Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Tavsiye Veriyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızda yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Daha temkinli ve anlaşılabilir olduğunuz sürece her şeyi daha net şekillendirme şansınız var.

Mesleki anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Tercihleriniz konusunda dikkatli olmanız gerekmekte.

Parasal konularda daha temkinli olmanız gerekiyor. Sınırlara uygun hareket ettiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili akrepler, bu aralar yakın çevrenizden göreceğiniz destekler motivasyonunuzu arttıracak. Kararlı ve istikrarlı tavırlarınız çevreniz tarafından fark ediliyor. Destek görmeyi hakediyorsunuz. İş ile alakalı seyahatler gündemde olabilir.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal anlamda derin bağlantılar kurabileceğiniz bir gün olabilir. İçsel dünyanızla ilgili farkındalıklar yaşayabilir, geleceğe dair hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Özellikleilişkilerinizde kendinizi ifade etmek konusunda daha cesur olabilirsiniz. İlişkilerinizde derin ve anlamlı konuşmalar yapabilir, karşılıklı anlayış ve destek bulabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde uyum sağlama ve adaleti koruma ihtiyacı hissedebilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan partnerinle birlikte keyifli bir etkinlik planlamak veya ilişkinizi daha derinlemesine anlamak için zaman ayırmak faydalı olabilir. Aynı zamanda, kendi kişisel ihtiyaçlarını göz ardı etmeden başkalarının yardımına koşmak da seni memnun edebilir.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı insanlardan görüş alabilirsiniz. Finansal ve duygusal açıdan eksik olduğunuz, desteğe ihtiyaç duyduğunuz konularda emin adımlar atmak bu süreci kısaltabilir. İyiliğinizi gerçekten ve samimiyetle isteyen kişilerin gözlerinin parlaklığı, sizin de yolunuzu aydınlatacaktır. 

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde daha yapıcı ve gerçekçi olmak durumundasınız. Yakın çevrenizdekilerle de daha fazla ilgilenebilirsiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Harcamalarınızı ayarlamakta güçlük çekeceğiniz bir gün olabilir. İş gerginlikleri konusunda dikkatli olmalı ve sizinle çalışan kişilerle diyalogunuza dikkat etmelisiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ile alakalı daha fazla gelişme yaşayabilirsin bugün. Bu tür konular ile alakalı daha fazla insan ile muhatap olman gerekebilir. İş ve kariyer konularında algılarını açmak sana daha güzel etkiler sağlayacak.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün çevreniz ve ilişkilerinizle uyumlu hale gelmek için yaratıcı girişimlerde bulunabilirsiniz. İş veya sağlık rutinlerinizde başkalarıyla etkileşim kurarak verimli sonuçlar elde edebilirsiniz. Kariyer düşüncelerinizde ve yöntemlerinizde atılımlar yapabilir, yeni fikirlerle projelerinizi yönlendirebilirsiniz. Gün ilerledikçe, ilişkilerinizde esnek ve uyumlu olma beceriniz artacak. Bugün vazgeçtiğiniz veya fedakârlık yaptığınız her şeyin daha sonra ödülleri ile birlikte karşınıza yeniden çıkacağını bilmelisiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize güveniyor ve başlattığınız işler konusunda kararlı adımlar atıyorsunuz. Paylaşımcı yapınızdan dolayı, çevrenizdeki kişilerin sizin fikirlerinden yararlanmaları söz konusu. Verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sakinliğiniz ve güveniniz, size doğal bir güç kaynağı sağlıyor. Enerji dolusunuz, hatta olumsuz olaylar bile sizin için pek sorun teşkil etmiyor. Kendinizi şüphelerin olmadığı bir hayata çekmişsiniz. Kendinizi özel bir şey için hazırlayın, çünkü etrafınızdakiler doğallığınızdan büyülenecek. Yeni projeleri hayata geçirmek istiyorsanız, fazlasıyla destek göreceksiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgili aşk, tatil, çocuk konularında kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, partnerinizin duygularına değer vermeli ve olayları onun açısından değerlendirmelisiniz. Kişisel çabalarınız, çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor. Maddi konularda önce stratejik öneme sahip olan konulara öncelik tanıyın.

20 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>