Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yaşadığınız pişmanlıkları, ayrılık aşamasında tahmin edemeyişiniz gayet doğal. Yeni açılımlar, bu pişmanlıkları yok edebilir. Çevrenize iyi bakmalısınız. Yeni bir ilişki için mutsuz olmanız gerekmiyor.

Yanlış kişilere yanlış tepkiler vermemeli, size bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Üstesinden kolayca gelebileceğiniz işleri bile, bu yüzden birer problem gibi görüyorsunuz.

Bütçenizin idaresi tamamen sizin tekelinizde değil gibi görünüyor. Bu konuda epeyce karışanınız var gibi. Alacağınız bazı kararlar, sizi para idaresi konusunda cesaretlendirebilir.

Aşkın gizemi ve içinde barındırdığı hoş anlamsızlıklar sizi daha çok olumsuz etkilemişe benziyor. Gönlünüzdeki loşluğu ışıl, ışıl bir aydınlıkla yok etmek tamamen sizin elinizde. Gönlünüzü uzun süre boş bırakmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde yenemediğiniz tedirginlikler, birtakım iç hesaplaşmaları gerektirebilir. Bugünlerde içinizi ısıtacak yeni, yeni tanışmalar söz konusu. Dışa yönelik kişiliğiniz, bir anda ilgi odağı olabiliyor. Fakat kolay sağladığınız ilişkiyi, aynı kolaylıkla da bozabiliyorsunuz. İşgüzarlığınızla ilgili karşı çıkışlar yerinde görünüyor. Olumlu bakmanız yararlı olacak.

31 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar  günümüz Akrep burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor.  Güneş ile olumlu görünüm, saat 02:16 itibariyle etkili olduğunda,  her konuda haklı olduğumuzu düşünüyoruz. Ancak  eylemlerinizi gerçekleştirmeden önce enine boyuna düşünmek gerekir. Yani kendinize duyduğunuz inancın sınırlarını iyi belirlemek  lazımdır. Saat 07:00 Ay-Jüpiter görünümü, para-aile-ilişkimiz söz konusu olduğunda kendimizi denetlemekte zorlandığımızın göstergesidir. Bunlar sizin için bir hayli kıymetlidir ve onlar üzerinde hiç kimsenin hak talep etmesine izin vermezsiniz. Saat 09:09 Ay-Pluto görünümü, keskin sınırlarla çizilmiş prensipleriniz olduğunu, inatla savunduğunuz değerlerinizi kimsenin çiğnemesine izin vermeyeceğinizin bir işaretidir. Çünkü bunları kolay edinmediğinizi biliyorsunuz. Saat 22:10 Ay-Satürn kavuşum etkisi altında, akşam saatlerinde biraz ciddi, şöyle etrafımızda olan bitene kulak vererek durumları ele alacağız. Çocuğumuzla ilgilenebiliriz. Onun bir sıkıntısı varsa yardımcı oluruz. Partnerimizle bir takım konuları konuşabiliriz. Eğer bir problemimiz varsa bunu derinlemesine ele alırız. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

31 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Organizasyon yeteneğinizin belirgin olduğunu, çevrenize ispat edeceksiniz. Değişiklik size iyi gelecektir İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz. Merkür'ün iletişim evinizde olması ,mesleki konularınız gündeme getiriyor..

31 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi toplamak ve işlerinizi organize etmek isteyeceğiniz bir hafta sonu. Bazı konulara ve girişimlere ‘'evet ‘' demeye hazır olduğunuzu fark edebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin bazı konuların tekrar gözden geçirilmesi veya yeniden düzenlenmesi gerektiği şeklindeki öneri, yorum veya tavsiyelerine itiraz etmeden önce, aslında söylenmek istenen şeyin olayların, çevrenin, tecrübenin veya taleplerin gerçeğe uygun olması ya da gerçeği yansıtması gerekliliğini anlayabilmemizi sağlamak olduğunu aklımızda tutmalıyız. Olumlu eleştiri veya öneriler gelişmenin en önemli yapı taşlarıdır, tepki vermek yerine kullanmayı bilmeli.

31 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

31 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk yaşamınızı uzatma imkanı kendi ellerinizde. Bugün tam anlamı ile saygılı ve seviyeli hareketleriniz sevdiğinizin aklını başından alacak.

31 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

31 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 41' 07" R
Ay
Oğlak
01° 18' 10"
Merkür
Koç
16° 20' 25"
Venüs
Koç
28° 47' 33"
Mars
Balık
28° 20' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 23"
Satürn
Balık
16° 24' 57"
Uranüs
Boğa
22° 14' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 27"
Lilith
Başak
23° 08' 20"
True Node
Koç
15° 25' 27"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>