Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mesafe Koyuyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Karmaşık gibi görünen tüm etkileri yavaş yavaş lehinize çevirme şansınız da var. Her şey için daha hazırlıklı olmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi çok fazla yüklenmekten kaçınmanız gerekiyor. Hata yapma şansınız yok. Neler yapabileceğinizin farkına varmalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Tüm gelişmeleri lehinize çevirmek için biraz daha beklemede kalmalısınız. Kontrolü elinizde bulundurmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi çocukluğunuzda yaşayamadıklarınızı şimdi kendi çocuklarınıza sunmak isteyebilirsiniz. İçinizdeki bu istek sadece onların hatıralarına değil, sizin hatıralarınıza da bir ışık yakılabilir. Geçmişten ders çıkarmak, onunla yüzleşmek hayattaki tüm mutlulukların temelini oluşturur; yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için bunu deneyeceğiniz iyi bir gündesiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha tutkulu ve derin duygular yaşayabilirsiniz. Duygularınızı daha net ifade etmek ve karşınızdakini anlamak için iyi bir gün olabilir. İçinizdeki kıskançlık duygularını kontrol etmekte fayda var. Bugün ruhsal ve zihinsel dengeye özen göstermek sizin için önemli olacak. Hayatınızda önemli olan konularda derinlemesine düşünebilir ve kararlarınızı buna göre şekillendirebilirsiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlayan bir ilişkin varsa, partnerinde romantik sürprizler yapmasını ve seni şımartmasını bekleyeceksin. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin ailesinin evliliğine belli konularda müdahale etmesine artık katlanamayacaksın. Eşinin ailesine karşı duvarlarını örebilirsin.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İmkanlarınızı kim ve ne için kullandığınızı sorgulayabilirsiniz. Geçmişte gerçekleşmeyen planlarınızı gözden geçirerek, hatalarınızdan ders çıkarabilir ve ekonomik durumunuzu düzeltebilirsiniz. Bu süreçte dikkatli ve mantıklı davranmanız, alternatifler yerine gerçekçi planlar yapmanız önemlidir.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade edeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki gelişmeler sizi şaşırtabilir. Gün içinde ani tavır değişikliği içinde olmamaya özen gösterin. Planlarınızdaki değişikliklere çabuk ayak uydurmanızda fayda var. Ayrıca hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar artabilir.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüzünüzün güleceği ve keyfinizin artacağı bugünde sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gereken bir süreç geçiriyor olacaksınız.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hareketlerinde daha ölçülü olman gerekecek. Kendini çok fazla yormamalı ve üzmemelisin. Hem davranışlarında hem de genel olarak hareketlerinde dikkatli ve sakin olman gerekebilir bugün.

30 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün işe ve ev hayatına ilişkin yeni anlayışlar kapıda olabilir. Sorunlu alanlara ilişkin içgörünüz şu anda mükemmel. En iyi derslerden bazıları hata yapmaktan veya diğer rahatsız edici durumların bir sonucu olarak ortaya çıkar. Bugün duygularınızla yüzleşmenizi teşvik ediyor ve bu gerekli bir süreç. Önemli bir keşif, bir problemin daha iyi anlaşılmasına yol açabilir. Günlük rutinlerinizde, işinizde veya çalışma ortamınızda sorunlar ortaya çıkıyorsa, artık işleri değiştirmek için güçlü bir motivasyona sahipsiniz. Ödüllendirici bir görev veya amaç duygusu hissedebilirsiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, tavırlarınızda belirli bir inatçılık gözleniyor. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyduğunuz halde, güçlü gurur duygunuzla hareket ediyorsunuz. İçsel, davranışlarınız yüzünden yalnızlığı tercih edebileceğiniz bir gün.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

30 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep, bugün ev ve aile konularında ani gelişmeler yaşanabilir. Evde değişiklikler yapabilir veya aile içi konularla ilgilenebilirsiniz. Finans, özel hayat veya sağlıkla ilgili olumlu gelişmeler de gündeme gelebilir. Gününüzün şahane geçmesini dilerim.

30 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel özgürlüğünüzü koruma adına tepkisel davranmayı bırakmalı ve ortak paylaşımlarınızda karlı çıkacak çalışmalara yönelmelisiniz. Bugün, partnerinizle ortak aktiviteler içinde yeni bir sosyal çalışma başlatabilirsiniz.

30 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>