Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ortaklığa Sıcak Bakıyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınız ifade etmek isterken biraz daha sabırlı olun. Gereğinden fazla hızlı hareket etmeniz, duygusal olarak karmaşıklık yaşanmasına neden olabilir.

Mesleki olarak daha sabırlı olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşma şansınız var ancak bunun için beklemede kalmanızın daha önemli olabileceğini unutmayın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenize yeni kişiler ekleyerek farklı bakış açıları kazanabilirsiniz. Bu insanlardan edineceğiniz deneyimlerle kendinizi geliştirebilirsiniz. Yeniliklere açık olmak, sadece alıştığınız yerlere ve yöntemlere bağlı kalmamanız, bu sayede olası sınırlılık hissinizi olumlu bir deneyime dönüştürmenize yardımcı olabilir.

15 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İçsel dünyanızda derin duygular ve düşünceler uyanabilir. Kendinizi daha hassas ve duyarlı hissedebilirsiniz. Bu duygusal enerjiyi kullanarak içsel keşifler yapabilir ve kendi duygusal ihtiyaçlarınızı anlamlandırabilirsiniz. İlişkilerinizde ise daha derin bağlar kurabilir ve daha anlayışlı bir tutum sergileyebilirsiniz. Ancak, duygusal tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilir ve aşırı iyilikseverlik gösterebilirsiniz. Dengeli bir şekilde duygularınızı ifade etmek önemli olacaktır.

15 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayan bir Akrep burcuysanız, arkadaşınızdan gelen teklifle ortak bir işe girişmeye karar verebilirsiniz. Temkinli hareket etmenizde fayda var. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysanız, sosyal medyada sizinle tanışmak isteyen biri olabilir. Bu teklife olumsuz bakacak olsanız da zaman içerisinde fikriniz değişebilir.

15 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler konusunda bazı düşüncelerinizi değiştirmeniz gerekebilir. Gizlenen duygular, itiraflar, aslının farklı olduğu konular gündeminize geldiğinde sinirlerinize hakim olmalısınız. Özellikle maddi ortaklıklar konusunda yaşadıklarınızı doğru değerlendirip anlamanız kayıplar yaşamanızı önleyebilir.

15 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi fikirlerinizi yaymak için daha güçlü bir heves duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizin gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Zihinsel konular sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Kendinizi rahatlatacak şeylerle ilgilenebilirsiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda değiştirmek istediğiniz alanlarla alakalı çalışmak için uygun bir gündesiniz. Düşünce biçiminizi olumlu tutmalı ve her şeyin iyi tarafını görmelisiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanın kendi disiplinine odaklanması her şeyden önemli olabilir. Eğer birçıkması gerekiyorsa bugün, öz disiplininle bunun altından kalkabilirsin. Emek ve sağlıklı birplanı sana çok iyi gelecek.

15 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugünyerinde avantajlı bir konumda olabilirsiniz veya başka bir şekilde "bilgi sahibi" olabilirsiniz. Önemli olan sizin için gerçekten neyin önemli olduğunu belirlemektir. Fikirleriniz özellikle iyi karşılanıyor ve şu anda kurduğunuz bağlantılar oldukça verimli olabilir. Aslında bir anlaşmaya varabilir veya ilerlemenizi sağlayacak bir sorunu çözebilirsiniz. Zekanız veya bakış açınız şu anda karizmanızda önemli bir rol oynuyor. Aslında ilginç insanları kendinize çekiyor olabilirsiniz. Günün meraklı enerjisinde herhangi bir şeye, projeye veya fikre çok sıkı bir şekilde odaklanmak yerine, algılarınızı açma fikrini benimsemek akıllıca olabilir.

15 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük rakamlar peşindesiniz fakat beklentileriniz boş değil. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen, önleyemediğiniz kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Kazalara müsaitsiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

15 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep, seyahat, eğitim, kardeşler veya yakın çevrenizle ilgili konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Partnerinizle beraber harekete geçebilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

15 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Onu çok beğeniyor, uzun süreli, kalıcı bir ilişki istiyorsunuz. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak. İşinizdeki küçük sıkıntılardan şikayetçisiniz. Sizi yeterince tanımayan bazı kişiler, problemlerde özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Mide problemlerinize köklü bir çözüm üretmenin zamanı geldi artık. Her stres anında tekrar patlak vermesi günlük yaşantınızı ciddi şekilde etkiliyor.

15 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 02' 33" R
Ay
Boğa
02° 15' 15" R
Merkür
Başak
19° 14' 52" R
Venüs
Terazi
26° 51' 18" R
Mars
Yengeç
09° 09' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 29"
Satürn
Balık
15° 05' 41"
Uranüs
Boğa
27° 06' 31"
Neptün
Balık
28° 31' 42"
Plüton
Oğlak
29° 45' 01"
Chiron
Koç
22° 16' 46"
Lilith
Terazi
09° 12' 30"
True Node
Koç
06° 37' 27"
Son Güncelleme : 20/09/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>