Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Adım Atıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, kendinizi bilir adımlar atmalısınız. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Ortak nokta üzerinde buluşmanın her açıdan önemli olabileceğini aklınızda bulundurmalısınız.

Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Gücü tamamen elinizde bulundurma arzunuz var ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmelisiniz. Odaklanmanız gereken bir gün.

Kaynakların yönetimi konusunda elinizden geleni yapmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıktığınız sürece her şeyin daha da karmaşık ve zorlayıcı olabileceğini unutmayın. Gereksiz harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortaklıfikirlerinize destek bulamayabilirsiniz. Ne olduğu ve olacağı konusunda emin olmadan insanların bir işe atılması mümkün olmayabilir. Bunu kendinize karşı bir tehdit ya da önyargı olarak görmek yerine, çevrenize başka açıdan düşünecekleri sebepler verin.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Akrep burcu insanları için duygusal ilişkilerde daha derin ve tutkulu bir bağ oluşturmak için harika bir gün olabilir. İçsel düşüncelerinizi ve duygularınızı daha açık bir şekilde ifade etmek için cesaret ve güven bulabilirsiniz. Kendinize daha fazla zaman ayırmak ve içsel dengeyi sağlamak için bugünü kullanabilirsiniz. İş hayatınızda ise, projelerinizi daha disiplinli ve kararlı bir şekilde ilerletmek adına güçlü bir motivasyon hissedebilirsiniz. Her zamankinden daha odaklı ve kararlı olmanız, hedeflerinize daha hızlı ilerlemenizi sağlayabilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gergin bir ruh hali içerisinde olabilirsin. Sevdiğin kişilerle tartışmamaya, onları kırmamaya özen göstermelisin. Uzun zamandır hayatında yapmak istediğin değişiklikleri yapmak için ilk adımları atabilirsin. Yalnız olan bir Akrep burcuysan, artık kendini sevip sevilebileceğin bir ilişkinin içerisinde bulmak isteyebilirsin.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyalleşme, bilgi edinme ve finansal kazanç odaklı bir dönem sizi bekliyor. Kendi çabalarınız ve ailenizden aldığınız destekle maddi ve manevi kazançlar sağlayabilirsiniz. Ancak, bilinçli adımlar atmanız ve duygusal iniş çıkışlara karşı dikkatli olmanız önemlidir.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişim sorunları çıkabilir. Karşınızdaki kişileri zorlamamaya dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğleden sonra sözleşmeler için uygun koşullar söz konusu. Ticari konularda yeni fırsatlar gündeme gelebilir. Kardeşlerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevecen olduğunuz taktirde insanların her zaman desteğini kazanacaksınız. Ama siz içe dönük kalmayı tercih edebilirsiniz. Bu konuda çok katı olmayın.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir arkadaşın ile aran açılabilir. Ancak her şeyi kişisel algılamadan hareket etmen gerekecek. Karşındaki insanın ruh halini anlamak için ona biraz zaman tanıman ve ani tepkiler vermemen gerekebilir bugün.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün zihinsel olarak meşgulsünüz ve biraz farklılık arıyorsunuz. Günün ilerleyen saatlerinde kişisel uğraşlara eğilebilirsiniz ancak aşırıya kaçmamak önemlidir. Aşırıya kaçıyorsanız çok kaotik hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki sorunlu alanlarla ilgili endişeleriniz nedeniyle kendinizi gergin hissedebilir, dikkatiniz bu kadar bölünmüşken pek çok işi halletmekte zorlanabilirsiniz. En iyi sonuçları elde etmek için bazı şeyleri ertelemeyi deneyin. Bir başkasından beklemeyeceğiniz kadar çok şeyi kendi omuzlarınıza yüklüyor olabilirsiniz!

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Mars, bilinçaltı evinizde ilerlerken, çevresel ilişkilerinizde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Öncülük yaptığınız konularda farklı değişimler içindesiniz. Performansınızı güçlü bir şekilde karşı tarafa sergiliyorsunuz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Partnerinizle ilgili önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Emin olmadan konuşmak istemiyorsunuz. Bugün içinde bulunacağınız şartları, ciddi bir bakış açısı içinde değerlendireceksiniz. Moralinizin bozulmasını istemediğiniz için, bazı konularda yorum yapmaktan kaçınabilirsiniz.

27 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 29" R
Ay
Koç
19° 26' 40" R
Merkür
Başak
17° 39' 50" R
Venüs
Terazi
25° 48' 48" R
Mars
Yengeç
08° 40' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 09' 28"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 50"
Lilith
Terazi
09° 06' 50"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>