Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Plancısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2024, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade ederken biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Şartlara uygun hareket etmeniz gerekiyor.

Her açıdan gücü elinizde bulundurmak isteyeceksiniz. Karmaşım durumları tamamen çözüme kavuşturma şansınız da var. Dengeleri çok fazla zorlamamaya çalışın.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen çözüme kavuşturma şansınız var. Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirme altına almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizle ilgili yeni planlar ve gelişmeler gündeme gelebilir. Bir karar vermeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. Bu aşamada, hayattan ve gelecekten ne beklediğinizi, yaşam koşullarınızın ne yönde değişmesini istediğinizi düşünmek işinizi kolaylaştırabilir.

14 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün ilişkilerinizde daha dengeli ve yapıcı olmaya gayret edebilirsiniz. Empati kurarak, karşı tarafın duygularını anlamaya ve ona destek olmaya önem verebilirsiniz. Aynı zamanda iletişim becerilerinizi kullanarak, anlaşmazlıkları çözme konusunda başarılı olabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artarken, hedeflerinize biraz daha odaklanabilir ve kararlılıkla ilerleyebilirsiniz. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde kullanarak, güzel gelişmelere kapı aralayabilirsiniz. Hayırlı ve keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

14 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Akrep burcuysan, işlerinin ters gittiğini ve planlarının aksadığını düşünebilirsin. Her şeyin kontrolden çıktığını hissetsen bile yine de yapıcı olmaya çalışıyorsun. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, kafanı kurcalayan konuları masaya yatırmak isteyeceksin. Partnerinle yüzleşiyorsun.

14 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizden geleni yaptıktan sonrasını bırakmalısınız. İnsanların duygularına müdahale edemezsiniz. Sevme ve sevilme dürtünüzün ağır basması, duygusal konularda alacağınız kararları olumsuz etkileyebilir; bugün kendi hislerinizin gerçekliğine ve size neler yaptırdığına, sizi nasıl etkilediğine odaklanın. 

14 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizhayatınızı da etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularla daha fazla gündemde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işleri kolaylaştırabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde cümlelerinizi dikkatli seçmeniz ve nezaketinizi korumanız gerekmekte. Özellikleyerinizde sinirlenmekten kaçının.

14 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlar ile alakalı beklentilerinin gereksiz yere yükseldiğini fark edebilirsin. Mutlu olmak için çevrenden taleplerinin olması seni dışarıya bağımlı yapabilir. Bugün kendin için neler yapabileceğine bakmalısın.

14 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bu sabah rastgele veya öngörülemez hissedebilirken günün enerjileri oldukça dengeleyici olacak şekilde şekilleniyor. Şimdi başkalarına karşı sorumluluklarınızı ve yükümlülüklerinizi yerine getirmek daha kolaydır. Kötüyü iyiyle birlikte zarafetle kabul edersiniz. Birisi tarafından doğru olanı yapmaya, yardım veya destek sunmaya motive olabilirsiniz. Bugün jestlerle etrafınızdakilere takdir veya sevgi gösterme eğilimindesiniz ve onlar da size aynısını yapıyor olabilir; eylemler kelimelerden daha ağır basmaktadır.

14 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevrenize duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Bunaldığınız anlarda, sorumluluklarınızdan kaçmak istiyor; sahiplenme duygunuz yüzünden, bir türlü bunu başaramıyorsunuz. Çevrenizde anlaşılmaz oluyorsunuz.

14 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünya sizin etrafınızda dönüyormuş gibi gelecek. Ama etrafınızdakiler böyle düşünmediğinden, hayal kırıklığına uğrarsanız şaşırmayın. Beklentilerinizi biraz kısın ve başkalarının ihtiyaçlarını da göz önüne alın. Yoksa bu bencil tutumunuzla sadece düşmanlar edineceksiniz ve aileniz ve arkadaşlarınız sizden bariz biçimde uzak durmaya çalışacak. Bencillik uzun vadede her zaman sorun yaratır.

14 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili akrep; bugünhayatınızda ani gelişmeler ve krizsel durumlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi istediğiniz gibi yansıtmak istemenize rağmen, olayları abartmamalısınız. Son günlerde çalışma temponuzdaki belirgin artış, sağlık sorunları getirebilir. Bugün kendinizi şımartmalısınız.

14 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 59' 50" R
Ay
Akrep
11° 07' 49" R
Merkür
Aslan
28° 28' 23" R
Venüs
Terazi
11° 45' 10" R
Mars
Yengeç
02° 00' 11" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 56"
Satürn
Balık
16° 01' 48"
Uranüs
Boğa
27° 14' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 00"
Plüton
Oğlak
29° 54' 10"
Chiron
Koç
22° 44' 41"
Lilith
Terazi
07° 50' 19"
True Node
Koç
06° 42' 05"
Son Güncelleme : 08/09/2024 06:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>