Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni burnunda bir aşık olarak,sevgilinizi gördükçe aşırı heyecanlanıyor ve onu düşünmeden bir saniye bile geçiremiyorsunuz. Bu hallerinizde arkadaşlarınız arasında espri konusu oluyor. Herkesin arzuladığı bir konumdasınız bütün güzelliğini sonuna kadar yaşamaya bakın.

Yeni konulara ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Kariyerinizle ilgili çalışma ortamına kavuşabileceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızın desteğini aldığınız aldığınızı hissedeceksiniz.

Akrabalarınızla aranızda bir miras çatışması yaşayabileceğiniz bu günlerde sinirleriniz daha sağlam olmalı ki onlarla mücadele edebilesiniz.Bu çatışmalardan hernekadar istemesenizsde uzak kalamayacağınızı bilin.

Elde ettiğiniz imkanları çekemeyenler var. Uyanık olmalı kasıtlı yönlendirişlerden etkilenmemeli kararlarınızı kendiniz vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişteki birtakım olumsuzluklara karşı, olması kaçınılmazdı düşüncesiyle kendinize yönelik bir korumacılığınız var. Kuşkucu özellikleriniz bugünlerde size radikal kararlar aldırabilir. Umut beslediğiniz son gelişmeler beklentilerinizden farklı olsa da, bunun şimdilik önüne geçilmez olduğunun farkındasınız.

5 Şubat 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda ekonomik koşullarınıza vakit ayırabilirsiniz. Tam da bu konuya odaklandığınız bir günde yeniay size yeni finansal fırsatlar vermeye geliyor. Bugün 00:03'te gerçekleşecek olan 15 derece Kova burcundaki yeniayla beraber ekonomik durumunuzda yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Elinize geçen parayla borçlarınızı, ödemelerinizi kapatabilirsiniz. Eşiniz veya yakınlarınız maddi destekte bulunabilirler. Yeni birteklifi alıp, mevcut işinizden daha yüksek bir maaşa el sıkışabilirsiniz. Kredi başvurunuz onaylanabilir. Gündeminizde miras konusu varsa bugün lehinize bir durum gelişebilir. Sevgiler, Astromeri

5 Şubat 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmaların hız kazanıyor!Bugün hayatını dönüşüme sokacak dış kaynaklı değişimler yaşayacaksın. Bu şaşırtıcı yeni kararların tohumları ise gün içerisinde gerçekleşebilir. İş yükü ve sorumluluklar yüzünden zayıf düşebilirsin. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, çalışmalarına hız kazandırman gerekenteklifleri alabilirsin. Eşinin söyledikleri hala kulağında ama öğleden sonra gelişecek olaylar daha olumlu bir bakış açısı geliştirmeni sağlayacak. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinle yeni çevrelere dahil olabilirsiniz. Ailenden uzakta yaşıyorsan, onlarla yeniden bir araya gelmek için gün sayacaksın. Akşam saatlerinde tiyatroya ya da sinemaya giderek zihnindeki ağırlıklardan kurtulacaksın. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini ihmal etmemeye özen göstermelisin.

5 Şubat 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeniprojeleri gündeminizde olabilir. Hemen atılım yapmak isteyeceğiniz güzel şartlar önünüze gelebilir. Bunları kaçırmamalısınız.

5 Şubat 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kriz yaratan durumlara karşı dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Finansal kararlarda doğru şekilde yönlenebilirsiniz. İşlerinizde ilerleme kaydedeceğiniz zamanlar var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu. Endişelerinizin sizi çıkmaza sokmasına izin vermemelisiniz. İlişkiler nedeniyle depresyona girebilirsiniz.

5 Şubat 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem kendinize hem de çevrenize huzur ve güven vereceksiniz. Etrafınızdaki kişilerin özellikle ruhsal yaralarına şifa olacaksınız.

5 Şubat 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, aşırı harcamalardan kaçınmalı, güzellik ve bakım ürünlerini diğer bir gün almayı tercih etmelisiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, kendinizi moralli, yüksek enerjili ve yeni başlangıçlara açık bir enerjide hissederken, güçlü ve yönetmeyi sevene taraflarınızı daha rahat sergileyebileceksiniz.

5 Şubat 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun süredir çözümsüz kalan konularda hareket söz konusu. Parasal konular, aile içi anlaşmazlıklar açığa çıkabilir. Finansal güven duygusuna vurgu var. Dogmatik, muhafazakar tutumlarınız açığa çıkarken, aşırı hassas olabilirsiniz.

5 Şubat 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ummadığınız bir yerden kazanç elde etmek sizi mutlu eder. Topluluklar içinde konuşuluyorsunuz. Yaptığınız işteki başarınız kulaktan kulağa yayılır. Bu dönemden faydalanın. Ayrıca dostlarınızla çıkacağınız tatil size keyif verir. Yaptığınız iyiliklerin geri döneceği bir gün.

5 Şubat 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karakterinizin duygusal yönünün herşeyin önüne geçmesi mümkündür. Bu durum sizi, çevrenize karşı da oldukça duyarlı hale getirecektir. Kendi içinizde huzurlu olabilmek için, girmeyi düşündüğünüz ortamları da sakin ve sessiz olanlar arasından seçmeli, gergin atmosferden kaçınmalısınız..

5 Şubat 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 33' 21"
Ay
Kova
25° 44' 39"
Merkür
Koç
17° 53' 37"
Venüs
Boğa
03° 42' 14"
Mars
Koç
01° 24' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 12"
Satürn
Balık
16° 45' 59"
Uranüs
Boğa
22° 28' 22"
Neptün
Balık
28° 58' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 55"
Lilith
Başak
23° 34' 52"
True Node
Koç
15° 21' 03"
Son Güncelleme : 02/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>