Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Dalgınsın! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 90%

Ne kadar şanslı olduğunuzu bir kez daha hissedebilirsiniz. Değer verdiğiniz kişinin sürekli olarak çevrenizde olması sizi fazlasıyla mutlu edecek. Paylaşımlar açısından herhangi bir sorun yaşanmadığı için de duygularınızı arzu ettiğiniz ölçüde ön plana çıkarabilirsiniz. Huzurunuzu bozacak şeyleri kendinizden uzak tutmayı başaracaksınız.

Mümkün olanın peşinden gitmelisiniz. Çalışmak zorunda olmayanlar için zaten rahat bir gün olacak. Çalışanların ise, değerlerine sahip çıkması gerekiyor. Birebirilişkilerinde tekrar tekrar düşünerek adım atmalısınız. Acil kararlar almaktan da kaçınmalı ve dengeyi mutlaka korumalısınız. Plansız programsız hareket etmemeniz daha doğru bir tercih olacaktır.

Parasal konularda kendinizi oldukça güçlü hissediyorsunuz. Harcamalar açısından pek sorun yaşadığınız söylenemez. Günlük harcamalar sizi yormamakta. Uzun süredir beklediğiniz paranın bugün gelecek olması da sizi biraz olsun rahatlatacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerji dolu, yüksek bir motivasyona sahip olabilirsiniz. Bakış açınıza göre, bunu büyük bir sıkıntı ya da öfke olarak da görmeniz mümkündür. Hayatınızı, sağlığınızı yanlış yerden baktığınız bir görüntüye kurban etmemelisiniz; dışarı çıkın, spor yapın ve bu enerjinin yönünü değiştirin.

2 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı daha net ifade etme ihtiyacı hissedebilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Duygusal konularda net olmak ve açık iletişim kurmak ilişkilerinizi güçlendirebilir. Ayrıca bugün iç sesinizi dinlemek ve duygularınıza odaklanmak da iyi gelebilir.

2 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uykunun düzensiz olmasıhayatında dalgın olmana yol açabilir. Bu durumun işine sirayet etmesi patronların ile karşı karşıya gelmene neden olabilir. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan sosyal medyadan beğendiğin birine mesaj atmayı düşünebilirsin. Fakat yakın arkadaşların bu kişiyle ilgili sana birtakım uyarılarda bulunuyor. Bu kişiye mesaj atmayı tekrar gözden geçiriyorsun.

2 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış duygularınız ve arzularınız yüzeye çıkabilir. Kendinizi ifade etmekten ve duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Derin ve dönüştürücü bir değişim süreci içindesiniz. 

2 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün tembellik etmeyeceksiniz. Günlük işlerinizi halletmek için daha iyi bir plan yapmaya çalışın. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.

2 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sevmek sizler için nadir ve değerli bir hazine olduğundan insanları kolay kolay hayatınızdan çıkartamıyorsunuz.

2 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların senden çok fazla beklentisi olabilir bugün. Kendini sürekli olarak birilerinin işi için koştururken bulabilirsin. Bu konuda insanlarla arana sağlıklı bir sınır çekmen gerekecek.

2 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tutkularınızı ve motivasyonlarınızı keşfediyorsunuz ve bu keyifli, üretken bir deneyim haline geliyor. Bu durum özellikle samimi dünyanızı, kişisel yaşamınızı ve ev hayatınızı etkiler. Psikolojik düzeyde, yenileme ihtiyacınızın farkına varmanız güzel sonuçlara yol açar, hayat daha anlamlı bir hale gelir. Bugün, hem detayları hem de büyük resmi görmek için iyi bir enerji yanınızda ve bu ikisini oldukça başarılı bir şekilde birleştirebilirsiniz.

2 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir müddet daha devam etme olasılığına rağmen, sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz. Karşı cinsle ilişkilerinizde şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız.

2 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sağlık konularında beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz sevgili akrepler. Yeni bir başlangıç yapmalı, kendinize zaman ayırabileceğiniz aktiviteler planlamalısınız. Baş ağrısı, migren veya tansiyon problemleri tetiklenebilir.

2 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik rutinleriniz, evcil hayvanınızla ilgili konular ön plana çıkabilir ayrıca finans ve sağlıkla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

2 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Görüşeceğiniz kişilerin size kazandıracağı prestijlere değer veriyorsunuz. Rekabetçi yapınızı sessizce sürdürüyor ancak yeni kaynaklardan da faydalanmak istiyorsunuz.Yatırımlar konusunda oldukça dikkatli olmanız gereken bir gün.

2 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>