Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hislerinde Yanılmıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, kendinizi her açıdan daha iyi hissedeceksiniz. Karmaşık durumların ilişkinize zarar vermesine müsaade etmeyin.

Dengeler üzerindeki etkinliğinizin karşılığını almaya başlayacaksınız. Yolunda gitmeyen her ne varsa üzerine gitmeli ve çözüm bulmaya çalışmalısınız.

Parasal durumlar tadınızı kaçıracak olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Adım adım istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı insanlardan görüş alabilirsiniz. Finansal ve duygusal açıdan eksik olduğunuz, desteğe ihtiyaç duyduğunuz konularda emin adımlar atmak bu süreci kısaltabilir. İyiliğinizi gerçekten ve samimiyetle isteyen kişilerin gözlerinin parlaklığı, sizin de yolunuzu aydınlatacaktır.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir ve içsel düşüncelerinizle mücadele edebilirsiniz. Duygusal dengeyi korumaya özen gösterin ve iç sesinizi dinlemeye zaman ayırın. Bugünü kendinize ve duygusal ihtiyaçlarınıza odaklanarak keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz. Son derece kararlı ve hırslı olmanızın yanı sıra, içgüdülerinize güvenmeyi unutmayın. Aşk ilişkilerinizde derin hisler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Enerjinizi olumlu ve yapıcı yönde kullanarak hedeflerinize daha sağlam adımlarla ilerleyebilirsiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile üyelerinin senden sakladıkları bazı şeyler olduğunu hissedebilirsin. Bu konunun peşine düşeceksin. Yakın arkadaşının sosyal medya paylaşımı seni rahatsız edebilir. Onu uyaracaksın. Çocukları olan bir Akrep burcuysan, eğitimleriyle ilgili bazı konular eşinle ayrı düşmene neden olabilir. Akşam saatlerini uzun zamandır görüşmediğin akrabalarına ayırabilirsin.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel ve profesyonel gelişiminize odaklanmalısınız. Kendinize ve ilişkilerinize daha yüksek standartlar koymanız, yeni şeyler öğrenmeniz ve sınırlarınızı genişletmeniz önemlidir. Özlediğiniz yerler kadar hiç görmediğiniz yerler de gündeminizde olabilir; seyahat planlayabilirsiniz. 

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tam olarak göremediğiniz ya da size gizli kalan durumların farkında olun. Kimi zaman farkında olmadan kendinizi sıkıntıya sokabilirsiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde dingin kalmaya çalışın ayrıca bugünlerde dostlarınız ve sevdikleriniz sizden yardım isteyebilir başkalarına yardım etme zevkini tadabilirsiniz.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanları belli başlı konularda ikna etmen gerekebilir. İletişim kanallarını açık tutmak ve algılarını canlı tutmak bu konuda başarılı olmanı sağlayacak. İnsanlarla arandaki iletişime özen göstermen keyfinin yerine gelmesini sağlayabilir bugün.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, işiniz ve sorumluluklarınızla ilgili ilişkilerinizin yumuşadığı bir dönemdesiniz. Çalışmaktan ve görevlerinizi yerine getirmekten daha fazla keyif alabilirsiniz. Yine de bugün bazı endişeler ve güvensizlikler yaşayabilirsiniz. Özellikle kişisel hayatınızla ilgili konular dikkatinizi dağıtabilir. Bu dönemde, hayatınızı iyileştirmek için bazı tavizler verebileceğiniz yerleri bulmak önemlidir. Karmaşık yaşam koşullarının sizi strese sokmasına izin vermeyin. İş ve özel hayat dengesini koruyarak, duygusal dengeyi sağlamaya çalışın. Kendinizi gereksiz yere strese sokmamak için bazı alanlarda bölümlere ayırma yolları bulun.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yakın dostlarınızla bir araya gelecek ve bir takım işlerinizi gözden geçirecek; bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda şu sıralar her şey yolunda. Sevdiğiniz işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz, ancak asıl hedefinizden uzaklaşmayın. Aile içi ilişkiler şu sıralar iyi gidiyor – siz dahil! Sevdiklerinizle aranızdaki fikir ayrılıklarını yeniden masaya yatırabilir, sorunları kolayca çözümleyebilir ve sonuçta kendinizden çok memnun kalabilirsiniz. Yine de, ilerideki zorlu günlere hazır olmak için sağlık cephesinde gerekli önleyici tedbirleri almayı unutmayın.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yalnız kalmak isteyebilir, ilişkilerinizi gözden geçirmek, kendinizi sorgulamak isteyebilirsiniz. Arkanızdan çevrilen gizli saklı işlere karşı uyanık olun. İş hayatınızda belirsizlikleri akışına bırakın. Sağlığınıza özen gösterin.

13 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlginç fikirleriniz, bugün birlikte çalıştığınız kişilerin dikkatini çekecek. Merak ettiğiniz konularla ilgili ipuçları bulacak, çok eğleneceksiniz. Hayallerinizin sınırı yok ve imkansızlık sizin için saçma bir şey. Olumsuzluklar sizi etkilemeyecek.

13 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 54" R
Ay
Koç
19° 32' 57" R
Merkür
Başak
17° 40' 36" R
Venüs
Terazi
25° 49' 19" R
Mars
Yengeç
08° 41' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 20"
Satürn
Balık
15° 09' 26"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 49"
Lilith
Terazi
09° 06' 52"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>