Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Özel Hayatını Mercek Altını Alıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, içinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmelisiniz. İlişkinize karşı ihmalkar davranışlar ortaya koyduğunuz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız. Belirsizlikleri ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Tüm sorunları yavaş yavaş çözüme kavuşturma şansınız var. Atacak olduğunuz adımları daha dengeli atmalısınız.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına alabildiğiniz sürece herhagi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal bir gün olabilir. Sevdiğiniz insanlarla bir araya gelmek, farklı konuları masaya yatırmak size üzerinde düşüneceğiniz yeni bir şeyler katabilir. Bu konuda eksikliklerinizin olması sizi güçsüzleştirmez; gücünüzü daha iyi kullanmak için biraz daha çabalamanız gerektiğini gösterir.

28 Ocak 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Akrep burcunun enerjileri yoğun olabilir. İçsel düşüncelerinizi ve duygularınızı derinlemesine irdeleyebilirsiniz. İlişkilerinizde, özellikle romantik ilişkilerinizde daha tutkulu olabilirsiniz. Ancak, karar verme süreçleri konusunda biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir. Bir konuda aceleci davranmak yerine, daha fazla düşünerek hareket etmeniz faydalı olacaktır. Ayrıca, sabırlı olmak ve olayların kendiliğinden gelişmesine izin vermek de önemlidir. Maddi konularla ilgili olarak da, harcamalarınızı kontrol etmek ve bütçenizi gözden geçirmek de sizin için faydalı olacaktır. Enerjinizi dengeli kullanmak ve duygusal dengeyi korumak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere zaman ayırmak da önemlidir.

28 Ocak 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, ilişkinle ilgili kafanı meşgul eden konular olabilir. Partnerinin seni ne kadar sevdiğini sorgulayabilirsin. Çalışan bir Akrep burcuysanhayatında parlak fikirlerin sayesinde ön plana çıkıyorsun. Sevilen ve saygı duyulan bir karaktere sahipsin. İnterneti araştırma yapmak için kullanabilirsin.

28 Ocak 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizle ilgilenmek, düzenlemeler yapmak ya da kendinize ait bir ev, ortam için uğraşmak bugünün konusu olabilir. İhtiyaçlarınızı bilerek buna yönelik çözümler üretmek size iyi gelecektir. Aile kurmak ya dasebebiyle yapacağınız değişiklikler zihninizi meşgul edebilir.

28 Ocak 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gruplar içinde daha fazla şey yapmak isteyebilirsiniz. Ancak arkadaşlar ya da özel hayatınız arasında bir seçim yapmak söz konusu olabilir.

28 Ocak 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi anlamda eliniz ferahlayacak ve kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Bu aralaranlamında da başarı ve bereket olduğunu hissedebilirsiniz.

28 Ocak 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok ilgi çekici olacaksın. Etrafındaki insanların gözü üzerinde olacak. Ancak bu güzel enerjiye rağmen evde kalıp rahatlamak isteyebilirsin. Bazen sadece kendin için iyi hissetmek yeterlidir.

28 Ocak 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, günün ilk yarısı güçlü bir zihinsel enerjiye sahiptir. Çok uzun süredir devam eden bir şeyin sizi hayal kırıklığına uğrattığı ve bu konuda bir şeyler yaptığınız bir zamandır. Bu aynı zamanda bardağı taşıran son damla olabilir. Yaptığınız şey konusunda tutkulusunuz ve fikirlerinizi paylaşma veya kendinizi açıklama konusunda heyecanlısınız. Yeni fikirler çok yorucu ve heyecan verici olabilir ya da beklediğiniz haberler sonunda gelebilir. Şu anda aceleci kararlara veya iletişimlere dikkat etmek en iyisidir, çünkü kendinizin önüne atlıyor olabilirsiniz ve bu süreçte kalbinizi veya duygularınızı dikkate almıyor olabilirsiniz. Tartışmalar eğlenceli ve motive edici olabilir ve fikirler heyecan verici olabilir ancak olayları kişisel olarak ele almak sorunlara yol açabilir ve dikkat dağıtıcı şeylerle mücadele etmeniz gerekebilir.

28 Ocak 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinde bulunduğunuz süreci lehinize çevirme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız. Karmaşık durumları tamamen lehinize çevirmeye çalışmalısınız. Harekete geçmek için uygun zamandasınız. Belirsizlikleri tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor.

28 Ocak 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

28 Ocak 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişimde sorunlar gerçekleşebilir. Seyahatleriniz aksayabilir. Güzel bir gün dilerim.

28 Ocak 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hassasiyete açık olduğunuz bir gün. Kıskanılmaktan aldığınız gizli hazzı, kendi kıskançlık krizlerinizde yaşadığınız gerginliklerle karşılaştırmalısınız. Bu sizi, ilişkinizde daha sağduyulu davranmaya yöneltebilir. Mesleğinizde meydana gelecek gelişmeler tam istediğiniz gibi olmasa bile çok olumlu yönde geliştiğini anlayacaksınız. Bu durum moralinizi ve kendinize olan güveninizi yükseltecek. Önceden yaptığınız maddi bir yatırımın yanlışlığı bugünlerde ortaya çıkabilir.

28 Ocak 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 18" R
Ay
Koç
19° 39' 15" R
Merkür
Başak
17° 41' 22" R
Venüs
Terazi
25° 49' 49" R
Mars
Yengeç
08° 41' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 21"
Satürn
Balık
15° 09' 24"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 48"
Lilith
Terazi
09° 06' 55"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>