Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Çabalıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, beklenmedik adımlar atabilirsiniz. İlişkinizi ilgilendiren konularda daha temkinli olmanız gerekmekte. Odaklandığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

Şartlara uygun adımlar atmakta pek sorun yaşamayacaksınız. Sabırlı olduğunuz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Maddiyatla ilgili konulara çok fazla takılı kalabilirsiniz. Biraz temkinli olmanız gerekmekte. Harcamalarınızı sınırlamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanıza ve ruhsal konulara odaklanın. Sizi içinizdeki cendereden çıkaracak bir şeyler ararken aslında yaşadıklarınıza yüklediğiniz anlamın büyüklüğünü ve gereksizliğini fark edebilirsiniz. Geçmiş ilişkilerinizin gündeme gelmesi kafanızı karıştırabilir; dengeyi zor sağladığınız durumların sizi yeniden etkilemesine müsaade etmemelisiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, ilişkilerinizde daha içten ve samimi olma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle duygularınızı paylaşmak ve onların da sizin duygularınızı anlamalarını sağlamak için uygun bir gün olabilir. Duygusal olarak derin konuları ele alabilir ve ilişkilerinizde daha derin bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade etmek için fırsatlarla dolu bir gün sizi bekliyor olabilir. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanarak, ilişkilerinizdeki iletişimi güçlendirebilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çekişmeli bir dava sürecindeysen haklarını elde etmek için elinden gelen her şeyi yapacaksın. Çalışan bir Akrep burcuysan merak duygun yükselebilir. Çalışma ortamını daha sorgulayan, detaycı bir tutum sergileyebilirsin. Kamusal alanda çalışanlardansan, kendini daha yükseğe taşıyabileceğin bir işe girme kararı alabilirsin.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tanıştığınız insanlarla deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Farklı düşünceler sizi farklı kararlar almaya ittiğinde bunu hangi hislerle yaptığınızın farkında olmalısınız. Kendinizi bir akışa bırakırken bunun size neler getireceğini de hesaplamanız gereken bir gündesiniz.  

12 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalan konular yüzünden kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı işlerinizde aksamalar olabilir. Eğitsel konularda çaba sarf etmeniz gerekebilir. Konuşmalarınızda daha uyumlu davranmalısınız. İkili ilişkilerinizin sizi zorladığını hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanızı daha fazla görmeye ihtiyacınız olabilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş dengesini sağlayın ve kendinizi üstlerinize karşı verimli ifade edin. İkili ilişkiler konusunda konuşmalarınız farklı anlaşılabilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iç sesine güvenmek isteyebilirsin. Ancak etrafındaki insanların fikrini danışmak sana daha iyi gelecek. Bazı konulara duygusal yaklaşman doğru kararlar almanı engelleyebilir. O yüzden sadece iç sesinle hareket etmemelisin bugün.

12 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrepler, bugün kendinizi sakinleşmiş hissedebilirsiniz. Bir ilişki hakkında daha iyi hissedebilir ve doğru yönde ilerlediğinizi düşünebilirsiniz. Olgun ve yardımsever biriyle bağlantı kurmaktan fayda görebilirsiniz. Hobileriniz veya yaratıcı uğraşlar üzerinde çalışmak için iyi bir zamandasınız. Hayatınıza biraz daha düzen getirmek için en faydalı zamanı yaşıyorsunuz. Mütevazı hedefler belirlemek en başarılı olabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirme konusunda vicdanlısınız ve yükümlülüklerinizi yerine getirmekten gurur duyabilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnsanlara karşı güveninizin sarsıldığı zor bir dönemden geçiyor olabilirsiniz sevgili akrepler. Değişmeniz şart. Kendinize verdiğiniz psikolojik hasar gereğinden fazla. Silkelenmenin ve yeniden başlamanın zamanı geldi de geçiyor..

12 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşku ve enerji dolusunuz. Hiç endişelenmeyin, üstlendiğiniz her şey hızla ve verimli şekilde başarıya ulaşacak ve olumlu yönde gelişecek. Çevrenizdekiler sizi hayranlıkla izliyor ve bu sizin kendinize olan güvenini artırıyor. Aşırı kibirli davranarak veya fazla çalışarak hedeflerinizin ötesine geçmemeye dikkat edin, çünkü ortadaki bu iyi şans aniden bir talihsizliğe dönüşebilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir ayrıcahayatınızda yeni kararlar gündeme gelebilir. Gününüz harika geçsin.

12 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ortak çalışmalar içinde olmak partnerinizi mutlu edecek. Bugün çocuklarınızın bir takım sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Onları duygusal anlamda motive etmelisiniz. Yapacağınız en mantıklı davranış, içsel sesinizi dinlemektir.

12 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 43" R
Ay
Koç
19° 45' 32" R
Merkür
Başak
17° 42' 09" R
Venüs
Terazi
25° 50' 20" R
Mars
Yengeç
08° 41' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 23"
Satürn
Balık
15° 09' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 16"
Neptün
Balık
28° 33' 05"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 47"
Lilith
Terazi
09° 06' 58"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>