Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Sabırsızsın! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü olmalısınız. Olur olmadık şeyleri dert edinme ihtimaliniz var. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız takdirde her şeyi dilediğiniz gibi şekillendirme şansınız var.

Odaklanma açısından ufak tefek sorunlar yaşanabilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir. Sınırları gereğinden fazla zorlamamaya çalışın.

Maddi anlamda köşeye sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeyi başardığınız sürece herhangi bir zorlukla karşılaşmayacaksınız. Dengeli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı projeleriniz veya hobilerinizle ilgili derinlemesine düşünme fırsatınız olabilir. Bunlarla neler yapacağınız ve kazanacağınız konusuna biraz daha eğilmelisiniz. Romantik ilişkilerde duygusal bir derinlik yaşamak, ilişkilerinizi daha anlamlı hale getirebilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Akrep burcu için bugün, duygularınızla daha derinden bağlantı kurmanın önemli olduğu bir gün olabilir. İçsel dünyanızla barışık olmak ve hislerinize yer vermek sizi daha dengeli hissettirebilir. İletişimde ve ilişkilerde derinlik arayışı içinde olabilir, önemli konuları samimi bir şekilde ele alabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve içsel farkındalığınızı artırmak için uygun bir gün olabilir. Etrafınızdaki insanlara empatiyle yaklaşarak, daha anlayışlı bir tutum sergileyebilirsiniz. Yanıt aradığınız konularla ilgili derinlemesine düşünmek ve araştırmak için bu enerjiyi değerlendirebilirsiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandırarayışı içerisinde olan Akrep burcuysan, beklemediğin bir kurumdan gelecek olan olumlu dönüşle havalara uçabilirsin. Bu haberi sevdiklerinle paylaşmak sizin sabırsızlanıyorsun. İlişkisi olan Akrep burcuysan, partnerinle ani bir şekilde küçük bir seyehat organizasyonu yapabilirsin.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alacak verecek işleriyle ilgilenebilirsiniz. Ödenmeyen, geri dönmeyen borçlar hayatınızı devam ettirmenizi zorlaştırabilir. Borç alışverişi yapacağınız kişileri ve zamanı doğru seçmenin önemini fark ediyorsunuz. Artık finansal konularda daha titiz olmalısınız.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılık gereken konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal uğraşlar keyfinizi yerine getirecektir. Farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitimlere katılabilirsiniz. Bugün harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bazı konularda daha kolay risk alabileceksiniz. İşlerinizi toparlama fırsatı bulacaksınız.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi manevi konularda mutlu hissetseniz de maddi konularda motivasyonunuzu bir miktar eksik bulabilirsiniz. Bu süreç geçici olacak.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı insanlarla aranızın eskisi gibi olmaması karşısında mental olarak yorgun düşebilirsiniz. Bunu bir hırsa ya da üzüntüye dönüştürmek yerine serbest bırakmayı ve hayatınıza devam etmeyi düşünmelisiniz. Bu durum, size nasıl ilişkiler kuracağınızı ve kime güveneceğinizi daha net bir şekilde göstereceğinden artık bir döngünün kırılmaya başladığını fark edebilirsiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün biraz yavaşlamak ve kendinize zaman ayırmak harikalar yaratabilir. Mutluluğunuzu başkalarından beklemek yerine, kendi mutluluğunuzun sorumluluğunu almak daha sağlıklı olacaktır. Kişisel konular ön planda olabilir ancak uzun vadeli hedeflere ve sorumluluklara odaklanmak da önemlidir. Bu süreçte sonuçlara odaklanmak, çabalarınızı daha değerli hale getirebilir. Ayrıca hayatınızdaki bazı çatışmalar hakkında düşünmek faydalı olabilir. Yakın ilişkilerinizde yaşadığınız zorluklar, size ruhsal bir büyüme fırsatı sunabilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özel hayatınızda kendinizi çok huzurlu hissedeceğiniz bir gün. Çok düşünüp kafanıza takmadığınız zaman hayatın daha kolay olduğunu deneyimleyeceksiniz. Sorunlarınızı paylaşın. Fikir almak, yardım istemek bir çok konuyu aşmanıza katkı sağlayacak.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kendinizi ön planda tutarak çevrenizin ilgisiniyle karşılaşabilirsiniz ancak dalgınlıklara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Toplumsal işlerde başarı kazanmak, sizin için kolay bir şekilde gelişecek. Yapmak istediklerinizle ilgili yeni projelerin gündeme gelmesiyle birlikte, motivasyon kazanacaksınız. Duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün içindesiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>