Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Bağları Kopartıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda herhangi bir sorunla karşılaşacak olursanız, çözüm arayışlarına yönelmeden önce biraz daha temkinli olmalısınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için zamana ihtiyaç duyabileceğiniz bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçtesiniz. Hata yapmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli olmanız gerekiyor. Gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmayı başarabildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Korkunun ecele faydası yoktur ve siz bunu reddettikçe hayatınız zorlaşacaktır. Bugün kendinize bir milat koyun ve artık sizi esiri haline getiren bu duyguyu dönüştürün. Söylentiler ve yanılsamalar yerine gerçekleri konuşmayı, araştırmayı tercih etmek içinizi rahatlatacaktır.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz, Akrep. İçsel dünyanızda derin bir arayış içinde olabilir ve duygularınızın derinliklerini keşfetmeye çalışabilirsiniz. İlişkilerinizde daha şeffaf olmak ve duygularınızı ifade etmek için cesaret bulabilirsiniz. Ayrıca, içsel gücünüzü kullanarak yaşamınızdaki değişiklikleri yapma isteği duyabilirsiniz. Ancak, kendinize olan güveninizi sürdürmek önemlidir ve kendi içsel bilgeliğinizden ilham alarak hareket etmelisiniz. Sevdiklerinizle daha derin bir bağ kurmak için zaman ayırın ve onları anlamaya çalışın.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinin ve ailenin ihtiyaçlarına odaklanabilirsin. Bu konuda sorumluluk almak için bu iyi bir fırsat olabilir. Bir bütçe hesabı yapman, ilerleyen günlerdeki planların için referans niteliği taşıyacaktır. İş hayatı devam edenlerdensen, bazı kişilerle ipleri kopartabilirsin. Kimseye ihtiyacının olmadığını düşünüyorsun.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hobi ve destek amaçlı bile olsa bazı etkinliklere ara vererek kendinizle, sevdiklerinizle vakit geçirmek iyi gelecektir. Günübirlik planlar, sizin öncelikli bulduğunuz konular bugünü daha kaliteli bir şekilde geçirmenizi sağlayabilir. Ertelemek kelimesini hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı koşullarla uğraşabilirsiniz. Gün içinde ilgileneceğiniz yazışma ve görüşmelere özen göstermenizde fayda var. İletişimi yüksek hızlı akan bir gün olabilir. Kriz yaratması olası koşullara karşı dikkat etmelisiniz. Öğlen saatlerinde zihinsel dalgalanma hissedebilirsiniz. Akşama doğru fikirlerde netlik olacaktır. Kararlarınızı almak sizin için daha kolay olacaktır.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı daha rasyonel bakış açısı ile törpülemeniz gerekebilir. Sosyal hayatınızda arkadaşlarınızla bir arada olmak ve sevildiğinizi hissetmek size keyifli gelebilir.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstediğin konuya kolaylıkla odaklanabileceğin bir gün. Bir süredir halledilmeyi bekleyen mevzular varsa bugün bunlara el atabilirsin. Kafanı sıkan şeyleri çözmek için enerjin yüksek olacak.

22 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki önemli bir isimle bir konuda çatışabilirsiniz. Her ikisinin de hayatınız üzerinde güçlü bir etkisi olan iki kişinin ortasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Ne olursa olsun, uzlaşmaları pek mümkün değil. Kimin tarafında yer almak istediğinizi bilemeyebilirsiniz, bu nedenle ahlaki açıdan bir tarafa çekilmediğiniz sürece tarafsız kalmaya özen gösterin. Yangını söndürmenin en hızlı yolu bu olabilir. Değilse bile daha fazlasını yapmak zorunda değilsiniz! Ayrıca kötü alışkanlıklarınız ileriye giden yolunuzu engelliyor olabilir. Hayatın sizi ittiği yere varmak yerine, kıyıya ulaşmak ve biraz istikrarın tadını çıkarmak için sizden biraz kürek çekmeniz gerekiyor. Kendinizi rahatlatmanın bir yolunu arayın ve ilerlemenizi izlemeye başlayın.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dilekler gerçekleşiyor ve endişelerin yok oluyor. Adeta hayat sevgisi seninle bugün. Parlak yeni fikirler ve ilhamlar sana geliyor. Zorlu bir başlangıç olsa da sonrası çok kolay olacak, merak etme.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün finans, özel hayat veya sağlık konularında ani değişimler gerçekleşebilir ancak güçlü yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Harcamalara dikkat. Gününüz güzel geçsin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi farklı boyutlara taşıyabilirsiniz. Geleceğe yönelik isteklerinizi anlatabilir, sıcak ilişkiler kurabilirsiniz. İş hedeflerinizi gözden geçirerek, gerçeklerle ve halihazırdaki şartlarla uyumlu hale getireceğiniz dingin bir gün. Amaçlarınıza ulaşmak için tutarlı davranmak zorunda olduğunuzu unutmayın. Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var, sıkıntı çekmemek için dikkatli olun. Görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa sadece dinlenmeye ihtiyacınız var!

22 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 55" R
Ay
Koç
22° 53' 51" R
Merkür
Başak
18° 05' 18" R
Venüs
Terazi
26° 05' 34" R
Mars
Yengeç
08° 48' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 21"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>