Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mutlusun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2024, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda istenmeyen sorunlar gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade etmek isterken daha kontrollü olmalısınız. Problemlerin üstesinden gelmekte zorlanmayacaksınız. Mümkün olanlara yönelmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak yeni ve memnuniyet verici gelişmeler gündeme gelebilir. Problemleri gözünüzde çok fazla büyütmekten kaçınmalısınız. Hata yapmadığınız sürece istediklerinize adım adım ulaşmayı başaracaksınız.

Parasal koşullarda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için harcama yapmaktan kaçınmıyorsunuz. Doğru olduğuna inandığınız adımlar atmanız gereken bir gündesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılık, hobiler ve romantik ilişkiler konusunda duygusal bir yoğunluk hissedebilirsiniz. Kendi içsel dünyanızı ifade ederken, daha anlamlı ve yaratıcı projelere yönelebilirsiniz. Bazen yalnız kalarak bazen insanlarla bir araya gelerek iyi hissedersiniz; ikisi için de kendinizi suçlamayın.

20 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii! Bugün, Akrep burcu için duygularınızı derinlemesine keşfetme ve bazı içsel sorunlarınızı ele alma konusunda harika bir gün olabilir. Kendinize zaman ayırarak içsel dengenizi sağlamlaştırabilir ve önemli kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde derinleşme ve daha fazla anlayışa ulaşma şansı bulabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız olayları daha iyi anlayabilir ve geleceğe daha umut dolu bakabilirsiniz. Bugün, içsel gücünüzü hissederek kendinize olan güveninizi artırabilir ve hayatınızdaki değişikliklere cesaretle adım atabilirsiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Akrep burcuysan, bu aralar ilişki fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Seninle tanışmak isteyen kişilere bir şans vermek isteyebilirsin. Ailende sağlık sorunları yaşayan bireylerin iyileştiği haberi alabilirsin. Onların iyileştiğini görmek seni mutlu edecek. Ailenle daha fazla vakit geçirmeye özen göstereceksin.

20 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel hedefleriniz ve kendinizle ilgili konularda yeni analizler yapabilirsiniz. Zamana göre güncellenmek, bazı düşünceleri uyarlamak korktuğunuz gibi bir etki uyandırmayacaktır. Kişisel dönüşüm ve değişim için içsel bir değerlendirme yapma zamanı olabilir.

20 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün mücadele ettiğiniz konularda aldığınız kararlar gündemin gidişatını değiştirebilir. Riskli işler sizi zor durumda bırakabilir. Gün içinde değişen programlarınız olabilir. Aşkta yeni gündemler oluşabilir. Çocuklarınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir. İş hayatınızda mücadele etmeniz gereken konular gündeminizi etkileyebilir.

20 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli olan Akrep'ler aile ile ilgili önemli kararlarını almayı ilerleyen günlere bırakın. Kusurlarınız yüzünüze vurulabilir, gergin olabilirsiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizdeki insanlara ve olaylara nasıl yaklaştığınızı düşünebilirsiniz. Aldığınız karşılıkları değiştirmek istediğiniz noktada kendinize yönelmeniz gerekebilir. Bugün hayatınıza başka bir açıdan bakmak, kendi halinizde kalarak bu halinizi en iyiye taşımak için çaba göstermek için ideal bir gün olabilir.

20 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün bazı noktalarda gerginlikler olabilir ancak aynı zamanda oldukça motive edici bir atmosfer de vardır. Kusurlarınızı gördükçe gelişme arzunuz güçlenir. İşinize ve hedeflerinize öncelik verebilirsiniz ancak sorumluluklarınız arkadaşlık ihtiyacınızla veya romantik ilişkilerinizle çatışabilir. Eski kalıpları canlı tutan aynı davranışlara geri dönmek yerine, hayatınızın bir değişiklik veya yeni bir yaklaşım gerektiren alanlarını belirlemek en iyisidir. Eylemleriniz bir başkasının yaptığı veya yapmadığı şeyler tarafından dikte ediliyorsa başarılı olamazsınız. Size iyi hizmet etmeyen alışkanlıklardan kurtulmayı ve istikrarlı iyileştirmeler yapmaya odaklanmayı hedefleyin.

20 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizi karşı tarafa yansıtırken, doğru kararlar peşindesiniz ve sonradan sizi zor durumda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Beklediğiniz haberlerde sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız.

20 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel hayatınız yavaş yavaş yoluna giriyor veya siz tatminkar hissediyorsunuz. Yaratıcı yönünüzü daha fazla açığa çıkartmalı, içinizdeki ilhamı dışa vurmalısınız. Duygularınızı ifade edin, içinize atmayın. Duygularınızı sağlıklı bir şekilde ifade etmenin yollarını bulun.

20 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün hayatın eğlenceli ve güzel taraflarıyla ilgilenebilir, kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Aşk, çocuk, tatil konularında bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor ve kendinizi yönlendirme konusunda oldukça başarılı davranıyorsunuz. Hırslarınızı sabit bir şekilde yoğunlaştırmalısınız. Mantıkla yola çıkarak, çözümleyici noktaları bulacaksınız. Sabırlı olun.

20 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>