Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yardım İstiyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek terslikler yaşanabilir. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmaktan kaçının. Tersliklerin üstesinden gelebildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olmasını da sağlayabilirsiniz.

Mesleki anlamda huzursuzluk yaratabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Olumlu enerjiler alıyorsunuz ancak bunlardan doğru anlamda yararlanmak için zaman ihtiyaç duyabilirsiniz. Daha dengeli ve sabırlı olmanız gerekmekte.

Finansal olarak daha tutumlu olmalısınız. Gelişmeler üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şey daha iyi olabilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygunluk göstermeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kariyerinizde önemli bir döneme girebilir, bu geçiş yoğunluk ve sıkışıklık hissi yaratabilir. İş değişikliği veya önemli kararlar alırken dikkatli olun; çatışmaların sonuçları tatmin etmeyebilir. Geçmiş başarılar motivasyonunuzu artırsa da, geleceğe yönelik planlarınıza odaklanmalı ve stres yönetimine önem vermelisiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal anlamda derin ve yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İlişkilerinizde daha duyarlı ve içsel bir enerji hissedebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı net bir şekilde ifade etmek ve kendinize zaman ayırmak önemli olacak. Geçmişteki konuları tekrar gözden geçirebilir, derin düşüncelere dalarak içsel bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu süreçte kendinizi anlamlandırmak ve geçmişteki deneyimlerden ders çıkarmak da mümkün olabilir. Enerjinizi yükseltecek aktivitelere yönelmek ve kendinize şefkatle yaklaşmak size iyi gelebilir. Umarım bugünü dingin ve pozitif bir şekilde geçirirsiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır yalnız olan Akrep burcuysan, yalnızlıktan bunaldığın fark edeceksin. Hayatına yeni birini almak isteyeceksin. Bu konuda arkadaşından sana yönlendirme yapmasını isteyebilirsin. Gün sonunda akrabalarından biriyle yapacağın telefon görüşmesiyle gündemin değişebilir. Duyduklarını hemen ailene anlatmak isteyeceksin.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili konular ön planda olabilir. Topluluklarla etkileşime geçmek sizi mutlu edebilir. Bu kişilerden öğrenecekleriniz, alacağınız ilhamla kendi hayatınıza katmanız gereken konuları fark etmeniz de kolaylaşacaktır; güçlü bağlantılar kurmaya devam edin.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri parasal konularda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi toparlayabilirsiniz. Günün ikinci yarısı için yardım alabilirsiniz. İletişimin yoğunluğu arasında işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar sizi de etkileyebilir. Yeni haberler alabilirsiniz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda başarılı olduğunuz ve istediğinizi elde ettiğiniz bir dönemdesiniz. Eski partnerinizin dönüşü söz konusu olabilir.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yorucu ve uzun uğraşlar gerektiren işlerinizi parçalara bölebilirsiniz. Bu sayede hem sinir sisteminizi hem de gününüzü daha iyi yönetebilirsiniz. Her şeyinolmadığını, bazen o işin size sunduğu avantajları kullanmayı bilmelisiniz. İş ortamınızda keyif alanı oluşturmak adına bazı fikirleriniz olabilir.

15 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün oldukça enerji verici ve motive edici bir güne uyanıyorsunuz sevgili Akrep. Nitekim bir arkadaşlık veya romantik ilişki finansal konularla ilgili sorunlar getirebilir. Neyse ki odağınız yüksek ve sizi doğru şeyi yapmaya yönlendirecek bir kararlılığınız ve inancınız var. İyileşmek, büyümek ve eski acıları veya sınırlamaları aşmak için güçlü bir zamandır. Kesinlikle, gelişme ve ilerleme arzunuz harekete geçiyor ve sizi özel bir arayışa veya ilişkiye daha fazla enerji harcamaya, kalbinizi takip etmeye veya sizi aşağı çeken bir bağlılıktan kurtulmaya motive ediyor. İçsel motivasyonlarınız veya daha derin arzularınız ve hırslarınız hakkında daha fazla anlayışa ulaşabilirsiniz ki bu da güçlendiricidir.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sorularınızın cevabını alamayabilirsiniz. Doğal yapınızı zorladığınız zaman kendinizi huzursuz hissetmenizin tek sorumlusu yine sizsiniz. Olayları değişik değerlendirmeniz yüzünden hatalar yapıyorsunuz.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir vehayatınızda desteklenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

15 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylara farklı bakmaya devam ediyorsunuz. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi gösteremediğiniz zaman, kendi içinize kapanıyorsunuz. Yaşam sürecinizin zorunlu olarak ortaya çıkarttığı aktivitelerin, artması sizi zor durumda bırakabilir.

15 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>