Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Düzenlisin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Olumsuzlukları geride bırakmaya çalışın.

İş birliği yaptığınız kişilerle aranızdaki sorunları yavaş yavaş çözüme kavuşturacaksınız. Kendinizi yalnız hissetmeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya odaklanın.

Parasal durumunuzu masaya yatıracak ve çözüme kavuşturmanın yollarını arayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alacak verecek işleriyle ilgilenebilirsiniz. Ödenmeyen, geri dönmeyen borçlar hayatınızı devam ettirmenizi zorlaştırabilir. Borç alışverişi yapacağınız kişileri ve zamanı doğru seçmenin önemini fark ediyorsunuz. Artık finansal konularda daha titiz olmalısınız.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Akrep burcu için duygusal anlamda yoğun bir gün olabilir. İçsel düşünce ve duygularınızı derinlemesine keşfetmek ve anlamlandırmak için zaman ayırabilirsiniz. İlişkilerinizde derin bağlar kurmak isteyebilirsiniz ancak karşı tarafın da duygusal ihtiyaçlarını önemsemeyi unutmamak önemli olacaktır. Bugün, içsel gücünüzü ve kararlılığınızı kullanarak hedeflerinize odaklanabilir, işlerinizi planlı bir şekilde ilerletebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı unutmayın ve duygusal dengeyi korumak için kendinize iyi bakın.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan Akrep burcuysan, masanın fazla dağınık olması seni rahatsız etmeye başlıyor. İşe başlamadan önce masanı düzenlemek isteyeceksin. Bugün karşına çıkan önemli bir fırsatı fark etmeden reddetmiş olabilirsin. Bir şeye karar vermeden önce sakin kafayla düşünmeyi öğrenmen gerekiyor.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızın geri dönüşleri canınızı sıkabilir. Bugün eleştiriye açık olmadığınızı ifade ederek süreci ve ilişkilerinizi zorlaştırmamalısınız. İşlerin her zaman planladığınız gibi olmaması olumsuz tepki göstermenizi değil, bunun neden kaynaklandığını bularak çözüm üretmenizi gerektirir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konularda daha fazla mesai harcayabilirsiniz. Bütçenizi oluşturup yatırım yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eksikleri tamamlamak ve işlerinizi daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İşlerinizde sorumluluk almanız gerekebilir.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda doğru adımlar ile başarılı olacak ve başarının tadı ile hayatınızı uzun süre yönlendirebileceksiniz. Şansınız yaver gidecek.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş planlamalarınızı düzenleyebilir, takviminizi gözden geçirebilirsiniz. Bir işveren iseniz bunu çalışanlarınızın talebinden önce yapmanız hem onları memnun edecek hem de sizin aklınızdan bazı soru işaretlerini silecektir. Ekonomik koşullarınızı iyileştirmek adına öncelikle mevcut gelir gider dengenizi kontrol edip buna göre görüşmeler yapmanızda fayda var.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, şimdi daha sonra önemsiz olduğunu fark edebileceğiniz bir şeyi çok fazla abartmamaya dikkat edin! Olumluya odaklanmaya çalışın ve sizi gerginleştiren şeyler üzerinde gereğinden fazla durmaktan kaçının, onları görmezden gelmemeye ve üstesinden gelmek için küçük adımlar atmaya karar verin. Harekete geçmeye teşvik edilebilirsiniz veya sizi harekete geçirecek bir bağlantı kurabilirsiniz. Kişisel bir konu veya finansal bir sorun söz konusu olabilir. Ayrıca, partnerinizle genellikle zor veya tabu olan konuları ele almaktan da korkmuyorsunuz. Yakın bir ilişkiyi daha iyi anlamak için fırsatlar ortaya çıkabilir ve bunu son derece iyi kullanırsınız.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerimizde aşırıya kaçabileceğimiz bir gün. Duygusal derinliğiniz konusunda gizemli davranmayı yeğleyebilir, bilmediğiniz fakat öğrenmek istediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilir, yeni keşifler içinde olabilirsiniz..

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün para, kazançlar ön plana çıkabilir ve ödeme, borç, vergilere dikkat. Gününüz şahane geçsin.

14 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sözlerinize dikkat etmeniz gereken bir gün. Rahat tavırlarınızdan arkasındaki gizli korkularınızın sizi esir almasına izin vermemelisiniz. Bugün, yakın dostlarınızdan yardım almayı denelemi ve olayların esnek yönünü düşünmelisiniz.

14 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>