Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Duygularını Kontrol Edemiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. istediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir gündesiniz. Huzursuzluk yaşanmayacak olması da önemli. Hata yapmamanız, sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Mesleki olarak daha aktif adımlar atabilirsiniz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyi kontrol edebilirsiniz. Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket ederken zorlanacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma ve ev düzeninizi ilgilendiren değişimlere açık olmalısınız. Planlarınızı güncellemeli, ihtiyaçlarınıza ve hayatın getirilerine göre hareket etmelisiniz. Ailenizle önemli konuşmalar yapabilirsiniz.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Akrep burcu için günlük yönelik burç yorumunu ileteyim. Bugün, kendinizi daha enerjik ve motive hissedebilirsiniz. İçsel gücünüzü kullanma ve hedeflerinize odaklanma konusunda güçlü bir arzu duyabilirsiniz. İlişkilerinizde ise yoğunluğun artabileceği bir gün olabilir. Duygusal olarak derin bağlar kurma ve sevdiklerinizle daha yakın ilişkiler geliştirme fırsatınız olabilir. Ancak, aşırı kontrolcü veya kıskanç olmamaya dikkat etmelisiniz. Özellikle gereksiz tartışmalardan kaçınmaya özen gösterin. Enerjinizi doğru yönlendirmek ve sakinliğinizi korumak size daha olumlu sonuçlar getirecektir. Unutmayın, sizin için önemli olan şeyleri belirlemek ve sakin kalmak bu dönemde daha önemli olacaktır. Umarım günlük burç yorumunuz size yardımcı olur!

10 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygularını kontrol etmekte zorlanabilirsin. Duyguların adeta mantığına baş kaldırıyor. Daha sağlıklı beslenmeye özen göstermeye başlıyorsun. Dengeli beslenmeyle fit bir görüntünün temellerini atacaksın. Yaza fit bir görüntüyle girmek isteyeceksin. İlişkisi olmayan Akrep burcuysan, hayatına artık birini almak isteyebilirsin.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ve ev düzeninizi ilgilendiren değişimlere açık olmalısınız. Planlarınızı güncellemeli, ihtiyaçlarınıza ve hayatın getirilerine göre hareket etmelisiniz. Ailenizle önemli konuşmalar yapabilirsiniz.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ya da ebeveynlerine yönelik konular sizi yeniliyor. Bu dönemde özel hayatınıza daha fazla önem vermeniz gerekebilir.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde daha sağlıklı iletişim kurabilirsiniz. Genel olarak var olan sorunları ve sıkıntıları da geride bırabileceğiniz için her şeyin istediğiniz gibi olmasını da sağlayabilirsiniz. Olaylar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlama şansınız da var. Her şeyin istediğiniz gibi olabileceği bir süreçtesiniz. Olumsuzlukların son bulmasıyla beraber kendinizi net olarak ortaya koyma şansınız da var.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün uğraşmak zorunda olacağın birden fazlaolabilir. Bu durum sende biraz gerginlik oluşturabilir ancak günün sonunda kendine ayıracak vaktin bollaşacak ve bu sayede keyifli aktivitelere de vakit ayırabileceksin.

10 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün pratik olmayan veya abartılı birçok konuşma olabilir. Yine de büyük düşünmek faydalı olabilir, özellikle de daha önce pratik olasılıklara odaklanarak bir fırsatı kaçırdıysanız. Fikirler büyüktür ve bulunması kolaydır ancak hayatageçirilmesi zordur! Sorun şu ki, dikkate alınması gereken o kadar çok şey var ki, nereden başlayacağınızı bilmek zor olabilir. Tempo telaşlı olabilir ve ev hayatınız fırtınalı olabilir veya bu enerjinin tamamı zihinde yer alabilir ve sinirsel gerginlik mümkündür. Şu anda bazı şeyleri kişisel olarak ele almak bir ilişkinin huzurunu bozabilir. Kendinize bir iyilik yapın ve bugün nefes almak için zaman ayırın. Neyse ki gün ilerledikçe konsantre olmak daha doğal bir hal alıyor. Pratik öncelikleriniz daha net hale gelir.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişik fırsatların size getireceği avantajların bilincinde olarak ilişkilerinize yön verin. Çok tepkili hareketleriniz sizi zor durumda bırakabilir. Yaşam kalitenizi arttıracak öğeler üzerinde durmanız bazılarına ters gelebilir.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yakın çevre, eğitim, kardeşler, ev, aile konularında krizsel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı davranışlarınızda aşırı kontrollü olmak yerine, ölçülü bir tavırla kendinizi ifade etmenizde fayda var. Bir türlü üzerinizdeki kararsızlığı atamadığınız için endişelerden de kurtulamıyorsunuz. İki cazip teklif ardarda günün saatleri arasına serpilmiş. İş konusunda daha esnek davranmak sizi rahatlatacak. Beklediğiniz yüklü miktarda bir paranın gecikmesi, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Mevsimin ve gerginliklerin de etkisiyle bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

10 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 16' 33" R
Ay
Boğa
05° 09' 44" R
Merkür
Akrep
06° 54' 02" R
Venüs
Yay
00° 26' 18" R
Mars
Yengeç
23° 13' 54" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 20" R
Satürn
Balık
13° 22' 40"
Uranüs
Boğa
26° 24' 34"
Neptün
Balık
27° 47' 55"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 16"
Lilith
Terazi
12° 16' 12"
True Node
Koç
06° 35' 59"
Son Güncelleme : 18/10/2024 07:10

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>