Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Huzur Arıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha yapıcı olmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Mesleki olarak biraz daha dengeli olmaya çalışın. Her şey için doğru zamanı beklemeniz gerekmekte. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamaya çalışın.

Maddiyatla ilgili konularda daha tutumlu olmalısınız. Önceliklerinizi belirlemeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hissettiklerinizin adını koymakta zorlanabilirsiniz. Gerçekleri ve duyguları birbirinden ayırmak yerine zorlandığınız yerden bu ikisini kullanarak çıkabilirsiniz. Düşüncelerinizin size yön verdiğini biliyor ve bunu önemsiyorsanız, daha akılcı, kazançlı ve güvende hissettirecek konulara odaklanmaksınız.

4 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burcu için ilişkiler ve iletişim ön planda olabilir. Yaratıcılığınızı kullanarak çevrenizle bağlantı kurabilir ve fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Duygusal olarak da daha çekici ve cazibeli bir hava sergiliyorsunuz. Ancak güvensizlik ve kıskançlık duygularına dikkat etmek önemli olabilir. İlişkilerinizde açık ve dürüst olmaya özen göstermeniz, olası sorunların önüne geçebilir. Bugün kendinize vakit ayırarak ruhsal anlamda denge sağlamak da önemli olabilir. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

4 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisinde problem yaşayan bir Akrep burcuysan, daha fazla tahammül göstermek istemeyeceksin. Mutlu ve huzurlu olmak isteyeceğin bir ilişkide olmak istiyorsun. Ailesinden uzakta yaşayanlardansan, yaşadığın yere aileni çağırmak isteyebilirsin. Onlarla vakit geçirmeyi özledin. Evcil bir hayvanın yoksa, sahiplenmek isteyebilirsin.

4 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız her şeyi düşünürken bunu olayları yeniden yaşamak için değil anlamak ve çözmek için yapmalısınız. Bunu kendi kendinize öğrenebilir ama farklı insanların görüşleriyle geliştirebilirsiniz. Bugün psikolojik, hukuksal makaleler okumak ve bunlardan çıkarım yapmak bu konuda size yardımcı olabilir.

4 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde aksamalar olabilir. Gün içinde kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi yorabilir. Programlarınızdaki değişiklikler sizi zorlayabilir. Ani teknik problemler çıkabilir. İşlerinizde sonlandırdığınızı sandığınız konular tekrar gündeme gelebilir. Tepkilerinizde daha sakin olmaya çalışın.

4 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça verimli hissedeceğiniz ve sosyal açıdan da arkadaşlarınızla kaliteli paylaşımlar içerisinde bulunabileceğiniz bir gün içindesiniz.

4 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün harika bir enerjin olacak. Güne kendinden bir şeyler katmak için daha fazla fırsatın olabilir. Keyifli ve güzel şeyleri kendine çekebilirsin. Çevrendekiler seninle aynı frekansta olmasa da senin onlara katabileceğin şeyler olabilir.

4 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, yeni eşyalar edinme veya mevcut olanları güzelleştirme arzusu bu günlerde güçlü olabilir. Nitekim kaprisler bugün erkenden etkili olabilir. Kendinizi huzursuz hissediyorsanız, sizi gerçekten rahatsız eden veya hayal kırıklığına uğratan şeyle temasa geçmek iyi bir fikirdir. Örneğin, birisiyle değerler arasındaki farklılık bir sorun olabilir ve büyük ölçüde abartı veya hassasiyetten dolayı genel olarak başkalarıyla ilişkilerde zorluklar yaşanabilir. Manevi konular sizin için biraz daha önem kazanıyor ya da bir konuda daha derin duygularınızla iletişime geçme ihtiyacı hissediyorsunuz.

4 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki yeteneğinizin verdiği güvenle, sosyal konularda da başarılı olmaktasınız. Bu konuda gerekli olan potansiyelinizin yeterli seviyeye eriştiğinin farkındasınız. Size muhalefet eden kişilerin de yumuşayacağını göreceksiniz.

4 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı durumlar içinde kaldığında mantığını devreye sokmalısın. Yarar görmediğin durumlardan en kestirme yoluyla dönmen gerekiyor. Olay ve kişilere farklı bir açıdan bak. Geçici bir duraklama var hayatında. Kendin olman çok önemli. Mutlu sonuçlar senin için geliyor, merak etme.

4 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları ön plana çıkabilir. Partnerinizle veya ortağınıza zaman ayırabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

4 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hareketleriniz duygularınızın etkisinde. O yüzden karar verirken daha dikkatli davranmaya çalışın. Sevgilinizle aranızdaki iletişim harika ve bugünlerde birbirinizi çok iyi anlıyorsunuz. Geleceğe dair planlar yapmaya başlayabilirsiniz. Asla ve asla karamsar olmayın. İşle ilgili bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. İyi düşünün ve duygularınızın sizi etkilemesine izin vermeyin. Yapacağınız maddi yatırımlar kısa vadede çok olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Zamana ihtiyacınız var.

4 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 43' 01" R
Ay
Koç
27° 16' 34" R
Merkür
Başak
18° 37' 45" R
Venüs
Terazi
26° 26' 54" R
Mars
Yengeç
08° 58' 27" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 15"
Satürn
Balık
15° 07' 10"
Uranüs
Boğa
27° 06' 49"
Neptün
Balık
28° 32' 16"
Plüton
Oğlak
29° 45' 13"
Chiron
Koç
22° 17' 34"
Lilith
Terazi
09° 10' 17"
True Node
Koç
06° 37' 15"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>