Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kişisel Bakım Rutininiz Değişiyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ortaya koyacak olduğunuz yaklaşımları biraz olsun değiştirmeye çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz. İlişkinize yönelik adımlar atmaya çalışın.

Daha net adımlar atma şansınız var. İstediklerinize adım adım ulaşma şansınız var. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Maddi amaçlarınıza uygun adımlar atabildiğiniz sürece kendinizi pek fazla sorun içerisinde bulmayacaksınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kazancınızı arttırmanın yaşam kalitenizi de yükselteceğini düşünebilirsiniz. Olaya sadece maddi gözle bakmadığınızda bunu mümkün kılacak gelişmeleri daha iyi yakalayabilirsiniz. İmza gerektiren işleri son dakikaya bırakmamaya çalışmanız sizi aksaklıklar ya da gecikmelerden koruyabilir.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinize ve iletişim becerilerinize odaklanmanız gerekebilir. Duygusal olarak yoğun hissettiğiniz bir dönemdesiniz ve bu durum sizi duygusal tepkiler vermeye yöneltebilir. İletişimde daha anlayışlı ve esnek olmak, olası çatışmaları önlemenize yardımcı olabilir. Kişisel hedeflerinize odaklanmaktan çekinmeyin ve sizi ilerlemekten alıkoyan engellere karşı kararlılığınızı koruyun. Bugün kendinizi daha enerjik ve ilham dolu hissedebilirsiniz. Kendinize vakit ayırarak zihinsel ve duygusal dengeyi korumaya çalışın.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzak mesafeli ilişki yaşayan bir Akrep burcuysanız partnerinizi özlediğinizi fark ediyorsunuz. Aranızda yaşanan problemleri de çözmek adına ona bir sürpriz yapmak isteyebilirsiniz. Birbirinizi görmenin size iyi geleceğini biliyorsunuz. Kendinize bakım rutinini oluşturmak isteyebilirsiniz. İnternetten alışveriş yaparak eksikliklerinizi tamamlıyorsunuz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konulardaki kafa karışıklığınızın sebeplerini anlamaya başlayabilirsiniz. Bugün cesaret gösterip ertelediğiniz konuşmaları yapmak isteyebilirsiniz. Doğru kelimelerin ve empatinin size her zaman fayda sağlayacağını unutmadan hareket etmelisiniz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda riskli durumlar meydana gelebilir. Yenilenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeteneklerinizle işleri kontrolünüz altına alabileceksiniz. Bazı konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra daha hareketli bir gündem oluşabilir. Başkalarından alacağınız destekler var.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda geçmişten gelen streslerinizin üzerinizden kalkması ve çözümün yakın olması ile beraber aradığınız özgürlüğe kavuşabileceksiniz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle birlikte zaman geçirmek durumunda kalmak seni yorabilir. Ama her ne olursa olsun onların isteklerini öncelik haline getirmek kendini ihmal etmene sebep olmamalı. Bir şeylere angaryaolarak bakmamalı, kendine de zaman ayırabilmelisin.

13 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün dünyanın tadını çıkarmak için güzel bir enerji getiriyor. Bu, özellikle hayatınızı değer duygusunu hissedecek şekilde nasıl düzenlediğiniz konusunda, yeniden başlamanın zamanıdır. Gelirinizi veya kazanç potansiyelinizi artırmanın yeni yollarını keşfedebilirsiniz. Ayrıca kendinizi rahat ve güvende hissetmenizi sağlayan şeylere daha fazla dikkat etmenin zamanı geldi. Kazanma potansiyeliniz ve maddi şeylere olan bağlılığınız hakkında keşifler olabilir. Size pek hizmet etmeyen bir yaşam tarzına veya finansal alışkanlıklara çok sıkı tutunuyorsanız, bu, koşulların konuyu zorladığı bir zamandır. Sırada yeni başlangıçlar var!

13 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklınız çok karışık. Düşünceleriniz dağınık seyrediyor. Yapmak istedikleriniz ve hedefleriniz için, yeni bir planlamaya ihtiyacınız var. Kendi değer yargılarınızın dışında hareket etmekten hoşlanmıyor ve taviz vermiyorsunuz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrepler; Maddi kazançlar ve üretimle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz, ancak aşk ve şans oyunlarından kaynaklı para kayıpları olabilir. Partnerinizle maddi konularda anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin son zamanlardaki uçarılılıkları sizi bir hayli üzüyor. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Mesleğinizle ilgili kısa vadeli planlarınızı rafa kaldırıp daha uzun vadeli projelere girişebilirsiniz. Sezgileriniz çok kuvvetli. Kaybetmekten korkuyorsanız, risk alırken daha çok düşünün. Kazancınızın artması moralinizin yükselmesini sağlayacak. Sigara kullanıyorsanız azaltmayı deneyin. Kendinizi çok rahatlamış ve zinde hissedersiniz.

13 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 02' 33" R
Ay
Boğa
02° 15' 15" R
Merkür
Başak
19° 14' 52" R
Venüs
Terazi
26° 51' 18" R
Mars
Yengeç
09° 09' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 29"
Satürn
Balık
15° 05' 41"
Uranüs
Boğa
27° 06' 31"
Neptün
Balık
28° 31' 42"
Plüton
Oğlak
29° 45' 01"
Chiron
Koç
22° 16' 46"
Lilith
Terazi
09° 12' 30"
True Node
Koç
06° 37' 27"
Son Güncelleme : 20/09/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>