Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda heyecanları şekil değiştirmiş olarak yaşıyorsunuz. Tartışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar istemiyor, bu korkuları barındırmayan dingin ilişkiniz içinde huzurlu görünüyorsunuz.

Birkaç arkadaş kendi işinizi kurma planları içindesiniz. Birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Fakat dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor

İş yaşantınızdaki güvensizlik sizi hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltmiş görünüyor. Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz.

Bir tavrınızla birkaç kişiyi birden bir konuya bağımlı kılabilirsiniz. Bu tavır sizi nasıl büyük sorumluluklar altına sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi fazlasıyla ilgilendiren bir konuya ilgisiz gibi görünmeye çalışıyorsunuz. Bu da, konuyla ilgili birçok gelişmeyi eliniz kolunuz bağlı olarak uzaktan izlemenize neden oluyor. Halbuki işin içinde olmanız yönünde de bir sürü eleştiri alıyorsunuz. Ailenize düşkünlüğünüz çok özel ilişkilerinizde bir zaaf olarak görülüyor. Bunu dikkate almanız gerekecek.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftaya, saat 08:13 Ay-Jüpiter arasındaki enerji akışıyla adım atacağız. Maddi alacaklarınızı önemsersiniz. Çünkü bu sizi rahata kavuşturacaktır. Bunların takibini gayet iyi yaparsınız. Kendinizi güçlü hissetmenin, parasal anlamda rahatlık olduğunu bilirsiniz. Ev içinde bu meseleler etkili olabilir. Şu aralar huzur, ilişkide anlayış, evdeki mutluluk sizin için çok kıymetli. Aile, ev, çocuklar, gelecekle alakalı her mesele gündeminizde yer alıyor. Saat 09:34 Ay-Satürn görünümü, kendinizi tam anlamıyla özgür hissetmiyorsunuz. Başkalarının da sizi anlamadığını, anlamasının dahi mümkün olmadığını düşünebilirsiniz. Bu durum sizi yoruyor ve üzüyor. Ancak kimseyi değiştiremeyeceğinizi de biliyorsunuz. Saat 14:23-6 Kasım saat 07:31 arasında Ay-boşluk etkisi altında, huzurunuz son derece önemli. Hiç kimsenin keyfinizi bozmasına veya sinirlendirmesine izin vermemek için, sizin de sakin ve kontrollü olmanız faydalıdır. İnatlaşmak yerine, başka görüşlere de açık olmanız gayet faydalıdır. Bizi huzurlu kılacak gelişmelerle karşılaştığımız bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

5 Aralık 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendinizi aşan konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Atılım yapmayı istediğiniz konulara ilgili ilginç gelişmelerin ön şartları kendiliğinden oluşacaktır. Ayağınıza gelen şansı kullanma konusunda tereddütler yaşamak yerine, bir an önce girişimciliğinizi ön plana çıkarmalısınız. Yeni bir yapılanma içinde olacaksınız.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarının hareketleri veya diğerlerinin yaptığı şeyler sizi engellememeli. İnisiyatif alabilir, kendi yolunuzu kendiniz çizebilir ve neler sunabileceğinizi herkese gösterebilirsiniz. Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler size iyi gelebilir veya stresi azaltabilir.Günün Atmosferi:Bugünden itibaren, farklı şeyler deneme ve heyecan arayışımız artıyor, yaratıcılığımız veya hayatımızda değişiklikler yapma olasılığımız yükseliyor. İlişkiler açısından da destekleyici veya cesaret verici durumların ön plana çıkacağı bir haftaya giriş yapıyoruz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konular sizi zorlayabilir. Gün içinde kriz yaratabilecek durumlar meydana gelebilir. Sakin kalmanızda fayda var. Duygusal olarak sizi besleyen durumlarla da karşılaşabilirsiniz. İşlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Banka işlerinizi öğleden önce halletmeye bakın.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Güneş... Tüm detaylara yerinde müdahale etmeniz, sizin gerçek anlamda zeki olduğunuzu ve başarınızın yükseldiğini gösteriyor.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız ödeme ve harcama konularında atılacak hızlı adımlarla başlıyor. Kalabalık yerlerde kavgalardan uzak durun. Huzuru ailenizde bulacaksınız.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bilhassa öğleden sonra oldukça düşük enerjiler deneyimleyeceksiniz. Akşam saatlerine doğru huzur ihtiyacınız artabilir. Krizli konularda ilerleyebileceğiniz, destek ve bilgi alabileceğiniz özel etkilere sahipsiniz.Ortaklaşa işler, hava yolu yolculuklarıyla ilgili bilgi toplama, seyahat planı tasarlama gibi aktif ve gününüzü kurtaracak faaliyetlere yönelebilirsiniz. Akşam saatlerinde müzik ve sanat tarihi ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Duygularla ilgili zevk ve keyif alanlarında size sunulan fırsatları değerlendirebilirsiniz.

5 Aralık 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

5 Aralık 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 16' 34" R
Ay
Koç
06° 18' 12"
Merkür
Koç
19° 38' 48"
Venüs
Boğa
07° 09' 35"
Mars
Koç
03° 34' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 39"
Satürn
Balık
17° 00' 09"
Uranüs
Boğa
22° 38' 04"
Neptün
Balık
29° 03' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 15"
Lilith
Başak
23° 53' 32"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>