Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Değişim İçindesin! Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, duygularınızı ifade etme konusunda biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmayı başardığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Maddi anlamda kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Sınırları yeniden belirlemeniz sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başvurularınız ve işlerinizin sonuçlanması gibi olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ticari açıdan olumlu haberler alabilirsiniz. İlişkilerinizde dikkatli ve yapıcı olun, olumlu değişimlerle karşılaşabilirsiniz.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burcu için ilişkilerde derin bağlar kurma isteğiniz artabilir. Sevdiklerinizle duygusal olarak daha derin iletişim kurabilirsiniz. Öte yandan, bugün kendinizi daha içsel bir huzur ve dengeye doğru yönlendirebilirsiniz. Maddi konularda dengeli ve tutumlu olmak önemli olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

22 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün telefon sesiyle güne başlıyorsun. Yakın bir arkadaşının sana ihtiyacı olabilir. Hemen hazırlanıp evden çıkıyorsun. Hayatında bazı anlarda adım atmak ya da bir işe başlamakta zorlanabilirsin. Bu özelliğini hayat kaliteni olumsuz etkilemeye başlıyor. Bunu törpülemek isteyeceksin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kenarda kalmak istediğiniz bir gün olabilir. Yaşadıklarınızı ve neticelerini değerlendirmek adına kendinize böyle zamanlar ayırmanız ruhsal açıdan daha iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Olanı biteni izlediğinizde size uymayan durumlardan sıyrılmanın neler getireceğini daha iyi anlayabilirsiniz.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gruplar içinde ya da arkadaşlarla ilgili konularda sorumluluklar sizi daha düşünceli kılabilir. Gelecek yönünde gerçekçi olmak gerek.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aslında bu yapmacıklık olarak görülebilir olsa da sizin içinizdeki tam olarak enerji kaçaklarından özgürleşmek ve enerjinizi sevdiklerinize harcamak.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bilgiye ve öğrenmeye vakit ayıracağın bir gün olacak. Kendini bir konuda geliştirmek ve farklı şeyler öğrenmek isteyebilirsin. Zihnini çalıştırmak ve kendini geliştirmek hayat standartlarında güzel etkiye sahip olacak bugün.

22 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zihninizi keskinleştirir ve duygularınızı ön plana çıkarır. Bir şeyi öğrenmek konusunda oldukça hevesli olabilirsiniz. Bir partnerle veya özel bir arkadaşla yapılan görüşmeler yararlı, teşvik ve motive edici olabilir. Güçlü, yetkin ve sadık insanları çevrenize çekersiniz. Fikirleri harekete geçirmenin, düşünce ve inançları paylaşmanın ve iletişim yoluyla ilişkileri güçlendirmenin zamanıdır. Bir zamanlar halının altına süpürülmüş olan duygular artık ortaya çıkabilir ve sizi güçleriyle ve muhtemelen gerçekleriyle şaşırtabilirler! Bu "yeni" bilgiyi sindirdikten sonra artık bir değişiklik yapma zamanıdır.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bencilce davrandığınız zaman, hatalarınızı çok çabuk anlıyorsunuz; bu noktada geriye dönmekte zorlanıyorsunuz. Anlaşılmamakktan korkuyor gibi bir haliniz var. Bugün karar vermeden önce ince eleyip sık dokuyorsunuz.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dünün belirsizlikleri dağılmış görünüyor ve artık ilerlemekle meşgulsünüz. Bu enerjiyi yeni projelere başlamak ve önemli kararlar almakta kullanmayı deneyin. Herşey yolunda gittiğinden ve içiniz rahat olduğundan, başarılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Gereğinden fazla sayıda projeye gömülmeyin, yoksa iç dengeniz tehlikeye girer ve kendi kendinizi yakarsınız.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yakın çevre, eğitim ve seyahat alanlarındahayatınızı da etkileyen yeni kararlar alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

22 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. Olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz.

22 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 40' 34" R
Ay
Koç
26° 39' 07" R
Merkür
Başak
18° 33' 07" R
Venüs
Terazi
26° 23' 52" R
Mars
Yengeç
08° 57' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 06"
Satürn
Balık
15° 07' 21"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 20"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 40"
Lilith
Terazi
09° 10' 00"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 06:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>