Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Radikal Kararlar Alıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, güven kazanacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırma şansınız var. İlişkinizin gidişatını olumlu anlamda değiştirmeyi başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Moralinizi bozabilecek ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Dengeleri lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceğiniz bir gün.

Gelir ve gider arasındaki dengeyi kurmanız biraz olsun zor olacak gibi duruyor. Emeklerinizin karşılığını almayı başaracaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmalısınız. Ayrıca, hayalci yaklaşımlardan da uzak durmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günü birlik programlar yapabilirsiniz. Doğada olmak, sevdiklerinizle vakit geçirmek,için bile olsa bir yerlere gitmek zihninizi toplamanıza yardımcı olacaktır. Çevrenizdeki insanlarla etkili iletişim kurarak bilgi paylaşımını artırabilirsiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Akrep burcunun günlük burç yorumu şöyle; "Bugün duygusal anlamda derin ve yoğun hisler yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki insanlara karşı daha hassas ve alıngan olabilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamak ve ruhsal dinginliği yakalamak için fırsat bulabilirsiniz. Kararlarınızı daha dikkatli vermek, iletişimde daha anlayışlı olmak size fayda sağlayacaktır." Umarım yardımcı olabilmişimdir, keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu akşam arkadaşlarınla gideceğin bir mekânda uzun süredir görüşmediğin bir kişiyle karşılaşabilirsin. Bu kişiyle ayaküstü sohbet ediyorsun. İş hayatı devam eden Akrep burcuysan,yerinde hakkının yenildiğini düşünebilirsin. İşinle alakalı radikal kararlar alabilirsin.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İç dünyanızda huzuru ve dengeyi arayış içindesiniz. Kapanış yapmanız gereken bazı konular veya gizli duygularla yüzleşme fırsatları olabilir. Bazı insanların yük olduğunu fark ettiğinizde onları bir kenarda bırakmaya direnmeyin. 

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevreniz, kardeşler ya da komşularla ilgili konular sizi daha hareketli kılabilir. Aynı zamanda ziyaretler ve görüşmelerinizde de yapıcı bir tutum içinde olabilirsiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızdaki dönüm noktalarına dikkat etmeniz ve kendinizi iyi analiz etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük temponuzdan en doğru şekilde yararlanmaya çalışmalı ve dayatmalardan da olabildiğince kaçınmalısınız. Sizi rahatsız edebilecek her ne varsa bundan biraz daha uzaklaşmanız çok daha iyi olabilir. İçinizdeki coşkun enerjiden doğru anlamda yarar sağlamanız gereken bir süreçtesiniz. Ayrıca, gözden kaçırdığınız şeyler de sandığınızdan daha önemli olabilir.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevginin sıcak bir şekilde akmasını engelleyen bazı zamansızlıklar veya engeller olabilir, sevgili Akrep. Bu, yavaşlamak ve akışa teslim olmak için daha iyi bir zaman olabilir. Geçici olsa da şimdi bir gecikme veya engelleme, gözden geçirilmesi gereken alanları keşfetmenize yardımcı olabilir. Gün ilerledikçe, yükünüz daha hafif hissettirir. Özellikle anılar ve hatırlatıcılarla bir arkadaşlığı veya ortaklığı beslemek için iyi bir zaman olabilir. Bir ilişkideki sessiz, rahat anlara daha fazla değer verilir ve nazik jestler veya takdir sözcükleri bugün ilişkilerinizi geliştirmek için oldukça faydalı olabilir.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize karşı sevecen duygular içindesiniz. Karşıt evinizde geri giden Uranüs eski fırsatlar konusunda siz destekliyor. Dostlar arası kırgınlıklara aracılık yapabilirsiniz. Uzun sürecek yakınlıklara tanık olacaksınız.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili akrepler, işler her ne kadar yolunda gitmeye başlasa da takıntılarınız olayları tarafsız bir şekilde görmenize izin vermiyor. İç dünyanıza dönün, sizi huzursuz eden asıl konuların üzerine kararlılıkla gidin. Kendinizle yüzleştikçe yaşantınız da düzene girecek.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki uyum, problem yaşadığınız konularda olumlu adımlar atmanızı sağlayacak. Yönetme duygunuzun baskın olacağı bir gündesiniz. Kişisel gücünüz, hırsınızla paralel gidiyor. Sakin olmayı deneyin.

17 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>