Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevginiz karşınızdakine ağır gelmeye başladığında durmanız gereken noktayı bilmelisiniz. Partneriniz üzerine fazlaca düştüğünüzü düşünüyor. Bir süre ilgisizmiş gibi davranın.

İş ortamınızda yakın zamanda bir çapraz ateşle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ama bu noktaya kendi ihmaliniz nedeniyle geldiniz. Dikkat ve duyarlılığınız bu sorunu aşmanıza yetecek.

Herkese tasarruf tavsiye ediyorsunuz ama kendinizi denetlemiyorsunuz. Harcama planları yapın ve buna mutlaka uyun.

Güzel bir insan sürekli size yaklaşıyor, ama işaretiniz ortaya çıkmadığı için son adımı atamıyor. Çevrenize cesaret aşılayın, o da bunu alacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her şey ve bu arada şansınız bugüne kadar size yardımcı oldu. Ama artık dikkatli olmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Şimdiki yeriniz önemli ve kariyeriniz açısından iyi bir başlangıç noktası oluşturuyor. Yakından daha büyük işler, görevler, buna bağlı olarak da sorumluluklar yükleneceksiniz. Kendinizi sürekli geliştirin.

6 Eylül 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 6 Eylül-30 Nisan 2019 arasında Oğlak burcunda düz seyirle ilerleyecek Satürn süresince mantıklı olmak gerekir. Duygusal düşünmeyiz. Kırılmaktan, yanılmaktan, gelir geçer bir ilişkide zaman kaybetmekten çekiniriz. O nedenle herkese prim vermeyiz. Evlilikler de aynı şekildedir. Eşimiz veya kendimiz, sorumsuz davranamayız. Böyle davranmayan taraf, diğeri tarafından baskı görebilir. Düzgün hareket etmesi gerektiği söylenir. İş ortaklığı da aynı şekilde, tarafların birbirine karşı açık, kanuni ve sözleşmeye uygun şekilde hareket etmesi esasına dayanır. Böyle olmayan bir ortaklık sorun çıkartacağı için, en başında önlem alınmalıdır. Bu süreçte sizin de eş veyaortaklığında mutlaka adil, dürüst, sadık ve sorumluluk çerçevesinde hareket etmeniz kesinlikle önemlidir. Birbirinizin kişilik haklarına saygılı olunmalıdır. Biri diğerine sert davranarak, onu zorlayarak, baskı altına alarak hareket etmemelidir. Buna izin verilmemelidir. 6 Eylül saat:05:38-22 Eylül saat:06:39 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Merkür, etrafımızda bulunan kişiler ve günlük konuşmalarımız, işlerimizde ayrıntılara dikkat etmek gerekiyor. Problemlerin büyütülme zamanı değil. Bilakis çözüme kavuşturulması vaktidir. İş amaçlı görüşme, eğitim hayatında metodik düşünme, bütünden ziyade, detaylara bakma, doğru mu yanlış mı diye mercek altına alma ve bu yönde düşünme vaktindeyiz. Parasal konularda daha fazla özen göstermek gerekiyor.

6 Eylül 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanında vakit geçirmek isteyecek, uzun zamandır kullanmadığın eşyalarını hayatından çıkaracaksın. Özellikle çalışan bir Yengeç burcuysan senin için zor bir gün olabilir. Günü toparlarken daha da dağılabilirsin. Yaşam koşullarını daha da iyi hale getirebilmek için alternatifleri değerlendirebilir, ekarayışına girebilirsin. Bazı duygularındaki aşırılığa nasıl son vermen gerektiğine dair yakın bir dostunun yardımını isteyebilirsin. Sanatla ilgilenen bir Yengeç burcuysan ani çıkış yaparak tüm dikkatleri üzerine çekebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin duygusal konuşması aranızdaki buzların erimesini sağlayabilir.

6 Eylül 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle yapacağınız planlar ve görüşmeler sayesinde önemli bir başarı sağlayabilir gecikmiş olan bu durumu mutlulukla kutlayabilirsiniz. Herhangi bir konu üzerinde öğrenmek istediklerinizi rahatlıkla güvenilir kaynaklardan alabilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha hassas davranabilirsiniz. Gün içinde maddi konularınızla ilgili sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşle ilgili konularda başkalarından alacağınız destekle çok daha kolay ilerleyeceksiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacaksınız.

6 Eylül 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLUMLU enerjiler peşinizde. Bir sonuca bağlanmasını istediğiniz konular var. Tam istediğiniz gibi olmasa da lehinize sonuçlanacak konuşmalar yapacaksınız.

6 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken iddialı ve çekicisiniz, gözler ve dikkatler üzerinizde olabilir. Işığınızla ve cazibenizle parlarken cesur ve girişimci yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

22 Eylül'e kadar Başak burcunda kalacak olan Merkür, size hareketli bir yaşam temposu getirecek. İş anlaşmaları yapabilir, sık sıkgezilerine katılırsınız. Bugün kardeşlerle diyaloğunuz artar. Yeni komşularla tanışabilirsiniz. Onlarla işbirliği içinde olmak sizi mutlu eder. Zihninizin çok hızlı çalıştığı bir gün. Detaylarda boğulmadan büyük resme odaklanırsanız harikalar yaratabilirsiniz.

6 Eylül 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

6 Eylül 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 01' 30" R
Ay
Terazi
12° 59' 57"
Merkür
Boğa
05° 02' 38"
Venüs
Boğa
24° 40' 50"
Mars
Koç
14° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 57"
Satürn
Balık
18° 03' 08"
Uranüs
Boğa
23° 27' 36"
Neptün
Balık
29° 25' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 41' 02"
Lilith
Başak
25° 28' 15"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>