Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Burcunuzdaki Jüpiterin Ay ve Venüsle oluşturduğu tatlı açılar aşk hayatınızı canlandırıyor. Oldukça şanslı ve iyimser hissedebileceğiniz bugün, gireceğiniz çevrelerde neşe dağıtabilirsiniz. Bu tutumunuz hayatınızın her alanında size kapılar açabilir.

Bugün moraliniz yerinde ve kendinizi çok güçlü hissedeceksiniz. İş yerindeki yoğunluk sizi etkilemeyecek. Performansınızla çalışma arkadaşlarınızı da motive edeceksiniz.

Alacaklarınızın geri dönmemesinden şikayetçisiniz. Bugün bu konuyla ilgili bir iletişim kurmayın. Sonuç alamayacağınız gibi gereksiz tartışmalar yaşamanız muhtemel.

Sizden destek bekleyen bir yakınınızı ihmal ediyor en önemlisi bunu farketmiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş, para ve gönül konularında aşırı kapalı tavırlar sergileyen arkadaşınızla dile getirilmemiş bir gerginlik var. Onun bir hayat korkağı olduğunu düşünürken, bazı küçük kıskançlıklarınızı gizleyemiyorsunuz. Sizden bir konuda akıl isteyen bir ahbabınıza pratik çözümler önermeniz, onun size daha değişik bağlarla bağlanmasına neden olacak.

4 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:47 Ay-Terazi geçişiyle Pazar gününe adım atıyoruz. Bir problem olsa dahi, bunun kavgayla halledilmesinden yana değilsiniz. Özellikle yuvanızı, sizi veya ailenizi ilgilendiren meseleler üzerinde güzellik ve konfor gibi huzur ve güvenlik de fazlasıyla önemsediğiniz noktalar olacaktır. Saat 02:46 Güneş-Kuzey düğüm karşıtlığı, başkalarından beklemek yerine, kazanç elde etmek amaçlı girişimlere yönelmenin önemini vurguluyor. Birileri bizi düşünür veya düşünmez. Bu sorun değil. Üstümüzde baskı kuranlar olabilir. Kendi çıkarlarını düşünen kişiler çıkabilir. Finansal anlamda zorlanabiliriz. Hazıra dağ dayanmaz derler. Krediyle, ordan buradan gelenle yetinemeyiz. Bizim ciddi manada geleceğimizi düşünmemiz gerekiyor. Bunu yapabilmenin yolu, kendimize inanmak, çabalamaktan geçiyor. Saat 09:07 Venüs-Jüpiter görünümü, içinde bulunduğumuz koşulları değiştirme arzumuzu yükseltir. Birilerine uymak, onları memnun etmek canımızı sıkar. Başkalarının tuhaf halleri, en yakınımızda bulunan kişilerin vurdum duymazlıkları rahatsız edicidir. Hazıra dağ dayanmaz deriz. Bir şeyler yapmak, kimseye eğilip bükülmeden yaşamak isteriz. Çocuklarımız varsa onların iyi imkanlara sahip olmasını arzularız. Aşkı yaşamak, hissetmek, keyif dolu eğlenceli bir hayatı sürdürmek tutkudur bizim için. Ortaklaşa kiminle çalışıyorsak veya yaşıyorsak bu kişilerle ilişkimizi düşünürüz. Sorunlarımız varsa, iyimser olamayız. Herkesi memnun edeyim derken, kendimizi mutlu edemediğimizi fark ederiz. Günlük hayatın işleri bize sıradan gelir. Kaliteli yaşamak isteriz. Az ile yetinmek bize zor gelir. Bu görünüm bazen aşırı harcamalara ve bu nedenle yaşanan zorluklara işarettir. Dikkatli olmamızda fayda var. Saat 09:50 Ay-Satürn görünümü, yuvamızda uzlaşıya, nezakete verdiğimiz önemin işaretçisidir. Fakat eşimiz veya birileri baskın olmaya çalışırsa, bu canımızı sıkabilir. Saat 10:11 Ay-Mars görünümü, ev içinde yapılacak düzenlemelerin ve kararların ele alınması yönünde yararlıdır. Saat 11:29 Ay-Merkür görünümü, evimiz ve ailemizle ilgili ve de mali konular üzerinde dikkatlice düşünmekte yarar var. Birbirinize karşı anlayışlı olmanız gerekiyor. Mutlu Pazarlar dileğimle,

4 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beğendiğiniz, sevdiğiniz eşya ve giysileri satın almamak veya para harcamamak için kendinizi tuttuğunuz bir gün olabilir. Bir şekilde duygularınızı ve arzularınızı kontrol etme ihtiyacı içinde hissedebilirsiniz.

4 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ve gelecek arasındaki kadersel yol ayrımlarıyla ilgili sevindirici kararlar verebileceksiniz. Zaten bununla ilgili uzun zamandır yürüttüğünüz bir planınız vardı. Emin olduktan sonra harekete geçmeniz size gelecekte güzel günler yaşatacaktır. Ayrıca yakın çevrenizde finansal konular üzerine baskıcı ve sorunlu olaylar yaşayabilirsiniz. Bunları dışarıda çözümleme yerine önce içinizde çözümleme yoluna gidin. Her sorunun kaynağı da çözümü de aynı taraftadır.

4 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınızı daha iyi ifade edebileceğiniz ve aynı zamanda daha üretken olabileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

4 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünve özel yaşamınızda sürprizlere hazır olun. Aşk ve finansal konularda tüm sorunlar ortadan kalkmaya başlıyor ve seviniyorsunuz. Mutluluğunuzun tadını çıkarın ve kimsenin bunu bozmasına izin vermeyin. Bekar Yengeçler sizlerde karamsarlıktan sıyrılmalı ve yanı başınızda ki güzellikleri fark etmeyi seçmelisiniz.

4 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

4 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize, hayatınıza ve evinize dayalı ortak görevleriniz için harekete geçebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamakta biraz zorlanabilirsiniz.

4 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasındaki gergin görünüm partner ile ilişkinizde gergin diyaloglar yaşamanıza neden olabilir. Cinsel konularla ilgili duygusal sıkıntılar ortaya çıkar. Meditasyon yapıp günü sakin ve dingin geçirmeye çalışın. Alışverişte aşırı harcama yapmamaya özen göstermelisiniz.

4 Şubat 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herhangi bir konuda gerçekleştirdiğiniz ortaklıkların veya güçbirliğinin öne çıkacağı bir gün yaşayacaksınız. Ortak hareket ettiğiniz kişilerle görüşüp bazı noktaları açıklığa kavuşturabilirsiniz. Eviniz ve aileniz ile ilgili ani bir problemle karşılaşsanız bile, çözümü bulmak çok da zor olmayacaktır.

4 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 40' 05" R
Ay
Aslan
19° 16' 33" R
Merkür
Koç
29° 08' 02"
Venüs
Boğa
19° 07' 05"
Mars
Koç
11° 00' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 56"
Satürn
Balık
17° 44' 50"
Uranüs
Boğa
23° 11' 52"
Neptün
Balık
29° 18' 47"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 21"
Lilith
Başak
24° 58' 11"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 15/05/2024 03:08

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>