Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Heyecanlanıyorsun! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek terslikler gündeme gelebilir. Pozitif etkiler alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. İstediklerinize ulaşma konusunda biraz daha sabırlı olmaya ihtiyacınız var. Huzur ve mutluluk aslında çok da uzağınızda olmayacak.

Her şeyi toparlamak isteyecek ve ona göre adımlar atmanın yollarını arayacaksınız. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız sürece istediklerinize ulaşmanız çok da zor olmayacak. Odaklanmalı ve elinizden geleni yapmalısınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekebilir. Ödemelerinizi geciktirmediğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çeşitli insanlarla bir araya gelmek, önyargılarınızı kırıp yeni bilgiler öğrenmenizi sağlayabilir. Hedeflerinize ulaşmak için daha dikkatli ve bilinçli çalışacağınız bir süreçtesiniz ve çevrenizdeki insanları tanırken seçici olmanız önemlidir. Daha nitelikli ilerlemek istediğiniz konularda destekler bulmanız mümkün olabilir.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal konularda derin düşüncelere dalabilirsiniz. İç dünyanızda yoğun duygular hissedebilir ve kendinizi daha kapalı bir şekilde ifade edebilirsiniz. Bu dönemde daha empatik olmaya, çevrenizdeki insanların duygularını anlamaya çalışabilirsiniz. Ancak, gereğinden fazla kapalı davranmak ilişkilerde sorunlara yol açabilir. Duygularınızı daha açık bir şekilde ifade etmek ilişkilerinizi güçlendirebilir. Ayrıca, bugün dikkatli olmanızda yarar var, ani kararlar almaktan kaçının.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini fazla yorgun hissedebilirsin. Akşam saatlerinde arkadaşlarının buluşma tekliflerini geri çevirebilirsin. Kendine vakit ayırmak istiyorsun. İlişkisi olmayan Akrep burcuysan, hoşlandığın kişinin seninle sosyal medya üzerinden iletişime geçmeye çalışması karşısında heyecanlanabilirsin.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde önemli bir döneme girebilir, bu geçiş yoğunluk ve sıkışıklık hissi yaratabilir. İş değişikliği veya önemli kararlar alırken dikkatli olun; çatışmaların sonuçları tatmin etmeyebilir. Geçmiş başarılar motivasyonunuzu artırsa da, geleceğe yönelik planlarınıza odaklanmalı ve stres yönetimine önem vermelisiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda büyüme kaydetmek isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkı çalışabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmelisiniz. Duygusal konularda zorlanmalar olabilir. Teknik işleri çözümlemek için uygun bir gündesiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar kişiliğin katıksız gücüyle yolunuzu bulacağınızı düşünebilirsiniz, ancak yarından itibaren bu o kadar kolay olmayacak.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi karmaşık düşünceler içerisinde bulabilirsiniz. Kimi zamanlarda daha sakin ve ılımlı olmak isteyecek kimi zamanlarda ise daha sert çıkışlar ortaya koyabileceksiniz. Nedenler üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece kendinizi daha da iyi hissetme ihtimaliniz var. Sorunların ve sıkıntıların üstesinden gelmek için biraz daha mücadele etmelisiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kesin cevaplar aramaktansa hayal gücünüzü beslemek daha iyi olabilir sevgili Akrep. Gün sizi daha havai, hayalperest veya yeni fikirlerden kolayca etkilenmeye meyilli bir hale getirdiğinden; insanlar, durumlar ve hatta kendiniz tarafından aldatılmanız biraz daha kolaydır! Planlarınızı veya hedeflerinizi ilerletmek isteseniz de belirsizlik işleri yavaşlatabilir ve bu iyi bir şey olabilir. Gözlemlerinizi sindirmek ve işlemek için zaman tanıyarak ne olacağını bekleyip görebilirsiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizi karşı tarafa yansıtırken, doğru kararlar peşindesiniz ve sonradan sizi zor durumda bırakacak işler yapmak istemiyorsunuz. Beklediğiniz haberlerde sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili akrepler,arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunlara çok fazla takılmanız, daha fazla önem arz eden işlere odaklanmanızı engelliyor. Zamanı doğru kullanamıyorsunuz. Sizin için gerçekten neyin önemli olduğunu belirlemeniz ve buna göre ilerlemeniz gerekiyor.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Girişimciliğinizi en üst düzeyde kullanabileceğiniz bir gün. Eski dostlarınız sizinle beraber olmak isteyecekler ve hoş sohbet bir gün geçireceksiniz. Bugün mesleki anlamda başarı istemeniz doğal ve olayların üstesinden geleceksiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 34" R
Ay
Yengeç
21° 24' 09" R
Merkür
Akrep
15° 08' 02" R
Venüs
Yay
06° 56' 15" R
Mars
Yengeç
25° 33' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 53" R
Satürn
Balık
13° 08' 56"
Uranüs
Boğa
26° 13' 16"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Terazi
12° 51' 58"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>