Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kıskanç Tavırlara Dikkat! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha mantıklı adımlar atmak isteyeceksiniz. Duygularınızı biraz olsun göz ardı etme ihtimaliniz var. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmak için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

Mesleki olarak biraz daha ön planda tutmak isteyeceksiniz. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Koşullara uygun hareket etmenin çok daha iyi olabileceğini unutmamanız gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşansa da üstesinden gelebilirsiniz. Sorunların son bulması için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde küslüğün, dargınlığın son bulması herkesin iyiliği içindir. Bugün bu konularda yaşadığınız zorlukları aşmak adına bir adım atabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade ettiğinizde, duygusal değil mantık ağırlıklı hareket ettiğinizde herkesin buna uyum sağladığını görebilirsiniz.

12 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İçsel dünyanızda bazı karmaşık hisler ve düşünceler olabilir. Bu nedenle, içsel dengeye odaklanmak ve kendinizi rahatlatmak önemlidir. İletişimde olduğunuz kişilerle anlaşmazlık yaşamamaya dikkat edin ve tartışmalı konulara girmekten kaçının. Kendinizi sakinleştirmek için meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz. İş hayatınızda ise motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bir dönemdesiniz. Hedeflerinize odaklanarak ilerlemeli ve sabırlı olmalısınız. Ekip çalışmalarında veilişkilerinde güven ve iletişim önemlidir. Sağlığınıza da dikkat etmeyi ihmal etmeyin ve düzenli egzersiz yapmaya özen gösterin. Unutmayın, sakin ve dengeli bir zihin, iç huzuru ve başarıyı getirir.

12 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belirli başlı konularda gereksiz korku ve kuruntular yaşadığını düşünebilirsin. Çevrene karşı daha gözlemci bir hale bürüneceksin. Böylece herkesin gerçek yüzünü daha net bir şekilde göreceksin. İlişkiye yeni başlamış bir Akrep burcuysan partnerinin çalışma ortamı nedeniyle bazı kıskançlıklar yaşayabilirsin.

12 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Müdahaleci yönünüzü kendinize çevirmeniz gereken bir gündesiniz. Bedensel ve ruhsal eksikliklerinizi fark ederek bunları tamamlamaya çalışmak önemli olacaktır. Sağlık sorunlarınızla ilgili hususlarda yaşadığınız stresi ve bunun nedenleri gözardı etmemenizde fayda var.

12 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öncelikleriniz değişiyor. Ailevi konular üzerinizde baskı kurarken,ve eve yönelik yükleriniz öne çıkıyor. Duygusal destekten yoksun olduğunuz bu dönem aile içi ilişkilerin dışında kalmanızda yarar var. Tamamlanması gerekli konular ve yerleşimi içine alan meselelere kararlı yaklaşmanız gerekecek. Aşırı harcamalarınız kaynaklarınızı zorlayabilir.

12 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bereketinizin arttığı ve şanslı olduğunuz bir gündesiniz. Soğuk algınlığı ya da bağışıklık sisteminde düşüklük gibi rahatsızlıklara karşı önlem almanız gereken bir gün.

12 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Emeklerinin karşılığını almak için sabırsızca davranabileceğin bir gün. Bazı şeylerin zaman alması seni bu konularda biraz yıpratsa da elindeki işleri bitirmeden yenilerine başlamaktan kaçınmalısın.

12 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugünün enerjileri bazı noktalarda karmaşık ancak pratik işlerinizin yanı sırave sağlık arayışlarınızı da destekliyorlar. Bazı anlaşmazlıklar veya şüphecilik olsa da bunlar ödüllendirici bir şeye yol açabilir. Kalbinizi açmaya ve korkularınızı arkanızda bırakmaya hazırsınız! İnsanlar, daha sıra dışı ve benzersiz niteliklerinizi takdir ederek size daha fazla güvenebilir. Gerçekten istediğiniz ve değer verdiğiniz şeyin özüne inmek bugün size doğal geliyor ve bu da öncelikleri belirleme çabasını ortadan kaldırıyor. Aynı zamandaveya pratik odaklı ilişkiler için de iyi bir zaman.

12 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Planlı bir şekilde davrandığınız zaman, olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Güçlü dostlarınızın destekleri ve sizinbitirici yanınız ortaya mükemmel bir sentez oluştururken karşılıklı çekişmelerden uzak kalmalısınız.

12 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

12 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün ev, aile, gayrimenkul alanlarına odaklanabilirsiniz ancak sorunlar gerçekleşebilir. Partnerinizin taleplerinde zorlanabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

12 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk size yeni sürprizler hazırlamaya çalışabilir. Aşka hazırlıksız görüntünüzü yok etmeniz gerekiyor. Akşama doğru sosyal ve kültürel konulara ilginiz artabilir. Tek başınıza çekici bulmadığınız sosyalliklere, bu sıralar karşılaşabileceğiniz yeni insanlarla katılabilirsiniz. Ailevi bir sorunla ilgili alacağınız haberler moralinizi daha da yükseltecek. İş yerinde uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu yakın bir arkadaşınızın yardımıyla sonuca ulaşacak. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

12 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 37' 43" R
Ay
Koç
25° 55' 23" R
Merkür
Başak
18° 27' 42" R
Venüs
Terazi
26° 20' 18" R
Mars
Yengeç
08° 55' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 55"
Satürn
Balık
15° 07' 34"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 25"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 47"
Lilith
Terazi
09° 09' 41"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>