Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hislerinde Yanılmıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Daha sabırlı olmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda sorun yaratabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

Daha aktif adımlar atma şansınız var. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece sorun yaşamayacaksınız.

Maddi olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Yolunda gitmeyen her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaştığınız her zor duruma ya da soruna bir savunma mekanizması geliştirerek karşılık vermemelisiniz. Neler olduğunu ve neden olduğunu anlamaya çalışmak, sorunun çözümünde önemli bir detaydır. Liderlik yaptıklarınız kadar yaparken gösterdiğiniz tutumlarda da gizlidir; bunu iyi yönde ortaya çıkarın.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirebilir ve hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. İletişim konusunda dikkatli olmalı ve duygusal tepkilerden kaçınmalısınız. Kendinize zaman ayırarak içsel dengenizi sağlayabilir ve geleceğe daha umut dolu bakabilirsiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanarak bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Hayatınızda yeni başlangıçlara hazır olun.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki bazı kişilerin arkandan konuştuğu, senin açığına dair şüphelerinde yanılmadığını anlayabilirsin. Estetik konularına daha sıcak bakıyorsun. Kendini iyi hissedeceğin rötuşları yaptırmak için adım atabilirsin. Yeni evli bir Akrep burcuysan, seni yönlendiren kişilere içten içe sinirlenebilirsin.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızın rahat edeceği, iyi hissedeceğiniz bir yerde çalışmak isteyebilirsiniz. Eğer bir ortama bağlı kalma zorunluluğunuz yoksa bugün bu değişiklik zihninizi sakinleştirmeye yardımcı olacaktır. Bireysel istek ve ihtiyaçlarınızı, koşullarınıza göre öne çekmeye ve düzenlemeye çalışmalısınız.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi farklı konular meşgul edebilir. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinize özen göstermeniz gerekebilir. İsteyerek sorumluluk alacağınız bir gündesiniz. İşlerinizi ilerletmek isteyebilirsiniz. Üstlerinizle ilişkileriniz önem kazanabilir. Duygusal olarak hayalperest olabilirsiniz.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler için zor olsa da bazı gerekli konularda pasif ve olayları olduğu gibi kabul eden, isyan etmeyen tutumda kalın. Doğru noktalarda da enerjinizi yükseltin.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer daha önceden birisine borç verdiysen bugün verdiğin paraları geri alabilirsin. Eğer daha önceden birisine herhangi bir konuda destek olduysan, bugün bunun genel olarak geri dönüşünü görebilirsin. İnsanlarla aranda daha dikkatli bir iletişim olacak bugün.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün beklenmedik olaylar veya ilişkilerinizle ilgili yeni içgörüler gün yüzüne çıkabilir. Şimdi kuralları ve sınırlamaları kabul etmek kolay değil. Tahmin edilemezlik kafa karıştırıcı olabilir ancak aynı zamanda başkalarından neye ihtiyacınız olduğuna ve kendi başınıza neler yapabileceğinize dair yeni bir anlayışa da yol açabilir. Başkalarıyla ilişki kurmanın eski yolları bir kenara atılıyor ve heyecan verici yöntemlerin yolu açılıyor. İnsanlara yaklaşmanın farklı ve benzersiz yolları ortaya çıkıyor. Unutmayın, bu değişikliklerin ortasında ilişkilerinizde heyecan verici yeni deneyimler ve bakış açıları potansiyeli var.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir müddet daha devam etme olasılığına rağmen, sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Umutsuzluk zamanı değil. Ruh halinizi bazı sağlıklı faaliyetlerle güçlendirebilirsiniz. Daha önce de bu gibi anlar yaşadığınızı hatırlayın ve bu kötü dönemin eninde sonunda biteceğini anlayın. Daha iyimser olmaya çalışın, yakında her şey yine eskisi gibi yoluna girecek, yeter ki siz sabit kalın ve daha pozitif bir bakışta kararlı olun.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir ancak ani sorunlara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

13 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşınızdaki kişilerin farklı konuşmalarından yola çıkarak birçok olayın iç yüzünü kısa süre içinde çözümlüyorsunuz. İnatçı yapınızla herkesi hayretler içinde bırakıyorsunuz. Bugünilişkilerinizde kendinizi rahatça ortaya koyacaksınız.

13 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 31" R
Ay
Akrep
09° 13' 46" R
Merkür
Aslan
28° 15' 57" R
Venüs
Terazi
11° 33' 26" R
Mars
Yengeç
01° 54' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 01"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 45' 01"
Lilith
Terazi
07° 49' 16"
True Node
Koç
06° 41' 49"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>