Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kıskanıyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha sabırlı olmanız gerekiyor. Duygularınızı ifade etmek isterken abartıya kaçtığınız sürece her şeyin daha zorlayıcı olabileceğini de unutmayın. Dengeli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Belirsizlikleri tamamen geride bırakmaya çalışmalısınız. Mesleki olarak kendinizi toparlamanız gereken bir gün. Hata yapmamanız gerekmekte.

Gelir ve gider arasındaki dengeyi korumayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Gelir ve gider arasındaki dengeyi korumanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zamanı kendinize ayırarak hem kişisel bakımınızla ilgilenebilir hem de yalnız kalamadığınız zamanların acısını çıkarabilirsiniz. Bazen tek başına olmanın, kendinizi dinlemenin büyük bir ihtiyaç olduğunu unutabilirsiniz. Böyle anlarda hatırlama fırsatınız olduğunda değerlendirin; sonucunda sizi ilgilendirmeyen konuları hayatınızdan uzaklaştırabildiğiniz! göreceksiniz.

10 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan biraz hassas olabilirsiniz. İçsel geçmişinizden gelen bazı duygular yüzünden huzursuz olabilir ve negatif düşüncelerle uğraşabilirsiniz. Ancak bu durumu aşmak için kendinize zaman ayırmalı ve rahatlama teknikleri uygulamalısınız. Kendinizi ifade etmek için uygun bir zamanda, doğrudan ve açık bir şekilde konuşmaktan çekinmeyin. Enerjinizi pozitif ve yapıcı yönlere yönlendirmek için bir hobi veya aktiviteyle ilgilenmek iyi olabilir. Ayrıca, projelerinizi ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için disiplinli olmalı ve sabırlı bir şekilde ilerlemelisiniz.

10 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesinden uzakta yaşayan bir Akrep burcuysanız, onlara sürpriz yapmak isteyebilirsiniz. Uçak bileti araştırmaya başlıyorsunuz. Uzun zamandır hoşlandığınız bir kişi varsa bu kişiyi kıskandığınızı fark ediyorsunuz. Bu durum belki de artık ona adım atma vaktinin geldiğini size hatırlatacaktır. Fast Food tüketiminize dikkat edin.

10 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her haftanın sonu bir değerlendirme fırsatı taşıdığı gibi daha iyi olma fırsatları da taşıyabilir. Kendinize bunu sıklıkla hatırlatırsanız uygulamanız ve bir rutine dönüştürmeniz de kolaylaşacaktır. Sonu gelen her şeyi serbest bırakın, bugün yeni başlangıçların hazırlığını en iyi bu şekilde yapabilirsiniz.

10 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeye devam ederken sizin için duygusal önem taşıyan konular gündeme geliyor. Sizi aynı zamanda şaşırtan durumlarla da karşılaşabilirsiniz.

10 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusallığınızı ve gerçek düşüncelerinizi karşı cinse göstererek dürüstlükten yana olduğunuz taktirde kazanacağınız bir gündesiniz.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alacağın bazı haberler biraz canını sıkabilir bugün. Sürprizli masraflara hazır olman da gerekebilir hatta. Sorunları ertelemek yerine hemen çözmeye çalışmak senin için daha iyi sonuçlanabilir bugün. Biraz canın sıkılsa da bunu yoluna koyabileceksin.

10 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün çekiciliğinizi ve insanlar üzerindeki etkinizi artırıyor. Şimdi gerçekten ne istediğinizi hayal etmek için iyi bir konumdasınız. Yine de eksik planlarla ilerlememek için acele etmekten kaçının. Yeni olasılıkların hayalini kurarken beklentilerinizi makul tutmak en iyisidir. Rahatsız edici duygulara geçici bir çözüm bulmak cazip gelebilir ancak bu, uzun süredir devam eden sorunları çözmez. Gün sizi hayatınızdan ve ilişkilerinizden daha fazlasına ulaşmaya itebilir ancak bu arayışa hazırlıksız girmek tatmin edici sonuçlara yol açmayacaktır. Rahatlık ve yakınlık arayışında olabilirsiniz ancak özgürlüğünüz de sizin için çok önemlidir. Hemen belli olmasa bile üzerinde çalışılacak bir uzlaşma veya orta yol vardır.

10 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda ilerleyen Venüs’ten yoğun enerjiler alacaksınız. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Yüksek hedefleriniz var. Bazılarınız gizli-saklı duygular içindesiniz.

10 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

10 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün güne enerjik, atak başlayabilirsiniz. Partner veya ortağınızla ilgili bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

10 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kararsız davranışlar sergilemeniz, sevgilinizin size olan güvenini sarsıyor. Verdiğiniz sözlerin arkasında durmaya çalışın. Mesleğinizle ilgili size uzun vadede başarı getirecek adımları bugün atabilirsiniz. Önemli sorunlarınızın çözümünde arkadaşlarınızdan destek var. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Sinirlerinizin gerginliği sırt ve boyunda kasılmalara ve ağrılara yol açıyor. Gevşetici egzersizlere ihtiyacınız var.

10 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 06' 49" R
Ay
Boğa
03° 20' 20" R
Merkür
Başak
19° 22' 59" R
Venüs
Terazi
26° 56' 38" R
Mars
Yengeç
09° 12' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 45"
Satürn
Balık
15° 05' 22"
Uranüs
Boğa
27° 06' 27"
Neptün
Balık
28° 31' 35"
Plüton
Oğlak
29° 44' 58"
Chiron
Koç
22° 16' 35"
Lilith
Terazi
09° 12' 59"
True Node
Koç
06° 37' 29"
Son Güncelleme : 20/09/2024 17:25

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>