Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Plancısın Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi daha tutuk hissedebilirsiniz. Şartlar üzerindeki etkinliğinizin karşılığını almak istiyorsanız, beklemeniz daha iyi olabilir.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek ve ani kararlar alabileceksiniz. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dikkatli olmanız yararınıza olacak.

Parasal dudumunuzla ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Tercihleriniz konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizi dökmek isteyebilirsiniz. Kaygılarınızı ve hislerinizi paylaşmak rahatlamanıza, daha hızlı çözüm bulmanıza yardımcı olacaktır. Yeni haftaya yenilenmiş ve arınmış olarak girmek, günlerinizin daha verimli geçmesine olanak tanıyabilir.

14 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda derin düşüncelere dalabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak duygularınızı analiz edebilir, iç huzurunuza kavuşabilirsiniz. İçsel anlamda bir dönüşüm yaşayabilir ve değişiklikler yapma isteği hissedebilirsiniz. Özellikle ilişkilerinizde derin duyguları ön plana çıkarmanız olumlu sonuçlar doğurabilir. Bugün sakin kalarak yaşanan olaylara mantıklı bir şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

14 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapmak isteyen bir Akrep burcuysan, geniş çaplı bir araştırma yapmak isteyecek olabilirsin. Uzun zamandır üzerinde çalıştığın projeleri ve planları artık hayata geçirmekte kararlısın. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan partnerinle hiç olmadığı kadar eğlenceli bir gün geçirebilirsin. Ritüellere ilgi duyabilirsin.

14 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kurtulmayı hedeflemek yaşadığınız zorluklara göstereceğiniz en iyi tepkidir. Zihninizin yapıcı yönde çalışması, işlerinize daha iyi odaklanmanıza yardımcı olabilir. Bugün yeni hafta öncesi hazırlıklarınızı yaparken kendinizi iyi hissetmenizin en iyi performansı sağlamasına olanak tanıyacağını da unutmayın. 

14 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tam olarak göremediğiniz konular ya da duygusal açıdan sizi bağlayan durumlar yüzünden bazı kararsızlıklar söz konusu olabilir. Gereksiz risklere girmemelisiniz.

14 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hislerinizi söylemeniz sizi daha kolay çözüme götürecektir. Her şeye hissi yaklaşma ihtimalinizin olduğu bugünlerde alıngan olmamaya çalışın.

14 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı konularda kafan kolayca karışabilir. Bir şeylere dikkatini vermen zorlaşabilir. Bu durumu çözmek için içini sıkan konulara odaklanmalı ve bunlarla yüzleşmelisin. Böylece kendini daha iyi hissetmeye başlayabilirsin.

14 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün kendinizi daha iyi hissetmek için farklı yöntemler deneyebilirsiniz. Fırsatları keşfetmeye teşvik edilirsiniz ve fikir paylaşımından, öğrenmeden ve rehberlikten oldukça çok şey kazanırsınız. Dinlenirken bile değerli bir şey öğrenebilir veya anlamlı bir bağlantı kurabilirsiniz. Gözlem becerileriniz bugün odaktadır ve başkaları rehberlik veya destek arayışında bu sebeple size çekilebilir. Sakin bir ruh halinde ama aynı zamanda ilgi alanlarınız veya gelecek vaat eden beklentileriniz konusunda da tutkulusunuz. Güven ve iyimserlik duygusu için güzel bir gün olabilir ve dinlenmek ve düşünmek için harcanan zamanın mantıklı olduğunu fark etmek de önemlidir.

14 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlığınıza artık biraz özen göstermelisiniz sevgili akrepler. Sizi geriye çeken her şeyden uzaklaşmanın vakti geldi de geçiyor. İç dünyanızda ne kadar tutarlı olursanız o kadar huzurlu olursunuz. Mutluluğu dışarda aramayın.

14 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne kadar cazip gelse de, gereğinden fazlaüstlenmeyin. Onun yerine sizin için önemli meselelere odaklanın. Aksi takdirde bunalabilirsiniz. Yeni bir şeyi ele almaya karar verdiyseniz, açık olun ve başkalarını size yardımcı olmaya davet edin. Enerjinizi bu şekilde odaklarsanız ve doğrudan sizi ilgilendirmeyen sorunların ilginizi dağıtmasına izin vermezseniz başarıya ulaşma olasılığınız daha yüksek olacaktır.

14 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sağlık ve hastane konuları gündeme gelebilir, duygusal olarak huzursuz hissedebilirsiniz. Harika bir gün geçirmeniz dileğiyle.

14 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişim konularında, planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Kendinizle çelişkiye düşmek istemiyorsanız, istekleriniz konusunda mantıklı olmayı yeğlemelisiniz.

14 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 43" R
Ay
Koç
19° 45' 32" R
Merkür
Başak
17° 42' 09" R
Venüs
Terazi
25° 50' 20" R
Mars
Yengeç
08° 41' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 23"
Satürn
Balık
15° 09' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 16"
Neptün
Balık
28° 33' 05"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 47"
Lilith
Terazi
09° 06' 58"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>