün boyunca ön plandadır. İletişim kurmak sizin için gayet değerlidir.  Yeni şeyler keşfetmek ve öğrenmek peşinde olursunuz. Çevrenizdeki dünya ile ilgili her şeyi keşfetmek arzunuz yoğunlaşır. Okumayı ve düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmayı arzularsınız. Hazırcevap haliniz gözlerden kaçmaz, iyi bir öğretici ve konuşmacı olarak çevrenizde dikkat çekersiniz. Günün gelişmeleri yüzümüzü güldürsün. Bugünümüz dünden daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

30 Ekim 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kombinasyon burcunuz Akrep'e geçen Venüs 'den olumlu destekler almaya başlıyorsunuz. Ortak dostlarınızla birlikte,birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Bugün pratik işlerin çözümü sizi bekliyor. Uzun zamandır unuttuğunuz işlerin yeniden karşınıza gelmesini istemiyorsanız, hızlı hareket etmelisiniz.

30 Ekim 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli bir girişim veya anlaşma tekrar şekilleniyor. Bu sefer, kendiniz için daha öncekilerden farklı avantajlar sağlayıp sağlayamayacağınıza bakmanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda inisiyatifi ele geçirebileceğimiz, daha fazla para kazanabileceğimiz, daha fazla özgür hissedebileceğimiz veya yaratıcılığımızı gösterebileceğimiz durumlar varsa, diğerlerinin bu alanda bize yardımcı olmasını ya da bizi fark etmesini beklemek yerine gerekli adımları kendimiz atabiliriz. Dolayısıyla, bu gelişmeyi veya ilerlemeyi sağlayabileceğimiz zemini hazırlamamızda fayda var veya hazırlayabileceğimiz bir gün. Sevgili arkadaşlar Cumhuriyet Bayramı özel yazım Hürriyet sosyal sayfalarında. Hepinizi bekliyorum. Tüm ülkemizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun. Sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Ekim 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zıtlaşmalardan ve duygusal tepkilerden uzak durmaya gayret edin. Akılcı ve ölçülü konuşmalar uzlaşma gerektiren çalışmalarınızda hız kazanmanızı sağlayabilir. Mahkemelerdeki işleriniz için daha toleranslı olmanız gereken koşullar gözüküyor. Açıkçası kanunları ilgilendiren işleriniz için zorlu bir gündesiniz.

30 Ekim 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KAZANÇLARINIZIN artışı, kariyerinizle paralel ilerlerken, enerjinizi doğru kullanacağınız alanları seçmelisiniz.

30 Ekim 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

30 Ekim 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 10' 55" R
Ay
Koç
04° 52' 39"
Merkür
Koç
19° 34' 40"
Venüs
Boğa
07° 02' 24"
Mars
Koç
03° 30' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 17"
Satürn
Balık
16° 59' 40"
Uranüs
Boğa
22° 37' 43"
Neptün
Balık
29° 03' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 55' 56"
Lilith
Başak
23° 52' 53"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>