Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Beden Sağlığını Önemsiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, ufak tefek problemler yaşanabilir. Daha temkinli olmaya çalışın. Duygularınızı ifade ederken hata yapabilirsiniz.

Mesleki koşullar üzerinde etkinlik göstermeniz çok da zor olmayacak. Odak noktanızı doğru belirlemeniz gereken bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Gelir ve gider arasında denge kurmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili akrepler, yakın çevrenizden gördüğünüz destek motivasyonunuzu arttırıyor. Kararlı, net ve istikrarlı duruşunuz çevreniz tarafından fark ediliyor ve takdir ediliyor. Bugün ciddi adımlar atmanız ve sorumluluklarınızı arttıracak kararlar vermeniz mümkün. 

19 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, ilişkilerinizde daha derin ve tutkulu bir iletişim kurabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek istediğiniz konuları net bir şekilde karşı tarafa iletebilir ve anlaşılmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Ayrıca, duygusal konularda cesur adımlar atmak için uygun bir gün olabilir. Sevdiklerinizle daha yakın bağlar kurmak için fırsatları değerlendirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

19 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın tarihlerde işinde maddi kayıplar yaşayanlardansan, düze çıkacağın fırsatlar yakalayabilirsin. İlişkisinde problem olan bir Akrep burcuysan, artık daha fazla yıpranmak istemediğine karar vereceksin. Akşam saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin yakınının seni aramasına şaşırabilirsin. Su tüketimini arttırmaya özen göstermelisin.

19 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İç dünyanıza ve ruhsal konulara odaklanın. Sizi içinizdeki cendereden çıkaracak bir şeyler ararken aslında yaşadıklarınıza yüklediğiniz anlamın büyüklüğünü ve gereksizliğini fark edebilirsiniz. Geçmiş ilişkilerinizin gündeme gelmesi kafanızı karıştırabilir; dengeyi zor sağladığınız durumların sizi yeniden etkilemesine müsaade etmemelisiniz.  

19 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda eski işlerinizi tamamlama fırsatı bulabilirsiniz. Parasal konularda başkalarından fikir alabilirsiniz. Gün içinde fazla harcama yapmamaya özen gösterin. Kişisel yeteneklerinizle ilgili konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizde dengeyi sağlamaya çalışın. İnandığınız konularda mücadeleyi bırakmayacaksınız.

19 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Naif karakteriniz ortaya çıktıkça daha mutlu bir hayat sürüyorsunuz. Aile ve dostlarınızla ilgilenmek hayatınızın daha da mutlu gittiğini gözlemleyebiliyorsunuz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendini sıkıntılardan kurtarmak ve gelecek için daha rahat düşünmek bugün senin için o kadar zor olmayabilir. Kendini bazı sıkıntılardan uzak tutmak ve daha rahat davranmak geleceğinin bu yönde şekillenmesine vesile olabilir.

19 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün özellikleve ilişkiler konusunda yenilikçi olabilirsiniz. Finansal meseleler nedeniyle biraz gerginlik oluşabilir ancak rekabetçi duyguların sizi yükseltmeye motive etmesine izin vererek onları kendi lehinize kullanabilirsiniz. Geçmişte gözden kaçırdığınız fırsatları görmeye hazırsınız. Özellikle gün ilerledikçe, daha spontane olursunuz ve bir şeyler yapmaya istekli olursunuz. Planları takip etmemenin keyifli sürprizlere yol açması mümkündür. Sosyal bağlantılar olumlu olabilir ve kendinizi farklı fikirlere ve etkileşim yöntemlerine açtıkça kişisel çekiciliğiniz artar.

19 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde sürekli bir huzursuzluk duygusu yaratıyor. Sevdiğiniz kişiye karşı kesinlikle gizlilik içinde olmamalısınız... Bugün ters bir bileşke içindesiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz başkalarına da bulaşıyor. Yeni fikirler öne sürmenin tam zamanı. Bugüne dek almaktan çekindiğiniz kararlar sizin açınızdan önemli bir hal alabilir. Enerjinize rağmen aceleci davranmayın ve hareketlerinizin sonucunun tam bilincinde olun. Her şeyin üzerinden dikkatle ve sakince geçmeyi ihmal etmeyin.

19 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgili konular ön plana çıkabilir vehayatınızda iletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sosyal ilişkilerinizin ağırlık kazanması ve ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerin size yaklaşımları kararlarınızı etkileyebilir. Bugün duygusal enerjiniz oldukça yüksek ve bu enerjiyi ilişkinize olumlu bir şekilde yansıtacaksınız.

19 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>