Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Güzel Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, birlikte olduğunuz kişinin üzerinde baskı oluşturma ihtimaliniz var. Zarar verebilecek herhangi bir adım atmamanız gerekiyor. Daha dikkatli ve temkinli olmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde genel olarak sorun yaşamayacaksınız. Hata yapmamanız gerekmekte.

Maddi anlamda daha temkinli olmanız gerekiyor. Karmaşadan uzak durmanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ait hissedeceğiniz bir yer arayışında olabilirsiniz. Bunu başaramadığınız ya da istediğiniz gibi sonuçlandıramadığınız durumlarda, çevrenizi ya da koşullarınızı hedef göstermemelisiniz. Farklı alanlar tanımak ve sınırlar oluşturmak sizi birçok açıdan ileriye götürebilir.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burçları, duygularınızı ifade etmek ve paylaşmak konusunda daha cesur olabilirsiniz. İletişim becerileriniz bugün oldukça güçlü olacak, bu nedenle duygularınızı karşı tarafa net bir şekilde aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde derinlemesine konuşmaktan çekinmeyin. Aynı zamanda, iç sesinize kulak vererek kendi duygularınıza da odaklanmanız iyi olabilir. Bugün kendinize zaman ayırarak içsel dengenizi koruyun. Enerjinizi dengede tutmak için meditasyon veya yoga gibi aktiviteler yapabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayan bir Akrep burcuysan, kurumsal bir yerden teklif alabilirsin. Bu teklif karşısında havalara uçacaksın. Güzel haberi ailenle paylaşmak için sabırsızlanıyorsun. Çocukları olan bir Akrep burcuysan, çocuklarının bir hobisi olsun isteyeceksin. Bununla ilgili birtakım araştırmalar yapabilrisin.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seçeneklerinizin fazla oluşu karar vermenizi zorlaştıracağı gibi hayatınızda da gereksiz bir doluluk oluşturabilir. Mutlu olmak, iyi hissetmek ve kazançlı olanı yapmak adına bu konuda bir elemeye gitmeniz gerekebilir; sınırları korumanın önemli olduğu bir gündesiniz.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarından yeni şeyler öğrenmek mümkün. Bugün yolculuklarda daha özenli ve dikkatli olmaya bakmalısınız.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değişik duygular yaşayabilir ve en önemlisi de kendinizi göstermeye çalıştığınız kişiye bürünerek dışarıdan yapmacık bir tablo çizmeye eğilimli olabilirsiniz.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında olan bitene dikkat etmen gereken bir gün. Detaylara dikkat etmen ve söylenmeyen şeylere odaklanman birçok şeyi daha rahat fark etmeni ve anlamlandırmanı sağlayacak. Gözlem için iyi bir gündesin.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün genel olarak herhangi bir durumun farklı katmanlarını gözlemleme eğilimindesiniz. Duygusal düzeyde, daha derin ihtiyaçlarla temasa geçiyor olabilirsiniz ancak henüz arzularınızın peşinden gitmek değil, bir sonraki hamlenizi planlamak istiyorsunuz. Bugün, özellikle duygusal, kişisel ve ev içi konularda problem çözmek için iyi bir gün. Yeni zorluklara göğüs germe arzusu güçlü olabilir fakat nereden başlayacağınızı bilmiyor olabilirsiniz veya kendinizden de çok fazla şey bekliyor olabilirsiniz. Küçük adımlarla başlayın ve yavaş yavaş rutininizi değiştirin.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde sürekli bir huzursuzluk duygusu yaratıyor. Sevdiğiniz kişiye karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız... Bugün ters bir bileşke içindesiniz.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarıya duyduğunuz inanılmaz iştahı biraz dengelemeye çalışın. Amaçlarınıza büyük bir enerji ve kuvvetle atılmanız iyi bir şey olsa da, durumunuza bir bütün olarak bakmasını bilin. Akıllı insan, oyunu kazanmak için bazı taşlarını feda etmesini bilir. Siz de arada bir kendinizi geri çekin ve mola verin ki, vücudunuz daha sonraki işleriniz için yeterince güç depolayabilsin.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birkaç gündür yaşadığınız karışıklıklar bugün öğlen saatlerinden itibaren netlik kazanıyor olacak. Aileniz ve çocuklarınızla alakalı beklentilerinizin istediğiniz yönde gelişeceği bir gün. Eğitim hayatınızla alakalı yarım kalmış konuları bugün tamamlayabilirsiniz.

11 Mayıs 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün arkadaşlık ilişkilerinizde gözle görülen bir hareketlilik söz konusu olacak. Ailenizin kadınları ile aranızda, duygusal bağlarınızı güçlendirici bir performans geliştireceksiniz. Hiçbir konuda ödün vermemeniz gereken bir gün içindesiniz.

11 Mayıs 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>