Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Şaşırıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2024, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki olumsuzlukları tamamen geride bırakmaya çalışın. Duygularınızın ve düşüncelerinizin değişiklik gösterecek olması, olmayacak adımlar atmanıza neden olabilir. Daha tutarlı olmanız gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Sınırların yeniden lehinize dönmesi için elinizden geleni yapmanız gerekmekte. Çabaladığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın arkadaşlarınızla eskisi kadar yakın olmadığınızı düşünebilirsiniz. Herkesin yaşam amacı ve uğraşı olduğunu bildiğinizde ve bu durum karşılıklı olduğunda sorun çıkmayacaktır. Düşünceyi empatiyle eğitmek mümkündür.

6 Şubat 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Akrep burcu bugün derin duygusal deneyimlere ve dönüşümlere açık olabilir. İç dünyanızda yaşadığınız bir konuyu keşfetmek ve üzerinde çalışmak için mükemmel bir zaman olabilir. İlişkilerde ise kontrol ihtiyacınızın farkında olmanız önemli olabilir, bu durumu dengelemek için çaba göstermek işleri daha olumlu bir yönde ilerletebilir. Ayrıca, sağlık ve yaşam tarzıyla ilgili konulara da dikkat etmek önemli olabilir. Kendinizi daha aktif hissetmek ve kendinizi daha iyi hissetmek için spor veya egzersiz gibi aktivitelere vakit ayırmak faydalı olabilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

6 Şubat 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli Akrep burcuysan, eşinin ailesiyle ilgili seni şaşırtacak gerçekler öğrenebilirsin. Her ne kadar geri durmaya çalışsan da istemeden olayların içinde oluyorsun. Bugün tüm işlerini halledip erkenden evde olmak istiyorsun. Bitki çayını içip güzel bir uyku çekmek isteyeceksin. Yakın bir arkadaşınla uzun telefon görüşmeleri yapabilirsin.

6 Şubat 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zaman bazı insanların gerçek yüzünü göstermek için sizi yaralayacak gelişmeler getirebilir. Burada hayata ya da verdiğiniz emeğe karşı durmak yerine size bunu yaşatan kişilere karşı durmalısınız. Gözden geçirin, değerlendirin ve "değer"in rastgele verilecek bir şey olmadığını kabul edin.

6 Şubat 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler dikkat çekebilir. Sabah saatlerinde bütçenizle ilgili değişikler yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda akıcı koşullar söz konusu. Uğraştığınız işlere daha fazla bağlanmış olabilirsiniz. Yeni ve farklı fikirler gündeme gelebilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

6 Şubat 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle aldığınız ürün ya da hizmetlerden memnun kalmayabilirsiniz bu yüzden önemli alışverişlerinizi ilerleyen günlere sarkıtabilirsiniz.

6 Şubat 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında uyum görmek isteyeceksin. Kavga, gürültü gibi şeylerden uzak kalmak ve her şeyi olması gerektiği gibi yolunda görmek isteyeceksin. Bu konularda fazladan çabalara girebilir ve gerektiği yerde ara buluculuk yapabilirsin.

6 Şubat 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün dikkate değer konuşmalar kişisel meseleler, aile veya ev hayatı etrafında dönebilir. Belki de şimdi, ne kadar netlik isteseniz de işleri fazla ileri götürmemek daha iyidir. İnsanların sinirlerinize dokunmasına izin vermemeye çalışın. Plan yapmaya, evi organize etmeye ya da aile aktivitelerine fazladan enerji harcamak iyi olabilir. Şimdi zihninizin sık sık geçmişteki bir meseleye, çözülmemiş bir soruna yöneldiğini ve çözüm arayışına girdiğinizi fark edebilirsiniz. Sorun şu ki, tek bir fikre o kadar odaklanabilirsiniz ki, hayati noktayı kaçırırsınız. Bu, bir düşünce çizgisini veya konuşmayı çok ileri götürüp götürmediğinize dikkat etmeniz gerektiği anlamına gelir. Aksi takdirde, bir durumun gizli katmanlarını araştırmak veya görmek için mükemmel bir zamandır.

6 Şubat 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle aranızda istemediğiniz gerilime neden olmak istemiyorsanız, Bazı olayların duygusal boyutlarında farklı nedenler aramamalısınız. İçsel disiplininizin önemli olduğu bir gün içindesiniz. Kendinizi şımartmalısınız.

6 Şubat 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

6 Şubat 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatler ön plana çıkabilir, Partnerinizin desteği sizinle olacak. Önemli anlaşmalar yapabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

6 Şubat 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün gündeminizde aşk var. Aşkın ne zaman ve nereden geleceği belli olmaz, gönlünüzü her an açmaya hazır olmalısınız. Gelenekler, kurallar ve ilkeler sizin için şu sıralar engelleyici nedenler değil. Çalışmalarınızın ve emeklerinizin değerlendirildiği ve uzmanlığınızın tescil edildiği bir dönemdesiniz. İşinizle ilgili görevleri ve sorumlulukları eksiksiz ve mükemmel bir şekilde yerine getirmenin vicdani rahatlığı hayatınızın her alanında kendini gösterecek. Bütçenize uygun harcamalar yapın.

6 Şubat 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>