Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda bugün durgunluk gözleniyor. Hoşlandığınız insanla hala konuşamadınız ve bir müddet daha onunla konuşma fırsatı bulamayacaksınız.

Bugünhayatınız açısından hareketli ve heyecanlı bir gün olacak. Birgörüşmesine katılabilirsiniz. Bugün kariyerinizle ilgili bazı önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Parasal açıdan rahat bir gün geçireceksiniz. Bugün yapmanız gereken bir harcamayı keyfi olarak erteleyebilir sahip olduğunuz parayı harcamaktan kaçınabilirsiniz.

Sağlığınızla ilgili konularda bazen çok hassas davranıyorsunuz. Bugün de içinizdeki sesi çok fazla dinleyecek ve gereksiz kuruntulara kapılacaksınız

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akrabalık bağlarınızı biraz daha güçlendirmeniz ve hep birlikte sorumlulukları iyice belirlemeniz gerekiyor. Özgür kişiliğinizi, bu anlamdaki sorumluluklarınıza engel gibi görmemelisiniz. İnsanlara şans tanıyan karakteriniz, sizi bu konuda pek zora düşürmüyor. Yine de yeni ilişkilerde tolerans, belli ölçülerde düş kırıklıkları yaşatabilir.

2 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Salı gününe saat 07:12 Ay-Aslan burcu geçişiyle başlıyoruz. Mesleki ve toplumsal alanda güçlü olmak arzunuz gayet yoğun. Gösterişli ve bir o kadar kendinizden eminsiniz. Ay-Aslan günlerinde bir Akrep kimseye eğilmez, kimsenin sözüyle hareket etmez. Kendinizi koruma dürtünüz gayet yüksektir. İşini aşkla yapmanın ve etrafınızdaki insanlara bilhassa otoritelere karşı ılımlı şekilde davranmanın işareti olan bu yansıma gün boyu sizi aktif kılabilir. Geleceğe dönük umutlarınızı, planlarınızı ve her şeyden önemlisi diğer insanlarla olan ilişkinizi gözden geçirmeniz adına son derece önemlidir. Arkadaşlarınızla paylaşımınız, sevgi alış verişindeki tutumunuz, somut ve gerçekçi idealleriniz günün en önemli konularıdır. Eğer herhangi bir konuda sorumluluk yüklenmekten kaçınıyorsanız, beraberliğinizde bağlanma zorluğu yaşıyorsanız, hala doyumsuz ve hala şüpheler içinde kıvranıyorsanız biliniz ki yerine oturmayan durumlar var demektir. Saat 10:23 Ay-Venüs olumlu görünüm etkisi,hayatımız, ailemiz, toplumsal konularda mevcut durumumuzu, ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Bir yanımız oldukça gururlu. Canımızı sıkan bir şey varsa tepkilerimiz de buna uygun tarzda olabilir. Diğer yanımız problem kaldıracak halde değil. Bir an önce çözüm bulmak ve yolumuzu çizmekten yanayız. Saat 20:47 Ay-Mars görünümü, başkaları karşısında kendinizi güçlü görmek, ilgi uyandırmak arzunuzu işaret ediyor. Biraz dışarıdan gelen etkilere göre davranışlarımızı ayarlayacağımız saatler diyebilirim. Planlarımıza uygun bir gün geçirmemiz dileğimle,

2 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artık ilişkinle ilgili karar almalısın. Sevdiğin kişiyle konuşurken, kelimeleri seçmeye özen göstermelisin.

2 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz özel bir gün. Aşk hayatınızda ki hoş ve romantik adımlar ruhunuza iyi gelecektir.

2 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki konularda daha hızlı ilerleme kaydedeceğiniz koşullar oluşabilir. İkili ilişkilerinizde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Gün içinde sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz. İşleriniz için gerekli mücadeleyi verecek desteği arkanızda hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlere duygularınızı koyabilirsiniz. Üstlerinizle birlikte çalışabilirsiniz.

2 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her zaman mükemmeli arayarak kendinizi boşu boşuna üzüyorsunuz. Karşınızdaki kişilerden beklentiniz bir hayli fazla. İnsanları olduğu gibi kabullenseniz daha rahat edersiniz.

2 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç Burcunda gerçekleşecek olan dolunay zamanı, seyahatler, basın yayın işleri, eğitimler, öğretmenler ve iletişim alanınızda problem yaratabileceği için, eşinizle veya partnerinizle yapacağınız konuşmalarda güven arayacak, bu konuşmalarda yapıcı olmaktansa yıkıcı bir etki ile hareket edebileceğiniz için, kaybetmek istemediğiniz kişilerle önemli konuşmaları burada yapmamanız önem kazanacaktır. Ayrıca bu süreçteyerinizde sizin iradeniz dışında gelişen ani problemlerde sakinliğinizi koruyun ve olaylara ani tepkilerle yaklaşmamayı tercih edin. Ailenizden yoğun destek görebileceğiniz bir zamandasınız.

2 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün parasal sorumluluklarınız ve sevdiğiniz kişi için harcamak istediğiniz zaman konusunda bazı içsel streslere açık olacaksınız. Merak etmeyin, kazançlarınız destekleniyor.

2 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda liderlik gücünüzün yoğunlaşabileceği, dahil olduğunuz çalışma ortamına önderlik edip takdir toplayabileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz. Çalışma kalitesini yükseltebilecek ve mesleki ilerlemenize güç katacak etkinlikler düzenlemeniz olasıdır. Kendinize sezgileriniz ve içsel zenginliğinizle ilgili güven konusunda abartıya kaçan yanınız sayesinde sosyal hayatınızda toplum önündeki imajınızı zedeliyor olabilirsiniz. Duygularınızda ve kendinize sezgilerle ilgili aşırıya kaçan güveniniz nedeniyle dengeyi kaçırabilirsiniz.

2 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, günlük işlerinizin gözünüzdeki önemi artabilir. Bu, işlerinizin içlerindeki detaylarla da daha fazla uğraşabileceğiniz anlamına gelebilir. Uyumlu bir ortam içinde bulunmayı bekleyebilirsiniz; bu, işlerinizi daha kolay halletmenizi sağlayacaktır.

2 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 34" R
Ay
Boğa
13° 50' 25" R
Merkür
Başak
20° 42' 20" R
Venüs
Terazi
27° 48' 41" R
Mars
Yengeç
09° 36' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 17"
Satürn
Balık
15° 02' 14"
Uranüs
Boğa
27° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 30' 24"
Plüton
Oğlak
29° 44' 34"
Chiron
Koç
22° 14' 50"
Lilith
Terazi
09° 17' 43"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>