Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Dobrasınız! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Daha sabırlı ve kontrollü olduğunuz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı da bilmelisiniz. İlişkinizin kontrolünü elinizde bulundurmaya çalışın.

Mesleki olarak daha kontrollü olmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen gösterin. İstenmeyen büyün sıkıntıları geride bırakmayı başaracaksınız. Daha sabırlı olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Fırsatlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız var ancak bunun için de abartıdan kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haksızlığa uğradığınız bir konunun size olumlu dönüşleri olabilir. Bu dönüşler, tekrar aynı yere gelmeniz için değil bir daha aynı şeyleri yaşamamak adına gerçekleşebilir. Bugün kendi değerinizi düşünün ve bunu düşürecek herhangi bir konunun hayatınıza daha fazla dahil olmasına olanak tanımayın.

7 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burcu için duygusal bir günden söz edebiliriz. İç dünyanızda derin bir arayış ve keşif sürecine girebilir, duygusal açıdan bazı konuları derinlemesine analiz edebilirsiniz. Özellikle ilişkilerde derin bağlar kurma eğilimindesiniz, ancak bu durum bazen kontrolcü olmanıza da sebep olabilir. İlişkilerde güven duygusuna önem vermeniz ve kendinizi ifade etmeniz önemli olacak. Eğer daha fazla samimiyet ve derinlik istiyorsanız, bunu açıkça dile getirme cesaretini göstermelisiniz. Aynı zamanda, ruhsal ve duygusal iyileşme için meditasyon veya yoga gibi farklı tekniklere de yönelebilirsiniz. Bugünün sizin için duygusal bir yolculuk olması mümkün, bu yüzden intüisyonlarınıza güvenmeyi unutmayın. Kendinizi rahatlatabilecek aktivitelere vakit ayırın ve içsel dünyanızı keşfetmek için bu zamanı kullanın. Umarım gününüz harika geçer!

7 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşınız özel hayatıyla ilgili size dert yanabilir. Onun şikayetçi tavırlarına “dost acı söyler” keskinliği ile yaklaşabilirsiniz. Kardeş ya da kuzen çevrenizle ilgili büyük bir sırrı öğrenebilirsiniz. Evinizde tadilat yaptırmak zorunda kalacağınız durumlar yaşanabilir. Tasarruf planlaması yapmanızda fayda var.

7 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gereğinden fazla hassas ve kontrolcü olabilirsiniz. Hem sosyal yaşantınıza hem de bireysel alanlarınıza olumsuz etkiler getirecek bu alışkanlığınızı törpülemelisiniz. Sizinle olan sizinle kalacaktır ancak bu konuda sizin çabanız da belirleyicidir, şartları zorlamamalısınız.

7 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrolünüzü sağlamakta zorlanabilirsiniz. Gizli kalan konular gündeminize gelebilir. İşleriniz için mücadele etmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerde kendinizi ifade ederken abartılı tavırlardan kaçınmalısınız. Harcamalarınıza dikkat edin. Gün içinde duygularınız sizi ele geçirebilir.

7 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herhangi bir şeyi yeniden keşfedebilir aslında ne kadar sevdiğinizi fark edebilirsiniz. İkili ilişkilerde ilgisizliğiniz partneriniz açısından problem teşkil edebilir.

7 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanların, özellikle de değer verdiğin kişilerin, senin hayatın üzerinde kontrol sahibi olmasına müsaade etmemelisin. Kendine güvenmeye, fikirlerini açıkça belirtmeye devam etmek gerekecek bugün. Özgürlüğünün kıymetini bilerek dik durmanda fayda var.

7 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün her türlü problemin çözülmesini destekliyor. İş, para ve sağlıkla ilgili konularda fikir bulmak için mükemmel durumdasınız. Büyüme ve öğrenme fırsatlarını görebilirsiniz. Gün, başkalarıyla bağlantı kurmaya yönelik gerçek ve samimi çabaları teşvik ediyor. Kolayca yeni bir fikri benimseyip muhteşem bir coşkuyla yeni hedefinize koşabilirsiniz. Paylaşacak yeni bilgileriniz olabilir. Artık gizli bir şeyin gün yüzüne çıkmasıyla bir sorunu aşmak mümkün. Aynı zamanda, sorunlarınızın çözümlerinin detaylardan gelmeyeceğini hatırlamanız gerekebilir. Büyük resmi düşünürseniz daha iyi durumda olursunuz.

7 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiklerinizle bir araya gelmeli ve onların dertlerini dinlemelisiniz. İş çevrenizde sizden destek bekleyecekler. Bugün, fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz; gereksiz olayları problem haline getirecek kaoslara dikkat edin.

7 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

7 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün duygularınızı yansıtırken zorlanabilirsiniz ancak maddi kazançlarınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

7 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin özel hayatına ve zevklerine fazla müdahale etmeniz ilişkinizi olumsuz etkiliyor. Bu şekilde davranmaktan vazgeçmezseniz, ilişkiniz sona erebilir. İş hayatınız yüzünden özel hayatınızı ihmal ediyorsunuz. İş problemlerini işte bırakmayı alışkanlık edinin. Parayla ilgili konuları bir müddet ertelemiş görünüyorsunuz, fakat bu durum kısa sürecek. Mutsuz olduğunuz zamanlar, yürüyüş yapmak yerine hemen yemek yemeğe koşuyorsunuz. İleride kilo sorununuz olabilir

7 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 07' 02" R
Ay
Boğa
03° 23' 26" R
Merkür
Başak
19° 23' 23" R
Venüs
Terazi
26° 56' 53" R
Mars
Yengeç
09° 12' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 46"
Satürn
Balık
15° 05' 21"
Uranüs
Boğa
27° 06' 27"
Neptün
Balık
28° 31' 35"
Plüton
Oğlak
29° 44' 58"
Chiron
Koç
22° 16' 34"
Lilith
Terazi
09° 13' 00"
True Node
Koç
06° 37' 29"
Son Güncelleme : 20/09/2024 17:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>