Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çözüm Yolu Arıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Sınırlar üzerindeki etkinliğiniz, birlikteliğinizden yana yüzünüzün gülmesini sağlayabilir. Karmaşadan olabildiğince uzak durmaya çalışın.

Mesleki olarak var olan pürüzleri ortadan kaldırmaya çalışın. Harekete geçmek için doğru zamandasınız ve bundan da dilediğiniz gibi yararlanabileceksiniz. Kontrolü genel olarak elinizde bulundurmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili konularda daha sabırlı davranmaya çalışın. Sınırlar değişiklik gösteriyor olsa da üstesinden gelme şansınız var. Hata yapmayacağınız bir süreçten geçmektesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik planlar yapmanız gerekebilir. Uğraşıp emek harcayıp karşılığını alamadığınız işler sizi psikolojik olarak da etkileyeceği için hırsla, aceleyle, düşünmeden harcama yapabilirsiniz. Bu sıkışıklığın size getireceği zararları düşünün ve üzerinde durmanız gereken durumların bunlar olmadığını fark edin.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinde daha tutkulu ve derin hisler yaşayabilirsin. Karşındaki insanı daha iyi anlamak ve onunla daha yakın bir bağ kurmak isteyebilirsin. Ayrıca kendini daha güvende hissetmek için iç dünyana yönelmek ve duygularını daha iyi anlamak için zaman ayırmak da faydalı olabilir.İş hayatında, bugün önemli adımlar atma fırsatı bulabilirsin. Hem yeteneklerini ortaya koymak hem de daha fazla sorumluluk almak için gereken güveni kendinde bulabilirsin. Yaratıcılığını kullanabileceğin projelerde yer almak ve liderlik becerilerini göstermek için uygun bir gün olabilir.Sağlık konusunda ise kendine dikkat etmek önemli olabilir. İçgüdülerine güvenerek dinlenmek ve vücudunu iyileştirmek için gerekli olanı yapmak sana iyi gelebilir. Özellikle stresli durumlarda, meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerini deneyebilirsin.Unutma, burç yorumları genel bilgiler sunar ve herkesin deneyimi farklı olabilir. Kendine güvenerek, iç sesini dinleyerek ve olaylara açık bir şekilde yaklaşarak en iyi şekilde bu güne adapte olabilirsin. Umarım güzel bir gün geçirirsin!

8 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda çok para harcadığınızın farkındasın. Paranı biriktirebilmek için kendine yeni bir plan oluşturacaksın. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, partnerinle fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Olayları geçiştirmek yerine sorunu çözmek için çabalayacaksın. Hatalarından ders çıkarman sağlam adımlar atmanı sağlıyor.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeyleri düzeltmek adına çaba gösterebilirsiniz. İnsan ilişkileri, arkadaşlıklar ve yapılan konuşmaların getirdiği sonuçlar noktasında özen göstermeniz gereken durumlar söz konusu olabilir. Artık sıfırdan başlamak için bir fırsat aramayın, tecrübelerinizden başlayarak kendi fırsatlarınızı kendiniz oluşturun.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Yeni bir şeyler oluşturmak için sorumluluk alabilirsiniz. Birikimleriniz değerlendirmek için fırsatlar oluşabilir. Gün içinde alacağınız kararlar değişiklik gösterebilir. Maddi konularda dalgalanmalar olabilir. Akademik konularda yeni gelişmeler olabilir. İlişkilerinizdeki aksaklıklardan yorulabilirsiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda da yine konunun uzmanından ya da dostlarınızdan yardım alarak ilerleyebilirsiniz. Aşk konusunda kendinizi verimli bir şekilde gösterebileceksiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eski arkadaşlarına odaklanman gereken bir gün olabilir bugün. Nostalji yapabilirsin. Geçmişte kalan durumları tekrar anmak bazı konulara daha objektif bakmanı da kolaylaştırabilir. Eski hatalardan ders çıkarabilirsin.

8 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, yaşamınızda bazı değişiklikler yapma zamanı geldi. Önceliklerinizi ve daha gerçekçi hedeflerinizi belirlemeniz gerekiyor. Para, eğlence ve romantizm arasında bir denge kurmak da önemli. Eğlenceye veya romantizme çok fazla zaman veya enerji harcadıysanız, artık bu durumun sıkıntı yarattığını fark ediyorsunuz ve bazı şeyleri biraz azaltmanız gerektiğini anlıyorsunuz. Hayatınızı biraz daha kontrol altına almanız ve aşırı hoşgörüden kaçınmanız gerekiyor. Aksi takdirde, bu durum sizi aşağı çekebilir. Nitekim, bu değişiklikler yapmak için iyi bir zaman. Sorunları çözmek ve hayatınızı iyileştirmek için iyi bir fırsatla karşılaşabilirsiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ifade ederken, ketum davrandığınız için, çevrenizde bir giz oluşturuyorsunuz. Bugün, kazançlarınız konusunda duygusal tatminler sağlayacağınız işler yapmak istiyor, ortaklıklar konusunda taviz vermek istemiyorsunuz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün para, kazançlar ön planda olabilir. Hobi, sanat, aşk, çocuklardan dolayı harcamalarınız artabilir. Partner veya ortağınızla zaman geçirebilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün kendinize ve sevgilinize odaklanın. Partnerinizin bir hatasına karşı oldukça hoşgörülü olmanız gerekebilir. Enerjinizin büyük kısmını başkalarının problemlerini çözmek için harcıyorsunuz. Başkalarının sizinle bir an için ilgilenmesine izin verin. İş yerinde sabırsız ve karmaşık bir durum içinde bulunabilirsiniz. Bir toplantıda eski bir tanıdığınızla karşılaşmak düşüncelerinizi karıştırabilir. Dikkatinizi yöneltmeniz gereken konudan uzaklaştırmayın. Kronik rahatsızlıklarınız varsa, dikkatli olun.

8 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 37' 19" R
Ay
Koç
25° 49' 08" R
Merkür
Başak
18° 26' 56" R
Venüs
Terazi
26° 19' 48" R
Mars
Yengeç
08° 55' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 54"
Satürn
Balık
15° 07' 35"
Uranüs
Boğa
27° 06' 55"
Neptün
Balık
28° 32' 25"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 48"
Lilith
Terazi
09° 09' 38"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>