Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişinin sizi dinlememesi, en sonunda yine kendi bildiğini okuması canınıza tak etmiş. Unutmayın ki siz onun annesi/babası değilsiniz. Biraz geri çekilseniz iyi olur.

İşler rayına oturdu derken bugün telefonla alacağınız bir haber canınızı sıkabilir. Hatta haftasonu çalışmanızı gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Ama bu işlerle siz ilgilenmezseniz şirket dibe çöker.

Para ateş gibi elinizi yakıyor sanki. Harcamalarınız almış başını gitmiş. Bir aile büyüğünden beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Artık sorumluluk sahibi olmanın zamanı geldi.

Haftasonu çıkabilecek beklenmedik işleri yabana atmayın. Çok olumsuz sonuçlara sebep olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tek başınıza hareket etmenizi doğru bulmadığınız bir oluşuma paydaş arama çabalarınız, bugün karşılığını bulabilir.Bu yakınlaşmadan beklentilerinizi amacından saptırmamanızda yarar var. Aile içinde dengelemeye çalıştığınız ilişkiler sizde belli yorgunluklar yaratabilir. Bunu bir karamsarlığa dönüştürmeniz, uzun süreli kopukluklara neden olacak.

7 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük kısmında Ay Balık burcunda hareketine devam ediyor. Sabah Ay ve Jüpiter arasındaki sert açı karamsar bir ruh halinde olmanıza neden olabilir. Duygusal tarafınız ön plana çıkabilir. Bu etkinin hemen ardından Ay ve Plüton arasındaki olumlu açı silkelenip kendinize gelmenizi sağlıyor. Sabah ki düşük enerjinizden eser kalmıyor. Güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün sizleri bekliyor. Gece olduğunda Ay-Merkür kavuşumu aktifleşiyor. Yeni eğitimlere başlamayı düşünebilirsiniz. Meraklı olacağınız bir zaman diliminde olacaksınız. Merkür retro olmasıyla da soyut konulara ilginiz artabilir. 22:08- 23:27 saatleri arasında Ay boşlukta hareket edecek. 23:27'de ise Koç burcuna giriş yapacak. KAriyerinizle ilgili konuları düşünebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

7 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çelişkili davranışlar gözünden kaçmayacak. Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Maddi konularda girişim yaptığın konular varsa bugün gelen haberler keyfini yerine getiriyor. Kaprisli olan hiç kimse yanına yaklaşamayacak. Kendinden ödün vermek istemiyorsun ama sevgilinin isteklerine sezgisel tepkiler vermekten yanasın. Uzlaşmacı yönüne sevgilinin cevap vermemesi sorunların büyümesine neden olabilir. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin ailesiyle yaşadığı sorunların beklediğinden daha büyük olduğunu anlayabilirsin. Tüm bunlarla birlikte gün içerisinde yakın arkadaşının hiç olmayacak kişi ile yakınlığı gözünden kaçmayacak. Hem arkasından konuşup hem de onunla arkadaşlık kurması seni şüpheye düşürecek.

7 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre dostluklarınızdan yana büyük faydalar görebileceğiniz bir gün. Yeni tanışacağınız kişilerle kuracağınız kontaklar geleceğe yönelik planlarınızda size destek verebilir.

7 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için aksiyon alacağınız bir gündesiniz. Öğrenmek ve yaşadığınız olayları anlamak için heyecan duyabilirsiniz. Çevrenizdekilerle olan iletişiminiz zaman zaman gerginliğe neden olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İlerleyen saatlerde eşinizle zaman geçirmek size iyi gelecektir.

7 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler için oldukça sert bir gökyüzü hareketi gerçekleşmek üzere. Hayatım alt üst oluyor gibi bakarsanız deneyimler sizi zorlayabilir.

7 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz daha bencil olabileceğiniz bir gün. Normalde şefkatli ve koruyucu bir insansınız. Ancak bu ara insanların peşinde koşmaktan yoruldunuz. Haklısınız da. Herkesin bazen sadece kendini düşünmeye ihtiyacı vardır. Madem böyle hissediyorsunuz, kendiniz için bir program yapın. Kendinizi şımartın. Biraz da başkaları sizi düşünsün.

7 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu duygusal yoğunluk kafa karışıklığına yol açabilir. Dar görüşlü tutumlardan kaçınmak önemli, kararları gözden geçirmek ve eksik tamamlamak faydalı olur. Yeni Ayda hukuki konular, yabancılar, uzlaşma gerektiren konularda hareket olası.

7 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki uyumlu etkileşim size aşk ve romantizmin kapılarını açacak. Adeta uzaklardan gelen bir beyaz atlı prens ya da prenses sizin kalbinizi çalabilir. Daha önceden başlamış bir ilişkiniz varsa farklı bir açılım yaşayabilirsiniz. Yeni ufuklara yelken açanlar çağın Romeo Juliet?i olabilirler.

7 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün birlikte vakit geçirmek isteyeceğiniz kişiler, sizden yaşça büyük ve çok daha geniş hayat deneyimine sahip insanlar olabilir. Bu kişilerden birinden oldukça hoşlanabilir, hatta platonik bir aşk bile yaşamaya başlayabilirsiniz.

7 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 13' 34" R
Ay
Balık
20° 28' 34"
Merkür
Koç
18° 54' 35"
Venüs
Boğa
05° 49' 31"
Mars
Koç
02° 44' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 24"
Satürn
Balık
16° 54' 44"
Uranüs
Boğa
22° 34' 19"
Neptün
Balık
29° 01' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 40"
Lilith
Başak
23° 46' 20"
True Node
Koç
15° 23' 21"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>