Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Spora Başlıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, tercihleriniz konusunda daha dengeli olmanız gerekmekte. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmeye çalışın. Daha kontrollü ve sabırlı olmanız gereken bir gün.

Önceliklerinizi belirleme konusunda pek sorun yaşamayacaksınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalısınız. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandan geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için doğru zamanı kollamalısınız. Harekete geçmek için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun bir temponun, trafiğin içinde kalmak sinirlerinizi bozabilir. Çevrenizle sürtüşmemek için işinize ve önceliklerinize odaklanın, sorumluluklarınızı yerine getirin. Önemli işlerinizi ve görüşmelerinizi gün içerisinde halledip akşam saatlerini evinizde, ailenizle geçirmek tüm günün yorgunluğunu alabilir.

8 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal hayatınızda aktif olabilirsiniz. İlişkilerinizi derinlemesine analiz etmek ve daha derin bağlar kurmak isteyebilirsiniz. İçgüdüleriniz bugün oldukça keskin olabilir, bu nedenle sezgilerinize güvenebilirsiniz. Finansal konularda da dikkatli olmanız gerekebilir, harcamalarınızı kontrol etmek ve geleceğe yatırım yapmak önemli olacaktır. Ayrıca, stres yönetimi konusunda da dikkatli olmanız gerekebilir. Bu güçlü enerjiyi olumlu bir şekilde kullanarak kendinizi geliştirmeniz ve hedeflerinize odaklanmanız faydalı olacaktır.

8 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çamaşır makinende sorunlar olabilir. Teknik serviste uzun vakit geçirebilirsin. Daha sağlık olmak için yeniden spora başlamak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan Akrep burcuysan, eski sevgilinden gelen mesaj seni şaşkına uğratıyor. Bu kişiyle görüşmek istemesen de eski güzel günlerin hatırına kahve içmeyi kabul ediyorsun.

8 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizde olup bitenlere nasıl tepki verdiğinizi düşünebilirsiniz. Bugüne kadar sizi memnun etmeyen durumların başka zamanlarda yeniden karşınıza çıkması bu tepkilerle ilgili olabilir. Hayatınızda tekrarlanan konuların iyilik ve güzellik üzerine olması için bunun dışında kalan alışkanlıklarınızı revize etmelisiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün iletişimi yoğun bir gündesiniz. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Alacağınız yeni haberler planlarınızda değişiklik yapabilir. Ortaklı para konuları sizi uğraştırabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde kadın arkadaşlarınızla birlikte plan yapabilirsiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konulara ve sevgiye daha fazla önem verebilirsiniz. Hayatı mümkün olduğunca olduğu gibi karşılayın ve direnç göstermeden yaşamaya çalışın.

8 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hem işine hem de hobilerine vakit ayırabileceğin bir gün. Birçok işi hallettikten sonra kendin için de zaman ayırabileceksin. Eğer halihazırda bir hobin yoksa yeni bir tane edinmeyi düşünebilirsin.

8 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün kendinizi keşfetmeniz; hayallerinizi, arzularınızı ve planlarınızı incelemeniz için oldukça muhteşem. Bu zamanı büyüme ve gelişme şansı olarak kabul etmeyi hedefleyin. Sizinle aynı veya benzer frekansta birini bulma şansınız çok yüksek. Kendinizi ifade etmek kolay gelir; yaratıcı süreçlere daha fazla hayal gücü katarsınız. Algılama ve ikna gücünüz de çok iyi durumda. Sizi mutsuz eden şeyleri düzeltmek için harekete geçebilir veya birisiyle iletişimi veya düşünceli jestleri genişletip bağlantıyı güçlendirebilirsiniz. Bunların sihirli sonuçları olabilir! Sezgi şu anda mantığa üstün geliyor.

8 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçmelisiniz. fikrilerinizde aşırılık görülebilir. Farklı konuları savunarak, onunla birbirinize ters düşebilirsiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

8 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yakın çevre, eğitim, kardeşler, ev, aile konularında krizsel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

8 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız şeyleri hep sevgilinizle paylaşmak istiyorsunuz. Onunla aranızdaki ilişki çok sıcak ama ayrılık sizi üzüyor. Atacağınız adımı iyi hesaplayıp, hatalarınızı kavramaya çalışın. Mesleğinizle ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gerekli güç şu sıralar sizde mevcut. Bu gücünüzden yararlanmayı bilin. İş arkadaşlarınızdan birisi beklemediğiniz bir tavır içerisine girebilir. Hiç ummadığınız negatif yaklaşımlar karşısında sabırlı olmak galiba daha iyi olacak.

8 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 23' 47" R
Ay
Balık
05° 48' 52" R
Merkür
Başak
12° 22' 42" R
Venüs
Terazi
22° 17' 53" R
Mars
Yengeç
07° 02' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 37" R
Satürn
Balık
15° 22' 22"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 41"
Lilith
Terazi
08° 47' 41"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>