Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kısıtlanmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Mesleki açıdan yaşadığınız her olaydan sonra kişisel olarak güçlenmeye başladığınızı hissedeceksiniz. Derin düşüncelerinizden yarar sağlayabileceğiniz bir gün. İçinizdeki kuşku ve kuruntuların etkisinden de kurtulmaya başlayacaksınız. Güzel gelişmeler ile karşı karşıya kalabileceğiniz bugünden mutlaka yarar sağlamaya çalışmalısınız.

Finansal durumunuzu ilgilendiren konularda biraz daha realist davranmaya çalışmalısınız. Parasal açıdan sınanabileceğiniz bir gün. Ufak tefek testlerden geçeceksiniz. Başarı sağladığınız takdirde var olan sorunların ve sıkıntıların da üstesinden gelebileceksiniz. Her şeye biraz daha olgunlukla yaklaşmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizin düzeni ve rahatlığını herhangi bir şeye değişmek istemeyebilirsiniz. Bunu sürdürmek adına yenilikler yapmak isteyebilir, bazı düzenlemelere girişebilirsiniz. Hayatınızı emek emek kurmaya dair fikirler edinirken çevresel faktörlerin etkisinin olmayışı sizi rahatlatabilir.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınız derin olabilir ve içsel düşüncelerinizde yoğunluk hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde derinlik arayışı içinde olabilir, derin ve anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz. Ancak, bu derinlik bazen kırılganlık hissi yaratabilir, bu nedenle dikkatli olmak önemlidir. Bugün, hayatınızda önemli kararlar almak için doğru zaman olmayabilir, kendinize zaman tanıyın. İç huzuru ve dengeyi korumak için meditasyon veya yoga gibi aktiviteler size iyi gelebilir.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, partnerinin seni sürekli kısıtlayan tavırları canını sıkabilir. “Sevmek bu değil” diye düşünebilir, partnerinle keskin bir konuşma yapmaya karar verebilirsin. Global bir firmada çalışıyorsan,ortamındaki kaos artık seni yorabilir. Yeni biraramaya karar verebilirsin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin kalıplarınıza uymayan düşünceleri eleştirmek yerine kişilerin neden böyle düşündüklerini, bu durumu benimsediklerini anlamaya çalışabilirsiniz. Özellikle birebir ilişkilerinizin olduğu insanları dinlemek, kendi hayatınızdaki bazı soru işaretlerini aşmanızı da kolaylaştırabilir. Durağan bir enerji içindeyken mutsuz hissediyorsanız, hafif yürüyüşler ya da yoga, meditasyon gibi seçenekler size iyi gelebilir.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konular önem kazanabilir. Babanızla ilgili konulara daha fazla zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde önünüzdeki engelleri aşmak için çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Gün içinde güven ve istikrar isteği öne çıkıyor. Kendi iç sesiniz, sezgileriniz size yardımcı olacak.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Niyetlerinizi iyileştirmek için verimli çaba göstermelisiniz. Son bir haftadır kendinizi umutsuz hissedebilirsiniz ama durumun seyiri değişecek.

28 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlara destek olmak senin de enerjini yükseltecek. Bugün yardıma ihtiyacı olan insanlara destek olabilir veya kendi sevdiklerin için düşünceli hareketler yapabilirsin. İnsanlarla daha güzel vakit geçirmen sana çok daha iyi yansıyacak.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi eğlenceyi ve samimiyeti birleştirmenin akıllıca yollarını keşfedebilirsiniz sevgili Akrep. Biri ya da diğeri olması gerekmediğini anlıyorsunuz ve ilişkileriniz bu bakış açısından oldukça fayda sağlıyor. Daha derin ihtiyaçlarınızı ve arzularınızı keşfetmek daha kolay. Ayrıca şimdi yakınlık arzunuz ile özgürlük ihtiyacınızı oldukça başarılı bir şekilde birleştirme yeteneğine sahipsiniz. Plan hazırlama konusunda heyecanlanıyorsunuz. Yine de gün ilerledikçeve günlük rutin konularda tempoda bir miktar hızlanma olabilir. Genel olarak bu şeyler için daha fazla enerjiniz var ancak başlangıçta yön eksikliği veya nereden başlayacağınızı bilemediğiniz için geçici olarak öfke yaşayabilirsiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arzularınıza gem vuramazsınız. İsteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Kendinizi sessizce savunan bir yapınız var. Düşündüğünüz şeyleri birlikte çalıştığınız kişiler bile çözemiyor. Bugün işinize pozitif yaklaşmalısınız.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün ev, aile konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir ancak finans, özel hayat veya sağlıkla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. Gücünüzü ve enerjinizi kişisel ilişkilerinizde kullanmak için, uygun bir gün olmasına rağmen temkinli olmalısınız.

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 43" R
Ay
Koç
19° 45' 32" R
Merkür
Başak
17° 42' 09" R
Venüs
Terazi
25° 50' 20" R
Mars
Yengeç
08° 41' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 23"
Satürn
Balık
15° 09' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 16"
Neptün
Balık
28° 33' 05"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 47"
Lilith
Terazi
09° 06' 58"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>