Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
İletişimde Zorluklar Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2024, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek problemler yaşanabilir. Enerjinizi doğru kullandığınız sürece pek sorun yaşanmayacak. Dengeli olmanız gereken bir gün.

Belirsizlikleri ortadan kaldırmaya çalışın. Enerjiniz yüksek ve bu da istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz anlamına geliyor.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya başlayacaksınız. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgili bazı çıkarımlarınız olabilir. Olmasını istediğiniz şeyler objektif sonuçlar almanızı zorlaştırabilir. Sizinle ilgili geri dönüşlere ihtiyaç duyacağınız bir gündesiniz.

16 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak pek istekli ve arzulu hissedebilirsiniz. Ancak, ilişkilerinizde aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Bazen tutkulu ve yoğun olmak yerine sakin ve anlayışlı olmak daha olumlu sonuçlar doğurabilir. Kontrolsüzce davranmaktan kaçının ve özellikle iletişimde nazik ve anlayışlı olmaya dikkat edin. Uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirmek için de iyi bir gün olabilir.

16 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel eğitimini yarıda bırakan bir Akrep burcuysan, vaktinin çoğunu bu eğitimleri tamamlayarak geçirmek isteyebilirsin. Yakınlarınla iletişim kurmakta zorlanabilirsin. Karşılıklı olarak birbirinizi anlamadığınızı düşünüyorsunuz. “Ben Allah’ın sevgili kuluyum, önüme getirdi” diyeceğin türden olaylar yaşayabilirsin.

16 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamında yaşananları, kariyerle ilgili kafa karışıklıklarınızı bir noktada bırakmalısınız. Üzerinde durdukça konuyu anlamanız ve doğru yorumlamanız zorlaşacaktır. Özgür ve mutlu hissetmeniz için ortam değişikliği yapmak, doğada vakit geçirmek, bunu bir alışkanlığa dönüştürecek alanlar keşfetmek iyi birer seçenek olabilir.  

16 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendinizi daha fazla göstermek isteyeceğiniz ortamlarda olmak sizi iyi hissettirecektir. Gün içinde objektif olmaya özen gösterin. İlişkilerde tartışmalardan kaçınmalısınız. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var.

16 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size uzak gelen hedeflerin büyüsüne kapılabilirsiniz. Eğer hemen motivasyonunuz düşmezse başarılı olabilirsiniz. Sözlere aldanmayın.

16 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlar seni biraz fazlaca eleştirebilir bugün. Bunun sebebi de o insanlara bu fırsatı vermen olabilir. O yüzden insanlarla sağlıklı sınırlar çizmek bugün senin için önemli olabilir..

16 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün monotonluğu sarsmaya hazır olduğu için bir sorunu zorlayabilir veya yaratabilir. Bir sorunu bir kez ve herkes için ele almak için bir plan veya cesarete uyanabilirsiniz. Bir ilişkideki yeni gelişmeler yeni yaklaşımlar gerektirebilir. Bu zamandaki hedefiniz, daha otantik bir şekilde yaşamanıza yardımcı olacak değişiklikler yapmak olmalıdır. Başkalarının insafına kalmış hissetmemelisiniz. Bağımsızlık iddiası veya bağlantı kurma cesareti ilgi odağı olabilir. İhtiyaçlarınızı ve isteklerinizi açığa çıkarmak, ilişkilerinizi iyileştirmek için olmazsa olmaz olabilir. Bir hevesi takip etme olasılığı şu anda gerçek olduğundan ne istediğinizi tam olarak bilmiyorsanız çok dürtüsel olmamak en iyisidir.

16 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızlabirliği içinde olmanız, sizi oldukça mutlu edecek. Sevdiklerinizle aranızda sıcak ilişkilerin gelişebileceği bir günde olmanız, sizi istediğiniz gibi mutlu edecek. Ani masraflar karşısında dikkatli olmalısınız.

16 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruhsal ve bedensel açıdan kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Şimdiye dek hep ertelemiş olduğunuz o zor kararları almak için en uygun zamandasınız. Kendinize bir gün ayırın ve meseleyi tüm artıları ve eksileriyle, son bir kez iyice tartın. Takıldığınız son ayrıntıları da netleştirdikten sonra, kararınızı verin. Verdiğiniz kararın arkasında durun ve bir daha da sorgulamayın. Kararınız doğru olacak.

16 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz ancak ortaklık, ilişkilerinizde ani beklenmedik gelişmeler sizi duygusal olarak sarsabilir. Ayrıcahayatınızda bazı anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili sınırlarınızı genişletmeyi ve yeni kaynaklar araştırmayı amaçlıyorsunuz. Sizi yargılamalarına izin vermeden, isteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Çevrenize karşı kariyerinizle ilgili sezgisel bir savaş içinde olacaksınız.

16 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 29" R
Ay
Koç
19° 26' 40" R
Merkür
Başak
17° 39' 50" R
Venüs
Terazi
25° 48' 48" R
Mars
Yengeç
08° 40' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 09' 28"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 50"
Lilith
Terazi
09° 06' 50"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>