Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Tecrübelerin Sana Yol Gösteriyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha dengeli olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, istediğiniz sürece üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Hata yapmamaya çalışmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak daha dengeli olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlar sizi zorluyor olsa da üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gereken bir süreçtesiniz.

Maddi anlamda daha sabırlı olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinize ve ailenize olan düşkünlüğünüz bazen kendinizi sorgulamanıza neden olabilir. Kendinizi ya da onları fazla sıktığınızı fark edebilirsiniz. Herkesin bir rutini ve isteği olabilir; kendi rutin ve isteklerinize ne kadar yer verdiğinizi düşünerek yaşam alanlarınızda bazı düzenlemelere gidebilirsiniz.

9 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda biraz hareketli olabilirsiniz. İç dünyanızda yoğun duygular hissedebilir ve daha derin konulara odaklanabilirsiniz. Ancak, bu duygusal yoğunluk sizi zaman zaman dengesiz hissettirebilir. Bu nedenle, duygusal tepkilerinizi kontrol etmekte dikkatli olmanız önemlidir. Ayrıca, bugün içgüdülerinizi açık bir şekilde dinlemek ve iç sesinizi takip etmek sizin için faydalı olabilir. İlişkilerde de daha fazla mücadeleci ve tutkulu olabilirsiniz. Sevdiklerinizle paylaşımlarınızı derinleştirmek ve duygusal bağlarınızı güçlendirmek için bugün uygun bir gün olabilir. Ancak, kırgınlıklara yol açabilecek konularda daha dikkatli olmanızda fayda var.

9 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişinde yaşadığın her şeye bugün tecrübe gözüyle bakmayı öğreniyorsun. Tecrübelerin hayatın her alanında sana yol gösteriyor. İlişkisi olan Akrep burcuysan, sevgilinle seyahat planları yapabilirsin. Alacağınız yeni haber gündelik yaşamınızın seyri değiştirecek. İş hayatında daha fazla kendinden feragat etmeyeceksin.

9 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı sorumluluklarınızın gereklerini yerine getirmek sizi zorlayabilir. Hayatınızı bir mecburiyetin içinde gibi düşünmek yerine yaptığınız işlerin, attığınız adımların getirilerine odaklanmalısınız. Kişisel isteklerinize zaman ayırmak, bugün kendinize molalar oluşturmak bu konuyu daha iyi düşünüp kavramanıza yardımcı olabilir.

9 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve yönelik uğraşlar açısından zor bir gün olabilir. Kendinizi iyi planlamak ve eldeki işlere öncelik vermek gerekecek. Ancak kontrol dışı faktörler ailevi konularda sizi zorlamaya devam ediyor. Biraz iç dünyanızı rahatlatmak adına yalnız kalmaya çalışmalısınız. İş hayatında üstlerle ilgili temaların baskısı ile sorunları objektif bir açıdan görmeye çalışmalısınız.

9 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilgi ve tecrübe gerektiren herhangi bir konuda başarılı olabilirsiniz. Ayrıca eğitim, kariyer gibi konularda da şansın sizden yana olduğu bir gündesiniz.

9 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dışarıda geçireceğin vakitler seni yorabilir. Daha fazla insan ile muhatap olmak zorunda kalabilir ve bu yüzden gerilebilirsin. O yüzden günün bir kısmını tek başına vakit geçirecek şekilde düzenlemelisin.

9 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün çeşitli yönlere çekildiğinizi hissedebileceğiniz için konsantre olmak zor olabilir. Geçici olarak nereye gittiğiniz veya bir sonraki adımınız belirsiz olabilir. Şu an için ana odaklanmanın en iyisi olduğunu ve bir sonraki adımınız hakkında çok fazla endişelenmenin, nihai varış noktanızdan emin olmadığınız zaman enerji israfı olabileceğini keşfedebilirsiniz. Hayatınızdaki biri sizi şaşırtabilir. Aileniz ya da partnerinizle rahatsız edici bir rekabet enerjisi olabilir ve sonuç olarak rahatlamanızı ya da gevşemenizi zorlaştırabilir. Kendinize zaman ayırmak istemek ile arkadaşlık arasında kalabilirsiniz; bu da insanlara kafa karıştırıcı sinyaller gönderebilir. Kendinizi açık ve esnek tutun çünkü bazen beklenmedik değişiklikler ilerlemenize ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmanıza yardımcı olabilir.

9 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizle işbirliği içinde çalışmak istemenize rağmen, arzuladığınız şartlar gelişmeyebilir. Karşı tarafın düşüncelerini öğrenmeden siz planlarınızı ortaya koymamalı ve fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmamalısınız.

9 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

9 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İleriye yönelik hedeflerinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Şartları gereğinden fazla zorlamanın size herhangi bir yarar sağlamayacağını da bilmelisiniz. Tercihleriniz konusunda biraz daha net olmaya çalışın. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor.

9 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki ilişkiler son derece yoğun olacak. Bu arada gizli aşk maceralarına atılırken tedbirli davranmalısınız. Kariyerinizle ilgili gelişme ve ilerleme elde edeceğiniz fırsatlar gündeminize girebilir. Gücünüzü artıracağınız olanaklar ortaya çıkacak. İşlerinizde dikkatli ve uyanık davranın, sorumluluklarınızın altından çok rahat kalkacaksınız. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan büyük kazançlarla giderilecek. Ayak sağlığınız için ayakta durmamaya dikkat edin.

9 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>