Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yalnız Kalmak İstiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2024, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, önceliklerinizi doğru belirlemekte zorlanmayacaksınız. Dengeleri lehinize çevirebileceğiniz bir süreçtesiniz. Ne kadar zorluk yaşanacak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. İlişkinize ve birlikte olduğunuz kişiye güvenmelisiniz.

Mesleki tercihleriniz konusunda biraz daha dikkatli olmaya çalışın. Mesleki açıdan sizi huzursuz eden her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Canınızı sıkan her şeyin çözümü için zamana ihtiyacınız var.

Finansal durumunuzla ilgili bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Tercihleriniz konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz çok daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat boyu öğrenme farklı konularda önünüze gelebilir. Bunların bazıları tecrübelerinizi kullanma ve aktarma amacıyla da olabilir. Dolayısıyla her şeyi üzerinize alınıp kendinizi değersiz, yetersiz hissetmek yerine yaşadığınız durumları nasıl değerlendireceğinize bakmalısınız.

9 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İç dünyanızda derin duyguların hareketlendiği bir dönemdesiniz. Kendinizi daha yoğun bir şekilde ifade etmek isteyebilir ve duygusal ilişkilerinizde derinleşme yaşayabilirsiniz. Ancak, duygusal dalgalanmalar da yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. İlişkilerinizde sağduyulu ve hoşgörülü olmaya özen göstermeniz önemlidir. İç sesinizi dinleyerek, hassas yanlarınızı besleyecek aktivitelere yönelebilirsiniz. Maddi konularda sakin ve dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak ve gereksiz risklerden kaçınmak önemlidir. Sağlığınıza da bu anlarda daha fazla özen göstermeniz gerekebilir, stresle başa çıkmak için rahatlama teknikleri kullanabilirsiniz. Genel olarak bugün, içsel yolculuğunuza odaklanmak ve içsel dengeyi sürdürmek için uygun bir gün olabilir.

9 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız kalmanın sana daha iyi geleceğini düşüneceğin bir gün olabilir. Arkadaşlarından gelen aramalara ve mesajlara cevap vermek istemiyorsun. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, ilişkindeki problemleri arkadaşınla paylaşmak isteyebilirsin. Arkadaşının vereceği tavsiyeler senin için bir hayli önemli olacak.

9 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal açıdan hareketli bir gün olabilir. Bu biraz sizin tercihinize kaldığında, kenarda beklemeyi ve kendi kendinize düşünmeyi değil sorumluluklarınıza, arkadaşlarınıza zaman ayırmayı seçmelisiniz. İstediğiniz şeyler için adım atmanın keyfinden kendinizi mahrum bırakmayın.

9 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni çözümler üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

9 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık konusunda dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Sevdiklerinize karşı aşırı fedakar olup onları düşünürken bazen kendinizi düşünmeyi kaçırabiliyorsunuz.

9 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karar almada biraz sıkıntı yaşayabilirsin. Yaşayacağın bu kararsızlık kendine olan güvenin azalmasına sebep olabilir. Ancak aynaya bakmalı ve kim olduğunu hatırlamalısın. Atacağın her adımın arkasında duracak karakterinle bugünün kararsızlığından kurtulabilirsin.

9 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü size anın ve anı yaşamanın gücünü hatırlatıyor sevgili Akrep. Kaynaklarınızı korumanın, geliştirmenin veya oluşturmanın yollarını keşfedebilirsiniz. Dünyevi faaliyetlere yönelirken, muhakeme yeteneğiniz biraz etkilenebilir. Biraz zihinsel tazelenmeye olan ihtiyaç açıkça ortaya çıkabilir. Bugün ilerleyen saatlerde fikir ayrılıkları sizi rahatsız edebilir. İşleri aceleye getirmek hatalara yol açabilir; bu da en iyisinin yavaşlamak olduğunu gösterir. İletişimler ters giderse cesaret kırıklığı veya hayal kırıklığıyla karşılaşabilirsiniz. Bir hayal veya plan engellere çarpabilir. Yine de, ortaya çıkan kusurlarla yüzleşmenin ve yolunuza devam edebilmeniz için onlarla ilgilenmeye karar vermenin tam zamanı.

9 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konumlarının size yeni bir çalışma alanına yönelmenize neden olacak. Bugün sevdiklerinizle sohbetler yapabilir ve aranızda birlik ve beraberliği güçlendirebilirsiniz. Çevresel paylaşımlarınız mükemmel gelişiyor..

9 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

9 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün para, kazançlar ön planda olabilir. Hobi, sanat, aşk, çocuklardan dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz güzel geçsin.

9 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. İçinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var. Kısa süreli beraberlikten bıkanlar ileriki günlerde uzun süreli bir beraberliğe adım atacaklar. Hiç ummadığınız bir yerden elinize para geçecek. Son günlerde yemekleri biraz fazla kaçırdınız. Rejime başlamak için uygun bir zaman.

9 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 32" R
Ay
Koç
26° 07' 53" R
Merkür
Başak
18° 29' 15" R
Venüs
Terazi
26° 21' 19" R
Mars
Yengeç
08° 55' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 58"
Satürn
Balık
15° 07' 30"
Uranüs
Boğa
27° 06' 53"
Neptün
Balık
28° 32' 23"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 45"
Lilith
Terazi
09° 09' 47"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>