Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ciddi Adımlar Atıyorsunuz Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya çalışın. İlişkinize verdiğiniz değeri belli etme noktasında pek sorun yaşanmayacak. Daha sabırlı olmalısınız.

Bakış açınızı değiştirmeye çalışmalı ve çabalarınızın karşılığını almak için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. Elinize geçen fırsatları değerlendirmek için uygun zamanı bekleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız her şeyi düşünürken bunu olayları yeniden yaşamak için değil anlamak ve çözmek için yapmalısınız. Bunu kendi kendinize öğrenebilir ama farklı insanların görüşleriyle geliştirebilirsiniz. Bugün psikolojik, hukuksal makaleler okumak ve bunlardan çıkarım yapmak bu konuda size yardımcı olabilir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İçsel dünyanızda bir takım değişimler ve dönüşümler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde daha derin bağlar kurma eğiliminde olabilirsiniz. Kendinizi daha güçlü hissedeceğiniz bir zaman dilimindesiniz. Bugün içsel bilgelik ve sezgilerinizi kullanarak birçok sorunun üstesinden gelebilirsiniz. Kendinizi güçlü ve kararlı hissettikçe başarı şansınız artacak. İşte bugün, içsel yolculuğunuzda ilerlemek için harika bir fırsat bulunuyor.

28 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olan bir Akrep burcuysanız, artık ilişkinizi bir adım öteye taşımak isteyebilirsiniz. Partnerinizin aile üyeleriyle tanışmak isteyeceksiniz. Belirsizliklerin son bulması sizi rahatlatacak. İhtiyaç sahiplerine yardım etmeniz manevi olarak sizi rahatlatıyor. Yağlı yemekleri fazla tüketmeniz midenizin ağrımasına yol açabilir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftanın yorgunluğunu hissettiğiniz bir gün olabilir. Her şeyi bitirip rahat etmek istemek haklı bir düşünce olsa da kendinizi fazla zorlamanıza neden olabilir. Yapabildiğiniz kadarıyla ilerlemenin hem yaptığınız işe hem zamanınıza hem de bedeninize daha iyi etki edeceğini unutmayın.

28 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif olmak sizi başarılı kılabilir. Gün içindeki değişiklikler işlerinizi yavaşlatabilir. Ticari konulardaki sıkışıklıklar sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yaptığınız mücadeleler engellenebilir. Sabırlı olmanız gereke durumlar olabilir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda gösterdiğiniz toleransların sizi yorduğunu yorduğunu hissedebilir ve karar almaya yönelebilirsiniz. Sizin için net kararlarınızı almaya uygun olabilir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bilgilere ulaşmak için büyük değişiklikler yapman gerekebilir bugün. Alıştığın ortamlarda daha az zaman geçirmeli ve sığ insanlardan uzak durmalısın o yüzden. Yeniliklere açık bir ortamda bulunmak istediğin gelişmeyi yaşaman için uygun şartları sana sunabilir.

28 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün ihtiyaç ve isteklerinizin çatıştığı ilişkilerden tatmin olmak zor olabilir. Bir yanınız romantik ya da manevi bir bağ arıyor olabilir, diğer yanınız ise daha derin, daha samimi bir bağ için yarışıyor olabilir. Bu, ilişkiler yerine projelerde ortaya çıkabilir; belirli bir uğraşa kendinizden ne kadar vereceğinizi bilemezsiniz. Yönetebileceğiniz şeylere odaklanmak sizi sakinleştirmek adına faydalı olabilir. Dengesizliklere karşı özellikle hassas hissediyorsanız, işleri kolaylaştırmayı önceliğiniz haline getirin ve biraz daha çok disipline ihtiyaç duyabileceğiniz alanları keşfetmeyi hedefleyin. Gün ilerledikçe bu çok daha doğal bir hal alır. Arkadaşlarınız veya partneriniz tarafından daha fazla desteklendiğinizi ve takdir edildiğinizi hissedebilirsiniz.

28 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birebir ilişkiler konusunda pek sorun yaşanmayacak. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakma şansınız var. Her türlü gelişmeyi yakından takip edebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri lehinize çevirmek için uygun zamandasınız. Amaçlarınıza uygun hareket edin.

28 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

28 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat alanlarında yeni gelişmeler gerçekleşebilir. Aşk, sanat, çocuklarla ilgili harika gelişmeler gerçekleşebilir.

28 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı ortaya koymaktan yanasınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Kişisel çekim gücünüz çok fazla. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

28 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 48' 43" R
Ay
Koç
28° 43' 52" R
Merkür
Başak
18° 48' 34" R
Venüs
Terazi
26° 34' 01" R
Mars
Yengeç
09° 01' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 37"
Satürn
Balık
15° 06' 44"
Uranüs
Boğa
27° 06' 44"
Neptün
Balık
28° 32' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 09"
Chiron
Koç
22° 17' 20"
Lilith
Terazi
09° 10' 56"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>