Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Yeni Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Daha sabırlı olmalısınız. Duygularınızı ifade etme noktasında biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Acele etmemeniz gereken bir gün.

Daha kararlı olmalısınız. Atacak olduğunuz her adımın ve aldığınız her kararın arkasında durmanız gerekmekte. Aksi halde, güvensiz görüneceksiniz.

Finansal olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Elinize geçen fırsatları daha doğru değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki insanlara dair düşünceleriniz netleşebilir, bazı ilişkileriniz sona ererken, sağlam ve faydalı ilişkiler kurma şansı yakalayabilirsiniz. Ticari ortaklıklarda bereketli etkiler altındasınız; sosyal ortamlarda da bazı fırsatlar doğabilir. Ailevi problemlerin çözümü kafanızın daha rahat olmasına yardım edecektir.

21 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz ve çevrenizdeki insanlardan daha fazla ilgi bekleyebilirsiniz. Ancak zihinsel olarak odaklanmanız gereken konular var. İş hayatınızda dikkatli ve kararlı adımlar atmanız gerekebilir. Yakın ilişkilerinizde ise iletişime ve anlayışa önem vermekte fayda var. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz sürece verimli bir gün geçirebilirsiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni evlenen Akrep burcuysan, eşinle çocuk fikrine sıcak bakmaya başlıyorsunuz. Ailenizin genişlemesi ikinizi de çok mutlu edecek. Eğitim hayatı yarım kalmış Yay burcuysan, bir anlık cesaretle okul kaydını yenilemek isteyebilirsin. Kaydını yenilemek için yerine getirmen gereken şartları detaylı olarak araştırıyorsun.

21 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizi dökmek isteyebilirsiniz. Kaygılarınızı ve hislerinizi paylaşmak rahatlamanıza, daha hızlı çözüm bulmanıza yardımcı olacaktır. Yeni haftaya yenilenmiş ve arınmış olarak girmek, günlerinizin daha verimli geçmesine olanak tanıyabilir. 

21 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay yakın çevrenizdekiler, kardeşler ve yolculuklarla ilgili konulara daha fazla odaklanabilceğinizi gösteriyor. Eve yönelik konulara da zaman ayıracaksınız.

21 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim odaklı olabilirsiniz. Bu süreçte sadece kendinize değil sevdiklerinize de bilhassa partnerinize de büyük yardımlarınız olacak şekilde günü geçirebileceksiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün telefonun çok sık çalabilir. Daha fazla insan ile muhatap olabilir ve farklı muhabbetlere girebilirsin. Bu muhabbetlerin dikkatini dağıtmamasına özen göstermeli ve işlerine odaklanmayı unutmamalısın.

21 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün çevrenizi ve ilişkilerinizi uyumlu hale getirmek için yaratıcı girişimleri destekliyor. Özellikle müşteriler,arkadaşları veya patronlarla etkileşim kurmak için iyi bir zaman. Kariyer düşüncesi veya yöntem atılımları heyecan verici olabilir. İnsanlar sizi dinamizminiz ve gücünüzle fark eder. İş veya sağlık rutinlerinizde özel biriyle tanışmak mümkündür. Gün, tatmin edici duygusal ve yaratıcı ifadeyi destekler. Şakacı enerjiler belirgindir ve nazik bir rahatlama sağlar. Zamanınız ve enerjinizle cömertsiniz. Gün ilerledikçe ve uyum sağlama yeteneğiniz ilişkilerinizde yaratıcılık ve sihir için alan sağlar.

21 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, yapacaklarınızı sistemli bir şekilde planlamalı ve acele etmemelisiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Bugün, her türlü ortamın farklı yönlerini göreceksiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

21 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları gündeme gelebilir ancak bazı tartışmalar gerçekleşebilir. Finans, sağlık konularında şanslı olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

21 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz ortamı, olduğu gibi sevmeye çalışıyorsunuz. Yaşanan sahteliklere karşı gelişen tepki reaksiyonlarınız sizi rahatsız ediyor. Haksızlığa uğradığınızı düşünerek sürekli şikayet etmek yerine sıkıntınızı ifade etmelisiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>