Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kırgınlıklar Bitiyor Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha farklı adımlar atma ihtimaliniz var. Hayatını farklı yaşayan kişiler ilginizi çekmeye başlıyor. Normalden yönelmediğiniz insanlara yönelecek olmanız, heyecanlanmanızı sağlayacak yakınlaşmalar içerisine girmenizi sağlayabilir.

Her şeyi hızlıca halletmek isteyeceksiniz. Mesleki açıdan gününüzü dolu dolu geçirme arzunuz var. Çabalarınız da karşılıksız kalmayarak sizi ödüllendirecektir. Güzel gelişmelerle karşılaşacaksınız.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir para elinize ulaşacak. Dengeleri çok fazla zorlamamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize ve çevrenize karşı olan duyarlılığınızın baskın geldiği bir gün olabilir. Bu baskınlığın sosyal ve bireysel hayatınıza nasıl etki ettiğini fark etmelisiniz. İsteklerinizin önündeki asıl engelin bu etki olduğunu görmek sizi, kendinizi değiştirme fikrine itebilir.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sakinliğinizi korumak önemli olacak. Yoğun bir gün geçirebilirsiniz ve dikkatinizi dağıtan birçok faktörle karşılaşabilirsiniz. Ancak, sağduyunuzu koruyarak gereksiz streslerden uzak durmanız gerekiyor. İçsel dengenizi korumak için meditasyon veya nefes egzersizleri gibi rahatlama tekniklerine başvurabilirsiniz. Ayrıca,yaşamında yeni fikirlerinizi paylaşmak için kendinizi ifade etmek önemli olabilir. Önemli kararlar almadan önce fikirlerinizi karşılaştırarak mantıklı bir seçim yapmanız gerekebilir. Kişisel ilişkilerde ise anlayışlı ve empatik olmak önemli. Sevdiklerinizle paylaşacağınız keyifli bir zaman geçirebilirsiniz.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığınız kırgınlıkları bir kenara koymak istiyorsunuz. Küs olduğunuz kişiye telefon açarak aranızdaki buzları eritmek isteyebilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olan bir Akrep burcuysanız doktor kontrollerinizi aksatmamanızda fayda var. İnternetten yaptığınız alışverişle ilgili sorun yaşayabilirsiniz. Güvenilir sitelerden alım yapmaya özen göstermelisiniz.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz için iyi şeyler istemeli, yenilikler yapmalısınız. Hayatın zorlu yanlarına odaklandıkça hep burada kalırsınız ama bu odağı değiştirdiğinizde sınırlarınız değişecektir. İş ve arkadaş çevrenizden tanışacağınız yeni kişiler size aklınızı ve imkanlarınızı kullanacağınız yeni seçenekler getirebilir.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz fazla olan olaylarda dönüşüm yaşayacağınız zamanlar olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha ileri gitmek isteyebilirsiniz. İstikrarlı bir başarı için işlerinizin yönlerini netleştirmek isteyeceksiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın. İlerleyen saatlerde finansal konular gündeminizde öncelik kazanabilir.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda eski tecrübelerinizden yola çıkarak ilerleyebilirsiniz. İş konusunda çıkabilecek bir takım fırsatları iyi değerlendirip doğru yorumlamanız gerekmekte.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olumlu duruşunu korumak senin için iyi olabilir. Hayata sürekli olumlu tarafından bakmak her ne kadar zor olsa da, iyi şeylerin sana doğru gelmesini sağlayacak bugün. Sevdiğin insanlarla birlikte daha çok zaman geçirmek sana yardımcı olabilir.

11 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, şimdi kendinizi beslemeye daha çok bir ihtiyacınız var. Paylaşarak, öğrenerek ve başkalarıyla bağlantı kurarak duygularınızı ifade etmek için tatmin edici kanallar bulabilirsiniz. Bugün ve yarın büyük oranda kendinizi daha akıcı bir şekilde ifade ediyorsunuz. Sıcak, hoş ve umut verici haberler olabilir. Anlaşıldığınızı, önemsendiğinizi ve desteklendiğinizi hissedebilirsiniz. Güncel projeler sizi heyecanlandırır ve motive eder. Yeni bir fikir arıyor olabilirsiniz veya yeni bir ilgi alanı keşfediyor olabilirsiniz. Şimdi önemli değişiklikler, kararlar veya açıklamalar yapmamanın en iyisi olduğunu düşünün. Yine de fikirler ve olasılıklarla oynamaktan büyük keyif alabilirsiniz.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamla ilgili ilginç fikirleriniz var ve olayları kendi çabanızla yönlendirmek istiyor, idealleriniz doğrultusunda karar vermeyi arzuluyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çabanız çok yüksek.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün maddi kazançlarınız ön plana çıkabilir. Çok çalışabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

11 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş ve aşk sorunlarınızı birbirinden ayırmanız gerekiyor. Pek sorunlu olmayanhayatınız özel ilişkinizdeki sorunlardan çok etkileniyor. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla hoş bir gün geçirebilir, birlikte eğlenceli çalışmalar yapabilirsiniz. Mesleki açıdan duygularınızı harekete geçirecek gelişmeler olabilir. Gereksiz masraflarla tasarrufunuzu eritmeyin. Sağlığınızla ilgili duyduğunuz endişeler, bunu yalnızca eş, dostla paylaşıp bir uzmana görünmemenizden kaynaklanıyor olabilir.

11 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 07' 26" R
Ay
Boğa
03° 29' 38" R
Merkür
Başak
19° 24' 09" R
Venüs
Terazi
26° 57' 23" R
Mars
Yengeç
09° 12' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 47"
Satürn
Balık
15° 05' 19"
Uranüs
Boğa
27° 06' 26"
Neptün
Balık
28° 31' 34"
Plüton
Oğlak
29° 44' 58"
Chiron
Koç
22° 16' 33"
Lilith
Terazi
09° 13' 03"
True Node
Koç
06° 37' 30"
Son Güncelleme : 20/09/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>