Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sabrının Son Demlerini Yaşıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınıza bugün, maddi anlamda daha kontrollü olmalısınız. Daha sabırlı olduğunuz sürece her şey istediğiniz gibi olabilir. Bakış açınızdaki değişim, ilişkinizin gidişatını büyük ölçüde değiştirebilir.

Mesleki olarak daha kontrollü olmaya çalışın. Karmaşık durumların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerektiğini de unutmayın. Her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacaktır.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir gün. Fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş görüşmeleri, bunlarla ilgili seyahat ve planlamalar gündeminizde yer bulabilir. Herkesin çalışma ve anlama biçimi farklıdır. Sizin için verimli ve uzun vadede iyi sonuç getiren yöntem hangisi ise onu bulup ona göre ilerlemek zamanı daha iyi kullanmanıza yardımcı olacaktır.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güçlü bir duygusal enerjiye sahip olabilirsiniz. İçsel bir dönüşüm süreci yaşayabilir ve eski kalıplarınızı kırarak kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde derin bağlar kurma eğilimi gösterebilirsiniz ve bu sizi ilişkinizde daha tutkulu ve derinlemesine bir bağlantıya yönlendirebilir. Aynı zamanda içgüdülerinize güvenerek yeni projelere veya fırsatlara yönelebilirsiniz. Ancak dikkatli olmalısınız, çünkü bazen aşırı kontrolcü olma eğilimi gösterebilirsiniz. Olumsuz duygularınızı paylaşmak ve sakinleşmek için uygun bir ortam yaratmak önemlidir. Bu enerjiyi doğru yönlendirmek, kişisel ve ilişkisel büyümeye katkıda bulunabilir.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlardaki unutkanlığınhayatını da etkileye başlayabilir. Bu durum seni rahatsız ediyor. Uzman bir destek arayışı içerisine girebilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, partnerinle uzun zamandır fikir ayrılıkları yaşıyor olabilirsin. Sorunlarını ne kadar çözmeye çalışsan da partnerinin vurdum duymaz tavırları senin için bardağı taşıran son damla olabilir.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişin yükünü bırakmayı öğrenmekle bunu uygulamak farklıdır. Bugün hala etkisinde olduğunuz duyguları ve olayları düşünerek bu farkı daha net görebilirsiniz. Yeni bir günü eski günlerin gölgesinde bırakmayın.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünkü görüşmelerden olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda takip gerektiren işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizi de etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda iletişimden kaynaklanan sıkıntılar olabilir.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Buaralar zaman içerisinde kendinizi geliştirmeye açık olursanız büyük başarılar elde edebilir aynı zamanda hatalarınızdan ders alabilirsiniz.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün isteklerini yerine getirmek için neye ihtiyacın olduğunu keşfetmen gerekebilir. Nasıl hareket edeceğine karar vermek sende bir rahatlamaya yol açacak. İsteklerini elde etmek için bir adım atmak sana bugün çok güzel enerjiler verebilir.

10 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün pratik hedeflere ve önceliklere uyum sağlamak için mükemmel bir durumdasınız. Aşkı, romantizmi, yaratıcı projeleri veya çocukları çevreleyen konuları olgun veya gerçekçi bir bakış açısıyla ve olayların temeline inmek için gerçek bir istekle incelemek için iyi bir zaman olabilir. Bugün, bu fazla enerjiye odaklanmak, kanalize etmek ve onu olumlu değişiklikler yapmak için kullanmak daha kolaydır. Basit, düşünceli hareketler ilişkilerinizi geliştirmek için harikalar yaratır ve aranızdaki bağı güçlendirmeye yardımcı olur. Bugünün enerjileri, ilişkilerinizi yeni seviyelerde anlamak için özellikle güçlü.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İyi niyet elçisi gibi ortalarda dolaşmanız, bazılarının kıskançlık hedeflerine maruz kalmanıza neden olabilir., Kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Güven duygunuz mükemmel.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Değer verdiğiniz kişilerle bir araya gelmek isteyeceksiniz. Yaşamsal konularda kendinizi zorluklar içerisinde hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Doğru bildiklerinizi uygulama konusunda herhangi bir sorun yaşanmayacak olması da önemli. Hassas adımlar atmanın yollarını aramanız gerekiyor.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hikayeniz dilediğinizden daha az romantik görünüyor. Bunun sebebi onun size olan soğuk ve ilgisiz tavırları. Bu sorununuzu konuşmadığınız sürece çözemezsiniz. İş hayatınızda isteksiz tavırlarınız işlerin size daha da yorucu gelmesine yol açıyor. Karşıt fikirli biri veya bir durum kafanızı meşgul edebilir. Yanlış anlaşılmaların sizi germesine izin vermeyin. Bazı şeylerin açığa çıkması nedeniyle pek hoşunuza gitmeyen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Soğukkanlılığınızı kaybetmeyin.

10 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 56" R
Ay
Koç
26° 14' 08" R
Merkür
Başak
18° 30' 01" R
Venüs
Terazi
26° 21' 50" R
Mars
Yengeç
08° 56' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 00"
Satürn
Balık
15° 07' 28"
Uranüs
Boğa
27° 06' 53"
Neptün
Balık
28° 32' 23"
Plüton
Oğlak
29° 45' 15"
Chiron
Koç
22° 17' 44"
Lilith
Terazi
09° 09' 49"
True Node
Koç
06° 37' 13"
Son Güncelleme : 20/09/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>